• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

motivasyon oluyor, alayim bir ara dumble baslayayim ben de; bu 30 gun diye bahsettiginiz nedir, incecik olunur falan diye?
Jillian ablamız 30-day-shred diye cekmis videoyu, "30 gün boyunca yaparsanız incecik olursunuz" diye vaat ediyor. Bence vaatleri dogru da 30 gun boyunca devam etmek zor :) Sana verelim gazı, belki yaparsın :))

hayır bi de diyolar 30 gün yapçan bu jillianı kim yapar ki kafayı yemişler yani ... hayır yani yapılabilen bir şey istesinler canımı yesinler...
30 gün değil tatlım 6 hafta :KK70: hayır birde 1.yi 1 hafta 6 gün yap bir dinlen 2. Yi 2 hafta 3. 3 hafta :KK70: ölmeden bitiren zayıflıyormuş

sen çorbaları boşa içmişin o ne laaa öyleee mağğğnuuum abboooo............ hoca verir talkımı kendi yutar salkımı....
kızım toplam 680 kalori oldu bi magnumdan bisey olmaz ;) acım germe beni
Aynen ya.. 30 gün boyunca her gun yapan varsa bence zaten incecik olmayı hak ediyordur, kazara kilo almıstır o :KK70:
ben yaptııım ;) saglam sıkılastım ama ;)

jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.
dumbell ve mat sadece ben ayrıca yarımsar kiloluk ayak agırlıgı da baglıyorum

kollontai kollontai morordek morordek @nilsub

Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi? :KK70:
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimi :KK70: Jillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!

Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel

Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka

Ara:
Nestle bitter gofret

Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)

Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre
Canım gün içinde girip girip baktım ama yazmaya fırsat bulamadım.. geçmiş olsun diyeyim burdan ilk mesajını bulamam şimdi..daha iyisindir inşallah

30 gün değil tatlım 6 hafta :KK70: hayır birde 1.yi 1 hafta 6 gün yap bir dinlen 2. Yi 2 hafta 3. 3 hafta :KK70: ölmeden bitiren zayıflıyormuş
Aaa öyle miymiş onun dogrusu :D

Devam etmeyecegim başından belliymiş, 30 day shred diye gorunce herhalde 30 gün yapmak lazım diye düsünmüstüm ben hep. Diyetimin en istikrarlı oldugum zamanlarında bile haftada 3 yapmısımdır maksimum :D

Madem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)
@nilsub
Vur deyip öldürünler derneğine hoşgeldiniz :D töbe bismillah akıl kayar yaramazlık yapamaz insan nasış ceza o öyle sevgili ördek :D :D :D

kızım toplam 680 kalori oldu bi magnumdan bisey olmaz :KK66: acım germe beni
ben yaptııım :KK66: saglam sıkılastım ama :KK66:

dumbell ve mat sadece ben ayrıca yarımsar kiloluk ayak agırlıgı da baglıyorum

iyi olum yarın 3 tane magnum yiyim kalanını da sadece salatalık yiyim oldu mu okey mi....

Back
X