• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır ya bu ay olması imkansıza yakın :KK70:Daha 2 gün oldu bi de gecikeli.
Gelecek aya hazırladım ben hep kendimi de bilinç altımı da, lütfen öyle olsun :KK70:
Ben böyle özellikle bekleyince regl zamanını gecikir birkac gün, tamamen kafaya takmamla alakalı bence. Çıkartmak için ne yapabilirim diye yöntemler deniyorum :KK70:
e hatun akademik olunca her şey planlı oluyor doğal olarak :KK70:

kızlar hesabıma göre ağustos ayının sonuna doğru 60 olucam kısmetse... istediğim kiloda oluyorum ayda 4-5 kilo arası verebilirsem olcak bu iş .. bu yazda bikini giyemiycem ama olsun zayıf olayım afakanlar basmasında sıcakta razıyım ben :))

İnşallah ben de 60 olurum ağustosta :))

Ayyy olmaz mı yaaa :)) gaza geldim kalkip Leslie mi yapsam bi fasil daha :KK70:
ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorum :D
kalk yap yapabiliyosan 1 mil 2 mil takıl kafana göre ben üst katta oturuyorum yapamıyorum geç saat olunca en fazla 9 a kadar :(

ne kaaadaaaar hayırlı şeylere vesile oluyorum :D
kalk yap yapabiliyosan 1 mil 2 mil takıl kafana göre ben üst katta oturuyorum yapamıyorum geç saat olunca en fazla 9 a kadar :(

Ben annemlerdeyim şimdi ve ev alt katta :)) gidip 1 mile yapayım. Sağ ol var ol verdiğin gaz için gidiyorum ben :D

Ben annemlerdeyim şimdi ve ev alt katta :)) gidip 1 mile yapayım. Sağ ol var ol verdiğin gaz için gidiyorum ben :KK70:
ne demek efeniimm herzaman bekleriz gaz isteyene itinayla gaz verilir :D
bide ben gaza gelsem 2 öğüne düşüremiyorum ben yaa...
erkene de alamıyorum öğünlerimi :(
puuffsss bak efkarlandım gidiyim 2 bardak daha su içiyim peeehhhhh :KK51::KK14::KK14:

yazayım hemen misafirim vardı biraz önce gittiler çocukları yatırıp açtım bilgisayarı geçmişi okuyodum:) ebru bugun gelmedi hiç galiba
Maalesef canım. Gelemedim. Gündüz temizlik falan yaptım. Akşamda 6 tepsi poğaça yaptım buzluğa attım. Şimdi de son olarak bulaşıklarımı bitirdim.İşim yenbi bitti anlayacağınız.
Sahurluk olarakta patatesli poğaça yedim. :KK43:

ne demek efeniimm herzaman bekleriz gaz isteyene itinayla gaz verilir :KK70:
bide ben gaza gelsem 2 öğüne düşüremiyorum ben yaa...
erkene de alamıyorum öğünlerimi :KK43:
puuffsss bak efkarlandım gidiyim 2 bardak daha su içiyim peeehhhhh :KK51::KK14::KK14:
Canim sabah kahvaltını erken yapiyorsan 2ye dusurmek cok zor bence. Ben hafta sonlari oglene doğru kahvaltı yaptigimda anca aksam yemegi yiyip dukkani kapatıyordum ki arada da ara ogun yapıyordum. Aksami ben de erkene cekemeyenlerdenim, yapanlara helal olsun vallahi :)

kızlar hesabıma göre ağustos ayının sonuna doğru 60 olucam kısmetse... istediğim kiloda oluyorum ayda 4-5 kilo arası verebilirsem olcak bu iş .. bu yazda bikini giyemiycem ama olsun zayıf olayım afakanlar basmasında sıcakta razıyım ben :))
ben 60 kiloyken bikini giyiyodum valla giy nolcak :)

Merhaba hanımlar size bir sorum olacak kalori kısıtlaması hakkında bilgisi olan var mı??? Ve son olarak reglken yenebilecek en az kalorili tatlı vanilyalı dondurma mıdır :))
ben kalori kısıtlaması yapıyorum gunde 1000 kalorinin altında kalmaya çalışıyorum, mümkünse hurma ya da tarçınlı su öneririm bende tatlı olarak :)

Günaydın kızlar annesi hasta olanlara acil şifalar d_mndc d_mndc @muska77 rabbim tez zamanda annelerinizi sağlığına kavuştursun
Sabah
2dilim tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Çok az reçelle tereyağ sürdüm ekmeğe
Öğle
Yemedim
Akşamda
Salata yedim
3 litre su içtim
Yürüyüş yapamadım yapmağı bırak ayağa kalkamıyorum kas zedelenmesi var bacaklarımda doktor düzelene kadar üzerine basma dedi acayip şiş bacaklarım daha öncede yırtılma olmuştu çok tedavi görmüştüm bu defa zedelenmeymiş iyi bari çok canım yanıyor ayağa kalkınca oturunca birşey yok:KK61:@morordek düzelince toplu yaparım cezamı yaz toplu veririm:KK61:
kollontai kollontai
Burdayaaa benim menüüü tatlım siz sabahken ben akşamı bitirmiş oluyorum

Back
X