• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun canim, benim annem de matematik ogretmeni; cok yogun bu aralar, biliyorum.

Gerçekten çok yoğundum. Ama dün bitti. Tam bitti sağ el baş parmağımı arabanın kapısına sıkıştırdım. Dünden beri buzlarla duruyorum. Şişti tırnak morsrdı. Allahım ćok acıyor.

yok canim 1 haftada olmazsin, 3 hafta ard arda bildirim yapmazsan diskalifiye oluyorsun diye biliyorum.

İnşallah öğledir canım. Ama ben yazdım da işte okulun netiydi herhalde gö dermedi msj. Anlamadım.
bizimle deyılsın:KK53::KK70::KK70::KK70:

Aaaas çok üzülürüm ağlarım inanın.

Basim hala gecmedi benim ya, ilac da aldim. Sabah guzel kahvaltimi da yaptim ac da degilim, anlamadim :KK43:
Saf protein benide çıldırtmıştı başağrısından midemin her an ağzımda olmasından 7 gün yaptım hergün başım ağrıdı aşırı derecede bence saf proteinden ağrıyordur azıcıkda olsa kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği yeeee iyi gelir:KK66:

Inşallah yaaaaaa ama yinede gozum 89 görmek çünkü yakın zaman önce 99 olmuştum 112 kiloykende 99 heyecan vericiydi
Olursun tatlım sende bu azim varken olursun ben kızımı doğurdum 62 kiloydum inat ettim 50 kiloya düştüm hemde 1 ay bile olmadan uzun sürede almadım her sabah deliiii gibi koştum 1 saat sabahın köründe o kadar kararlıydımkiii yağmur çamur soğuk demeden koştum :pyeterki iste emin ol hedefine ulaşırsın sakın vaz geçmee:KK66:

Çok sakin buralar ben öğle yemegimide yedim akşamı bekliyorum ve çok bogazim agriyor
Geçmiş olsun canım.

Sen de bi 100 zıpla, akşam akşam porsiyonu çeyrek de olsa kebap yok :)
nilsub nilsub

Evet görevimiz bu :KK28:

Betül'ün saydıgı mor olan tüm hayvanlar ben oluyorum :KK70:
Yaaa ev yapımıydı protein olsun diye yemiştim amaNeyse cezama razıyım yine de. Sabah sporumu yapmıştım artık akşam arkarım

Ya dun aksam bir egitim vardi da, 5 saat de ayakta kalinca basim dondu, yuzum kirec gibi oldu vs vs. Sonra o gec saatte arabayi bile zor kullandim, normalde o kadar zorlamam kendimi asla ama imkanlar el vermedi; gunduz de az yiyince olanlar oldu. Erkek arkim da birakmadi illa ye kirec gibisin vs diye sonra ben de bisiler yedim ne yediysem de cikardim falan; ya benim mide hassastir biraz. Bu sabah sadece bas agrisi kaldi cok sukur.

Buradayiz :)

Evet canim, haklisin :) Neyse gececek umarim :KK70:
Siz gelmişsiniz ben kaçmışım

Kızlar gübaydın.
Telefonun kilitlendi dün. Açamadık. Bu gün servise götürdüm hrmen oldu. Ams tüm resimlerim gitti. Artık aktif şekilde aranızdayım. Tüm özel derslerim bitti. İnsallah yarın sınava girecek tüm 8. Sınıf öğrencilerine başarılar. İnşallah iyi geçer.
Gözün aydın canım gerçekten çok stresli bir dönem sınav öncesi. Emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah.
Basim hala gecmedi benim ya, ilac da aldim. Sabah guzel kahvaltimi da yaptim ac da degilim, anlamadim :KK43:
Yaa haddime düşmez ama biraz yesen canım. Üstünde bir halsizlik var toparlayamıyırsun. Aşırıya kaçmadan toparlayana kadar diyorum . Sonra tam gaz devam edersin. Kilolu değilsin fıstık gibisin ve fazlalığın da yok, fiziğin süper. (Tabi bunlar bizim bakış açımız önemli olan seninki) sağlığın için diyorum canım

Misafirin yardımcı olmuyor mu canım ? Misafire versen bebişi sen işini halletsen? Çocukla hepsini bir anda yapmak çok zor

Yardım isteme gibi bir huyum yok ki canım. Evde herseyi kendi başıma halletmeye alismisim. Beni en çok zorlayan konu emzirmek. Kizim sık emmek istiyor her defasında odaya cekiliyorum, cok sıkılıyorum öyle olunca da.

Okulda teneffüste yazmıstım gitmemiş. Cok özur dilerim. Cidden farkında değilim gitmediğine mesajın. Diskalifiye mi oldum.
anladım canım biz bildirimde bulunmadı diye yazdık günlerdir de gelip gitmedin bi açıklama yapmayınca bende merak ettim, yok diskalifiye olmadın tabi ki, ama böyle yoğunn dönemlerde bana önceden haber verirsen iyi olur:)

Selam kızlar nasılsınızz??
Özledim sizi
görüşemedik özlersin tabi :)

Olursun tatlım sende bu azim varken olursun ben kızımı doğurdum 62 kiloydum inat ettim 50 kiloya düştüm hemde 1 ay bile olmadan uzun sürede almadım her sabah deliiii gibi koştum 1 saat sabahın köründe o kadar kararlıydımkiii yağmur çamur soğuk demeden koştum :pyeterki iste emin ol hedefine ulaşırsın sakın vaz geçmee:KK66:
Çok istiyorum gerçekten önce görünmek derdinde değilim suan toplumda görünmez normal bir kadın olayim yeter bir elbise giydigimde nerem çıktı diye dusunmeyip rengi modeli yakistimi diye düşünmek istiyorum ve bu grup motive sabitleyici bence yani hiç düşmüyor azmim

Yardım isteme gibi bir huyum yok ki canım. Evde herseyi kendi başıma halletmeye alismisim. Beni en çok zorlayan konu emzirmek. Kizim sık emmek istiyor her defasında odaya cekiliyorum, cok sıkılıyorum öyle olunca da.
Aynen bende hiç yardım isteyemem kimseden benimde oğlum 8 aylıkken kayinvalidem ameliyat oldu ve bizde kaldı hem bebek hem ev hem misafir çok yorulmuştu m bende

Back
X