- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.541
Evet fark ettimevet ilgisiz kaldim biraz, bak ilgi gosterilmeyen cocuklar gibi yaramazalik yapiyorum; bol bol kacamaklar vs vs![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet fark ettimevet ilgisiz kaldim biraz, bak ilgi gosterilmeyen cocuklar gibi yaramazalik yapiyorum; bol bol kacamaklar vs vs![]()
popom yerden 4 cm yükselince yapmış sayıyom ben şınavı
malum bacaklar kalın zaten yere uzansam yüksekliği 32,5 cm .. 4-5 cm havalansa ilk jillianımda yeter diye düşündüm![]()
jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.
Gözümü korkutmayin yav![]()
vaayyy vaayyyyy vaayyyyyyy jillian yapmışız hava basıyoz.... baak baaak baakkk.... nasıl yaptın.... şınavı diyom şınavııı nasıl yaptın bakem?
Şınav mı o__O
Dumbell yeter, hatta o bile olmasa olur su şişesiyle falan yapılabilir :)jillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.
motivasyon oluyor, alayim bir ara dumble baslayayim ben de; bu 30 gun diye bahsettiginiz nedir, incecik olunur falan diye?Dumble yeter, hatta o bile olmasa olur su şişesiyle falan yapılabilir :)
ahhh canııım senin haberin yok muyduu :))
Jillian ablamız 30-day-shred diye cekmis videoyu, "30 gün boyunca yaparsanız incecik olursunuz" diye vaat ediyor. Bence vaatleri dogru da 30 gun boyunca devam etmek zor :) Sana verelim gazı, belki yaparsın :))motivasyon oluyor, alayim bir ara dumble baslayayim ben de; bu 30 gun diye bahsettiginiz nedir, incecik olunur falan diye?
30 gün değil tatlım 6 haftahayır bi de diyolar 30 gün yapçan bu jillianı kim yapar ki kafayı yemişler yani ... hayır yani yapılabilen bir şey istesinler canımı yesinler...
Bakmaya biz de bakıyoruzBen bir iki dk baktim tamam dedim yaparim dedim![]()
![]()
ağırlık merkezi herkesin göbek kısmıdır anatomik olarak benim bacaklarım ve popom onlar azıcık kalksa yeterşınavın popoyla bağlantısını çözmesemde 5 cm kabulümüzdür :)))
kızım toplam 680 kalori oldu bi magnumdan bisey olmazsen çorbaları boşa içmişin o ne laaa öyleee mağğğnuuum abboooo............ hoca verir talkımı kendi yutar salkımı....
ben yaptııımAynen ya.. 30 gün boyunca her gun yapan varsa bence zaten incecik olmayı hak ediyordur, kazara kilo almıstır o![]()
dumbell ve mat sadece ben ayrıca yarımsar kiloluk ayak agırlıgı da baglıyorumjillian icin hangi malzemeler gerek, ben haftaya birebir aletli pilates derslerime donecegim de hocayla, yine de jillian da yapiyim evde.
Canım gün içinde girip girip baktım ama yazmaya fırsat bulamadım.. geçmiş olsun diyeyim burdan ilk mesajını bulamam şimdi..daha iyisindir inşallahkollontai
morordek @nilsub
Ya dun menu paylasmadim, bugunkunde de begenmeyeceginiz seyler var bana da ceza yazin ya benim basim kel mi?
Ben bu ara biraz yogun calisiyorum ama yaparim cezalarimiJillian-leslie seklinde de verebilirsiniz, acimayin verin!!
Sabah:
1 dilim kizarmis tb ekmek,
35 g beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta,
2-3 zeytin,
1 catal seker katkisiz dogal frambuazli recel
Ogle:
1 dilim kepek ekmegi
120-130 g firinda somon,
2 yk patates salatasi,
Roka
Ara:
Nestle bitter gofret
Aksam:
Bulgurlu-yogurtlu-rokali-kekikli salata(ev yapimi bulgur da 2 yk'dir max)
Spor:
3 mil leslie
Su: 3 litre
Aaa öyle miymiş onun dogrusu30 gün değil tatlım 6 haftahayır birde 1.yi 1 hafta 6 gün yap bir dinlen 2. Yi 2 hafta 3. 3 hafta
ölmeden bitiren zayıflıyormuş
Vur deyip öldürünler derneğine hoşgeldinizMadem öyle dün menü yazmadıgın icin 300, bugun de gofretten dolayı 200 daha. Zıpla bakalım çekirge :)
@nilsub
kızım toplam 680 kalori oldu bi magnumdan bisey olmazacım germe beni
ben yaptııımsaglam sıkılastım ama
dumbell ve mat sadece ben ayrıca yarımsar kiloluk ayak agırlıgı da baglıyorum