• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menum
Sabah
5 tane zeytin
Bir dilim peynir
1 dilim ekmek
Domates maydanoz
Açık çay
Öğle yok midem bulandı yine
Akşam misafirlikteydim
Biraz güveç
1yk kadar pilav
1 kase cacık
Su 2lt spor 30 dk bisiklet

Slm kızlarrrr bugünde akşamladım çokkk canım sıkkın yahuuuu kızım hasta oldu bugün okula gitmedi tabiki bende işe. Evde boğuldum çok sıkıldım gelelim yediklerime
Sabah
Yulaf kepeği yumurta diyet süt karışımı krep
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
Öğle
1 tost domatesli
Akşam
Tavuk çöp şiş 200 gr
Salata
3 litre su
30 dk yürüyüş
Geçmiş olun canım

Yardım isteme gibi bir huyum yok ki canım. Evde herseyi kendi başıma halletmeye alismisim. Beni en çok zorlayan konu emzirmek. Kizim sık emmek istiyor her defasında odaya cekiliyorum, cok sıkılıyorum öyle olunca da.
Her şeyi tek başına yapmak zor. Ben kim gelirse veriyorum bebişi kucağına diğer şeyleri yapıyorum ya da ben bakıyorum bebişe onlar yapıyorlar. Biraz rahat olmak lazım canım. Aslında ben de senin giviydim ama akıllandım ikinci bebekte
kızlar bu cezalardan hariç
@tatlitambak 23 nisan cezandan 200 dü 100 yaptın 100 kalmıştı yaptınmı?
@Ay Isigim 300 cezan vardı 24 nisandan yaptın mı yapınca beni etiketleyip yaz tatlım
@denhizx 100 cezan vardı zaten 24 nisandan yapınca yaz canım sende
Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşam

hayır bi de diyolar 30 gün yapçan bu jillianı kim yapar ki kafayı yemişler yani ... hayır yani yapılabilen bir şey istesinler canımı yesinler...
Aynen ya.. 30 gün boyunca her gun yapan varsa bence zaten incecik olmayı hak ediyordur, kazara kilo almıstır o :D

B blanche_ea tatlım geçmiş olsun nasılsın şimdi?

morordek morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun :KK15:
nilsub nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi :KK8:
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü :21:

Ceza kistesinden mi çıktım benAma benim de cezam vardı 100 tane ve canım çıka çıka yaptım akşam
Canım listede henüz olmayanların cezasını ben kesiyorum. Senin mesajını alıntılayıp yazmısımdır yazdıysam. nilsub nilsub 'a sorabiliriz, ben bu ara yogun oldugumdan kaydedemedim kestigim cezaları.

Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
1 kk peynir

Ara: 6 adet çiğ badem
1 dilim ananas

Akşam;
Patatesli bezelyeli yemek etsiz
Yağsız yoğurt

Su : 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş

morordek morordek senin içinde 100 fazla zıpladım senin cezaların hafife alınırmı hiç aşkolsun :KK15:
nilsub nilsub tatlım 200 zıplama cezam bitti 100 de ordekim için zıpladım ama dünyam hala aşağı yukarı gidiyo ben durdum ama başım durmuyo hala zıplıyomuşum gibi :KK8:
tabi bugün yaptığım sporla da alakası olabilir jillian yaptımda ayıptır söylemesi akşam üstü :21:
Tek kelimeyle supersin:KK9:

vaayyy vaayyyyy vaayyyyyyy jillian yapmışız hava basıyoz.... baak baaak baakkk.... nasıl yaptın.... şınavı diyom şınavııı nasıl yaptın bakem?

Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates
1 kk peynir

Ara: 6 adet çiğ badem
1 dilim ananas

Akşam;
Patatesli bezelyeli yemek etsiz
Yağsız yoğurt

Su : 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüş
Aslında menün cok kötü sayılmaz ama patates ve bezelye sebzeler icerisinde en masum olmayanları, karbonhidratı yuksek. O yuzden 100 zıpla canım ;)
nilsub nilsub

bugünkü menüm
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 biber
1 avuç maydanoz

ara 1 kuru kayısı

öğlen
1 dl kepek ekmeği çapraz kesip sabah lorla tost yapmıştım hastanede onu yedim sabahki ekmeğimi öğlen yedim yani..
1 bardak ayran

ara sade Türk kahvesi

akşam
1 kase çorba
3 yk taze fasulye

su 3 lt
spor jillian + 30 bacak hareketi 30 bel hareketi 30 kol hareketi+ 100 zıpzıp :))
cezamıda 200 yaptım :KK66:

Canimcim iyiyim bugun, bas agrim vardi o da leslie abla sagolsun eser kalmadi, cok dinc hissediyorum :D Sabahlari erken kalkip leslie yapma planim var yarindan itibaren insallah basaracagim :D

nilsub nilsub morordek morordek atladim 500 valla ufff :D

vaayyy vaayyyyy vaayyyyyyy jillian yapmışız hava basıyoz.... baak baaak baakkk.... nasıl yaptın.... şınavı diyom şınavııı nasıl yaptın bakem?
popom yerden 4 cm yükselince yapmış sayıyom ben şınavı :D
malum bacaklar kalın zaten yere uzansam yüksekliği 32,5 cm .. 4-5 cm havalansa ilk jillianımda yeter diye düşündüm :D

bugünkü menüm
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 domates
1 biber
1 avuç maydanoz

ara 1 kuru kayısı

öğlen
1 dl kepek ekmeği çapraz kesip sabah lorla tost yapmıştım hastanede onu yedim sabahki ekmeğimi öğlen yedim yani..
1 bardak ayran

ara sade Türk kahvesi

akşam
1 kase çorba
3 yk taze fasulye

su 3 lt
spor jillian + 30 bacak hareketi 30 bel hareketi 30 kol hareketi+ 100 zıpzıp :))
cezamıda 200 yaptım :KK66:
jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.

Back
X