• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sende de var boyle gaz durumlari, uzerine olmayan pantolon alma hikayen gibi. Ilginc :KK70:

Karar verdim ya saglikli beslenme + fazla fazla spor ne kadar yapabilirsem :)

heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....

hımm anladım, o zaman cuma gününü bekliyorum :) peki kızlar ben nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl bir yeme düzeni oturtmalıyım, sizlerden öneri ve gazz bekliyorum :)) bende her cuma buraya şukadar kg gitti yazabileyimm yaaa...

heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam :KK70:

hımm anladım, o zaman cuma gününü bekliyorum :) peki kızlar ben nerden başlamalıyım ne yapmalıyım nasıl bir yeme düzeni oturtmalıyım, sizlerden öneri ve gazz bekliyorum :)) bende her cuma buraya şukadar kg gitti yazabileyimm yaaa...

aman gözünü seveyim kaptana uyup magnum ve 4/3 pasta yeme..... kaptanı karga olanın ayy pardon laf soktuğum kişiler karıştı :))))

ne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam :KK70:

heee işte o bi pantalondan 4 tane var :))) birine sığarsam diğerleri de olcak işte :))

Back
X