- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.361
Ama gelmesin yatatlım sabah ve akşam menün iyi ama öğlene ceza gelir benden söylemesi:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama gelmesin yatatlım sabah ve akşam menün iyi ama öğlene ceza gelir benden söylemesi:)
ne temizliği bacım bu sate benim uyku saatim geldi :)Ama gelmesin yabirazdan evi temizlicem yakarım ben onların hepsini
![]()
Canım keşke kendimi tutabilsem bu kadar yediğime seviniyorum . Cok acıkmıştım başka pratik birşeylerde yoktu keşke sebze yemeği yapabilseydim .canım gözleme çeyrekte olsa sonuçta yağı görüyo ve hamur işi öğlen onu yediysen akşam hafif yeseydin yada keşke akşam köfteyi daha az yeseymişsin.. ama olan olmuş sonuçta afiyet olsun![]()
Kuzum hayat yeni başlıyor benim için şimdi oda oda tertemiz edicem heryerine temizliği bacım bu sate benim uyku saatim geldi :)
evet canım hepimiz için aynı kendimizi tutmak çok zor oluyor ama başarmamız gerekiyor o yüzden ne yapıp edip kontrollü olmamız lazım şuan nasıl bişeyler yemek istiyorum anlatamam mesela :)Canım keşke kendimi tutabilsem bu kadar yediğime seviniyorum . Cok acıkmıştım başka pratik birşeylerde yoktu keşke sebze yemeği yapabilseydim .
ay çalışan kadın olmak çok zor tatlım ya Allah kolaylık versin ne diyim :)Kuzum hayat yeni başlıyor benim için şimdi oda oda tertemiz edicem heryeribaşka vaktim olmuyor işe başladım sabah evde yokum evde iyice dağıldı.
Bugünü kapatayımkollontai
morordek
nilsub B blanche_ea
Sabah:
1 adet greyfurt suyu
1dtb ekmeği. 1 haş yumurta
Öğle:
1 bardak ayran
Çeyrek haşhaşlı gözleme
2 adet ceviz
Akşam:
6 adet et köfte
1 tabak salata
Su; 3 lt oldu
Spor: 30+ 30 dk bisiklet
![]()
![]()
Maşallah kuzulara.oğlun benim oğluşumla yaşıtmışihmal etme hastalığı canım sen ne kadar iyi olursan onlar da o kadar iyi olurlar.kızım 7 oğlum 4 ama oğlum çok huysuz bildiğin gibi değil kimse bakamaz ona o derece yaramaz seneye diyodum ama o kadarda bekleyemicem hayır canım annemler istanbulda ben balıkesirdeyim annemde böbrek hastası gelip bakamaz kayınvalidemler var ama işte oğluşum biraz uslansa :)
Keşke dinç hissetsem canım resmen oert oluyorum ve canım bir şey istemiyor. Bu hafta sonuna alılmış olurum artık.iyi yolculuklar
sen yaz canım ya ikiye bolunce takibi kolay oluyo, ben sadece bi iki arkadasa oyle fazladan yazdım :)
gecmis olsun tatlım
vucut alıskın olmadıgı icin, normalde spordan sonra daha dinç hissetmen lazım![]()
Ben de senin gibiydim canım işk hafta çokkk güzel verdim sonra 10 gün sabit kaldım. Geçen hafta hep bundan dert yandım. Hafta sonu kaçamak yapmama rağmen 1.5 kilo vermiştim senin de öyle olur belkiYine 83 geldim. En iyisi kahvaltıda yediğim ekmeği de yememek :/
Bu menüyle günü nasul bitiriyorsun canım? Enerjin oluyor mu, canım bir şey yapmak istiyor mu? Ben bu menüyle sadece yatardım heralde.ben de +1 im isyaaaaan modundayım bugün ki planladığım menü sabah 1 muz öğlen 1 kase corba aksam 1 kase corba
sen gazlarsın gibime geliyor bu hafta ben ne bulduysam onu yiyorum ...
bugün hastanedeydik annemle yarında gidicez .. ekosu çekildi renkli mps yede giricek bakalım yarın .. kan veremedik sabah tansiyon ilacını içtiğinden o da yarına kaldı .. 3cumayada dr a çıkıcaz sonuçları alıp ..
bu hafta sabit gelsem dua edicem o noktadayım![]()
menün süper olmuş hadi bakam tatlı tambağı ezde görek:)kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub , T tatlitambak
menüm
sabah : 1 hş yumurta
domate salatalık
ara 1 kase erik kiraz karışımı
öğlen 1 kase salata
ara 2 bardak süt
akşam 1 kase leblebi
2 ceviz
1 avuç kuru üzüm
su : 2 lt
spor 4 mil leslie....
yok bunlar gıcık kaptanın cezalarıOnu gördüm :) yapıcamda onlar ödülde geçerli sayılmayacak dimi![]()
biseyi begenmemisim yazmısım demekki zıpla isin ne???niye düşük olum yaaa spor yerine yürüyüş yaptım neyimi beğenmedin beybi :)) 2 saat yürümüş adamım.... aburcuburda yok mönülerimde....
vaaay artizlendin madem cıkarmıyom seni listeden az zıplatayım senigörmedim çünkü dün dışarlardaydım.... eve gelince de misafirim geldi ... ee bu günde iş çok fırsat olmuyo ki doğru düzgün kaçamak kaçamak bakıyorum ama 20 - 30 sayfa okuyamıcam yani geçmişi....
aman beee çıkar pehh... benim hedefim belli cuma ya 63... 2 saat yürümüşüm hem ne cezası ki bu :) cumartesi de yürüdüm pazar da yürüdüm....
kızlar öğrendiimmiyi gecelernilsub cum ..ben kalın bacaklı hatunlar nasıl giyinmeli onu araştırıyodum..
bu arada benim vücut tipim kum saati vücut tipiymiş test ettim ..
hee bu arada kızlar rejime başladığımdan beri yaklaşık olarak her yerimden 8 cm gitmiş belden 6 cm ,kalçadan 8 cm,göğüslerden de 8 cm .. 17 kiloda yani .. iyi mi sizce bana az göründü bir an
kaç kiloda kaç cm inceliyo acaba normalde vücut..
bi dusuneyim canım ne yapabiliriz, bu hafta bildirim yapmayacak mısın? ayrılmak istiyo musun?Kizlar benim tasinma isi yarina alindi ev daha toplanmadi. Ben gelmeye calisirim. Gelmezsem merak etmwyin.
kollontai kovabikirsin de beni. Isler cok cocuklarim hasta.kocam polis cok yogun çalışıyor. Hersey bana kalinca cok zorlanıyorum
bana yetiyo normalde canım, bugun dısarı cıktım haftaya nikahı olan arkadasıma elbise falan aldık, mecbur dısarda yedim ama evde olunca yetiyoMaşallah kuzulara.oğlun benim oğluşumla yaşıtmışihmal etme hastalığı canım sen ne kadar iyi olursan onlar da o kadar iyi olurlar.
Keşke dinç hissetsem canım resmen oert oluyorum ve canım bir şey istemiyor. Bu hafta sonuna alılmış olurum artık.
Ben de senin gibiydim canım işk hafta çokkk güzel verdim sonra 10 gün sabit kaldım. Geçen hafta hep bundan dert yandım. Hafta sonu kaçamak yapmama rağmen 1.5 kilo vermiştim senin de öyle olur belki
Bu menüyle günü nasul bitiriyorsun canım? Enerjin oluyor mu, canım bir şey yapmak istiyor mu? Ben bu menüyle sadece yatardım heralde.
benim belim 15 cm inceldi 10 kiloda ama spordan sanırım 42 den 36 ya dustum toplamdaiyi gecelernilsub cum ..ben kalın bacaklı hatunlar nasıl giyinmeli onu araştırıyodum..
bu arada benim vücut tipim kum saati vücut tipiymiş test ettim ..
hee bu arada kızlar rejime başladığımdan beri yaklaşık olarak her yerimden 8 cm gitmiş belden 6 cm ,kalçadan 8 cm,göğüslerden de 8 cm .. 17 kiloda yani .. iyi mi sizce bana az göründü bir an
kaç kiloda kaç cm inceliyo acaba normalde vücut..
olabilir canım ben çok yüklenmedim spora ama yüklenicem sanırım bendebi dusuneyim canım ne yapabiliriz, bu hafta bildirim yapmayacak mısın? ayrılmak istiyo musun?
bana yetiyo normalde canım, bugun dısarı cıktım haftaya nikahı olan arkadasıma elbise falan aldık, mecbur dısarda yedim ama evde olunca yetiyomide kuculunce alısıyosun
benim belim 15 cm inceldi 10 kiloda ama spordan sanırım 42 den 36 ya dustum toplamda
Bilgiler için teşekkürler cnm . Benimde sorun alt tarafta basen ve bacak . Ne kadar zayıf olsamda kendini belli ediyorlar. Ama bence spor la inceltilebilir ki bir arkadaşım benden kalındı azmetti şimdi gayet ince .kızlar öğrendiimm
bir bayan 2 cm incelmesi demek 1 beden küçülmesi demekmiş ve o 2 cm incelmek için 5 kilo verilmesi lazımmış.. ben normalde 17 kilo vererek yaklaşık olarak 6-7 cm incelmem lazım 1 cm fazla incelmişim ve şuan normalde 4 beden incelmeliyim... 46 bedenle başladığımdan 40 bedene düşmeliyim ... ancak bendeki bacaklar birde sumo güreşçilerinde olduğundan daha 40 lar bana hayal ben .. 62 kiloyken anca sığıyodum bir ara 40 beden pantalonlara
bu ara ölçülerimde şöyle değişti omuz göğüs bel kalça bacak ü.yalnız benim bacağım kadar miletin beli var güleyimmi ağlıyayaımmı bilemedim
6 şubatta 96 kiloyken 116 109 93 117 -
25 nisan 79,5 kiloyken 108 101 87 108 65
![]()
doğru söylüyosun canım belim ince duruyor ondan dert etmiyodum ama belden fazla vermemişim o takıldı kafama ve tabiki bacaklar ahh ahh..Bilgiler için teşekkürler cnm . Benimde sorun alt tarafta basen ve bacak . Ne kadar zayıf olsamda kendini belli ediyorlar. Ama bence spor la inceltilebilir ki bir arkadaşım benden kalındı azmetti şimdi gayet ince .
Tesekkurederim bende bugün hep corbayla gecistirdim zatenGeçmiş olsun cnm varsa tarhana çorbası iç sıcak sıcak, yada bol cay iç