• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub dünkü menümü paylaşamamıltım
Sabah: çok az tereyağında pişmiş 1 yumurta domates 1.5 dilim kepekli ekmek çay

Ara 6 kuru üzüm 5 antrp fıstığı

Öğle salata

Akşam çeyrek porsiyon çökertme kebabı salata

Spor 2 mil leslie 35 mekik
Su 3 litre
Sen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
nilsub nilsub

susss kız gaz verme şuna mor leylekle bir oldu bizi bi deri bi kemik yapçekler....
Evet görevimiz bu :KK28:
bu morun leyleğide mi vaaaaaaa:p:KK56:
Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorum :D

Slm kızlarrrr bugünde akşamladım çokkk canım sıkkın yahuuuu kızım hasta oldu bugün okula gitmedi tabiki bende işe. Evde boğuldum çok sıkıldım gelelim yediklerime
Sabah
Yulaf kepeği yumurta diyet süt karışımı krep
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
Öğle
1 tost domatesli
Akşam
Tavuk çöp şiş 200 gr
Salata
3 litre su
30 dk yürüyüş

Bence sen kendini fazla zorluyorsun ondan hasta oluyorsun bu kadar sık dikkat et kendine geçmiş olsun:)

Ya dun aksam bir egitim vardi da, 5 saat de ayakta kalinca basim dondu, yuzum kirec gibi oldu vs vs. Sonra o gec saatte arabayi bile zor kullandim, normalde o kadar zorlamam kendimi asla ama imkanlar el vermedi; gunduz de az yiyince olanlar oldu. Erkek arkim da birakmadi illa ye kirec gibisin vs diye sonra ben de bisiler yedim ne yediysem de cikardim falan; ya benim mide hassastir biraz. Bu sabah sadece bas agrisi kaldi cok sukur.

Günaydın kızkar. Kimsecikler yok galiba uyuyor musunuz hala? Ben erkenden uyandım amma evdekiler gidince ben de kuzumla uyudum geri Ama hala uykum var

Buradayiz :)

Geçmiş olsun tatlım fazla yordun kendini galiba.Bence öyle saf protein diyeti filan yapmak için kendini zorlama.Zaten kilon ideal ,sporda fazla yapıyorsun,yediklerinde normaldi.Rahat bırakman lazım biraz kendini bence sağlık herşeyden önemli

Evet canim, haklisin :) Neyse gececek umarim :D

Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.

Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.
canım kac kere sordum niye cuma bildirimde bulunmadın diye hala bi acıklama yapmadın?

canım kac kere sordum niye cuma bildirimde bulunmadın diye hala bi acıklama yapmadın?
Cuma bildirimde bulunmuştum.
Sonra da giremedim.
Inan çok toğundum sınav yakın olduğu için. Ben bakayım mesajlarıma yazdım da gutmedi mi acaba.
Hatta ilk ben bildirimde bulunmuştum.

Kızlar gübaydın.
Gecmis olsun canim, benim annem de matematik ogretmeni; cok yogun bu aralar, biliyorum.

Back
X