- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #185.721
jilliandan hallice...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bundan sonra bundan yapmak istiyorum ben akşam çocukları yatırdıktan sonra :)
yok ya o kadar değil bence ama yapınca belli olur jillian çok zor ve bilmeyen birini sakatlar bile:)jilliandan hallice...
Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum. Azimli ve kararlıysan eminim ki güzel kilolar verirsin burada. Takım biraz kalabalık oldugu icin sürekli devam edebilecek kişileri almaya çalışıyoruz, eğer tamam dersen neden olmasın :)Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...
Hep yapıyosun zaten dedikodumu, şaşırt biraz beniojjj geldin more.... yalnız diyim burdakilerin içinde ahh ohh off puufff diye dolaşan sıskalar var son derece gıcıklar felam ama naaapçan işte idare ediyoruz.... bi tane vak vak var boyuu böööle ben diyim 1,70 sen de 1,80 ... neyse dedikodularımı yaparım bi ara....
Evet hatlar karışmışaman gözünü seveyim kaptana uyup magnum ve 4/3 pasta yeme..... kaptanı karga olanın ayy pardon laf soktuğum kişiler karıştı :))))
sen uzunca boşuna yazmışsın tatlım kız gelip direk bizi ( betüşü ve beni )bulunca kaçtı yanlış yere geldim galiba dedi bence çatlaklar için motivasyon takımı gibi oldukHoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım, bu takımdan mezun oldum. Azimli ve kararlıysan eminim ki güzel kilolar verirsin burada. Takım biraz kalabalık oldugu icin sürekli devam edebilecek kişileri almaya çalışıyoruz, eğer tamam dersen neden olmasın :)
Günlük menülerini paylaşmanı bekliyoruz, Cuma günleri ve pazartesi (kontrol amaçlı) kilolarımızı yazıyoruz. Günlük 5 ve üzeri mesaj bekliyoruz burada, motivasyon ve devamlılık için. Şimdilik benim aklıma gelenler bunlar, kaptanımızkollontai unuttugum bir sey varsa ekler.
Hep yapıyosun zaten dedikodumu, şaşırt biraz beni
Evet hatlar karışmış![]()
Ben yazayım da belki bi okuyan olursen uzunca boşuna yazmışsın tatlım kız gelip direk bizi ( betüşü ve beni )bulunca kaçtı yanlış yere geldim galiba dedi bence çatlaklar için motivasyon takımı gibi olduk![]()
Merhabalar sevgili bayanlar. Ben yeni katıldım, yana yakıla nasıl zayıflasam diye her şeyi didik didik kurcalarken MUSKA77 nin zayıflama yani başarı öyküsünü okudum, çokk hoşuma gitti, çokk duygulandam, çünki şuan çok benzeri şeyler yaşıyorum, böyle yazıları okuyunca hep gaza geliyorum ama hemen geçiyor, iş güç evde 2 yaşında aktif bir çocuk v.s..
Açıkcası ne yaparsam yapayım bir türlü zayıflayamıyorum, eşimin arada laf sokuşturmaları, her gün aynı şeyleri giymeksosyal yaşantım bile sıfıra indi bu kilolar yüzünden..
şimdi ümidim sizlersiniz, eğer kabul ederseniz bende size katılarak ve takibinize girerek başlamak ve inşallah başardım işte diyerek buraya yazmak istiyorum..
aramıza hoşgeldin canım, takımın deliler kadrosuyla tanışmışsın umarım kaçırmamışlardır seni, ben takım kaptanıyım şu magnum yiyip zayıflayan :) 152 boyum şuan 62 kiloyum 72 ile başlamıştım, kuralları kaptan yardımcımız anlatmış zaten, kararlıysan tekrardan hoşgeldin aramıza :)Kesinlikle kabul ediyrum tabi...:) boyum 157 kilom 72yaş 39..hedef kilo 57 inşallahhh...
kızım dedim işte kaçamak, sen 6 ayda bıktın ben 1 yıldır diyet yapıyorum arada kaçıyo işte! hem sen sonuca bak, ameliyat olalı bir buçuk ay olmasına rağmen aldığım toplam kilo 3,3 buna başarı denir kızım, 15 gün yattım bir ay aadet olamadım bi dünya yedim spor yok ama hepi topu üç kilo aldım onu da bu hafta iade edicem çatla da patla :)işte buuuu ben hatunun zeki çevik ve eli maşalısını severim :))))
hahhh kaçamağa kaçamak de canımı ye... sen çok normal bir şeymiş gibi konuşuyon ben ona taktım kafayı.... sen kiiii bir pastanın 4 te 3 ünü yemiş insansın :)))) onu bile normal normal söylediydin :)))
ojjj geldin more.... yalnız diyim burdakilerin içinde ahh ohh off puufff diye dolaşan sıskalar var son derece gıcıklar felam ama naaapçan işte idare ediyoruz.... bi tane vak vak var boyuu böööle ben diyim 1,70 sen de 1,80 ... neyse dedikodularımı yaparım bi ara....
bi karar veremedin daa....
dediğim gibi dene beğeneceksin... dukan yaparken yerdim.... hatta yulaf kepeği o yıllarda bulunmaz hint kumaşıydı internetten sipariş etmiştim bi koli tabi sonra bir böceklendiler ki sorma neyse o ayrı bi konu :))
benim bi arkadaşım 40 bedenken 36 beden pantolon almıştı bacağından gemiyodu aldığında, ben 2 aya buna gircem dedi kız hakkaten iki ay sonra giydi pantolonu gezdi azim işte :)heee valla yaaa ayarsızım yeminle... sen bide 4 pantalon birden al... şu an giydiklerim çuval gibi rüküş rüküşş dolaşıyorum....
kız nerdeeee 63 olcam der 66 olur gelir o :)kızım sen 63 leri gördüysen öldürüceğim kendimi![]()
Keşkeee benimkiler de çuvallaşsa da alışveriş yapsam. Gönlümce strese girmeden Alışveriş yapmayı özledimne zaman almıştınki? benim bildiğim bi pantolon var içine girmeyi hedeflediğin :) ne güzel bak zayıflamışsın mis gibi ahh ahh benimkilerde çuvallaşsada alışveriş yapsam![]()
kızcağız cevap vermiyor yanlız nasıl manyakların arasına düştüm diyip kaçmadıysa![]()
İnşallah oda olacak bizde ayy pantolonlar düşüyo artık üstümden alışverişe çıkıyorum diyeceğiz :)
Keşkeee benimkiler de çuvallaşsa da alışveriş yapsam. Gönlümce strese girmeden Alışveriş yapmayı özledim
![]()
Hoşgeldin canımçok pardon kızlar, acil iş çıktı.. kaçmadım kaçmamda :) dedim yen katıldım ve çok acemiyim, gelen mesajları kaçırabiliyorum, yanlış yere cevap yazıyorum :)) ama alışıcam idare edin.. BEN HAZIRIM sizler gibi bende gün be gün kilo vermek istiyorum ve yönlendirmenizi önerilerinizi bekliyorum...
Ağzından bal damlıyor canım .az kaldı diycem ama iki aya ancak olur.hiç olmamasındansa yine iyiİnşallah oda olacak bizde ayy pantolonlar düşüyo artık üstümden alışverişe çıkıyorum diyeceğiz :)
savurgan'ın menüsü asagıdaki uzun mesajın içerisinde gizli :)savurgan bugün menü bildirmemişsin ????
Canlarım canlarımesra bacunuzun bugün başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir heee kısaca anlatayım dünden beri çok yavaş gelip giden internetim öğle vakti telefon hepsi tamamen gitti kampanyayı aradım malasef bizim evin ordaki kabloyu hattan çekmişler mayısın 3 de teknik servis gelip yapacak cep telefonumdan kullanıyorum 5.5 g.b internetim var çok güzel kullanmalıyım idare falan edemem anne hesabı idare etcez artık
2. Olay safff arap adam yolun ortasında dur çoçuk indir bide kornoya bas tam bende yaşlı amcanın arkasından gidiyorum arabamla adam yukarı zıpladı korno sesine benim bastığımı zannedip iki parmak arası hareketi yapıp küfür etti ben yapmadım dememe rağmen inanmadı
Aynı adam yine korna bastı sağ taraftaki kadın yine benim yaptığımı zannedip yine küfür yedim iyimiulennn solumdanmı kalktım ben bugün bu ne terslik sonra kızımı aile doktoruma götüreyim dedim eski oturduğum semtte park yeri aradım saattiz belki uzun sıra beklerim saatsiz yer olsun dedim yanında cezayı yapıştırıyor ya belediye görevlisi yada polis geçen hafta durulmaz yerde 2 dk durdum diye $385 dolar ceza yedim
bi evin önünde buldum sen kızımla salına salına giderken eşşek kadar köpek bi havla salmışlar bahçe kapısına doğru koşuyor enemmmm kızımı sırtıma atmamla koşmam bir oldu iyi koştum kitapçı bulup içeri attım kendimi
bunca terslikden sonra iyi haber tüm dostlarıma samimi arkadaşlarıma rast geldim
arkadaşımın biriyle
Kafeye gittik
Sabah
200 kalorilik meyve kokteylin içtim
Öğle
Yine Diğer arkadaşımla başka sadece binbir çeşit yoğurt olan kafeye gittik
218 kalorilik taze meyveli yoğurt yedim
Akşam üstü ulennnnn ben niye bön bönüm bugün dedim bi saflık bönlük üstümde açlıkdanmış sabah gitmeden kırmızı et atmıştım ateşe haşlanmış yağ koymadan 300 gr kadar ayırdım
Akşam
300 gr kırmızı et
Üzerine bol pul biberli 200 gr yoğurtyedim kendime geldim bönlük falan geçti gitti
Spor olarak 30 dk az geldiğinden saat tutmadan 10 bin adım attım 30 dk kesin geçti gerisini gerek duymadım
4 litre su
Bu arada diyet yaptığımı anneciğime söylemedim çok karşı çıktığından ayyy çok aç hissettim kendimi bitginim dedim sonra 300 gr kadar et yedim dedim vahhhh yavrum elin avustralyalarında aç kalıyon vahhh vahhh 300 gr nedirkiii dedi ve devam etti sen kuzum dön gel ben sanada çoçuğunada hatta seni aç bırakan kocanada bakarım senin hatrına dedihergün et alamazmış bide
ama gül gibi bakarmış canım annem yaaa
![]()