• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hehehe daha yolun başındasın bebeeemm kollontai o hayaline karabasan olur valla :p:KK45:
ben bilee tırsıyom..:KK17:
bekle benim başıma birşey gelmezse ona göre cesaret edersin ..:kk77:
olur da cezadan sonra sesim kesilirse bilki zıplarken beyin sarsıntısı geçirdim :KK48::KK48::KK48:
heheh bişe demicekmiş inanıyormusun sen bu dediğine:KK70::KK70::KK70:

Abboovv :KK57:sen emzirmiyormuydun tatlım,? Çok az geldi bana yediklerin.3 ana öğünü düzenli yapmalısın bol yeşillik ve protein almalısın bence,meyveleride ara öğün olarak tüketmelisin.Sütünün kesilmemesi ve kalitesi için dikkat et

Normalde dikkat ediyorum da bugün canım pek bir şey istemedi ya.. biraz da kızımin huysuz virjinligi tuttu yine hızlı hızlı atistirdim gibi bir şey oldu

hehehe daha yolun başındasın bebeeemm kollontai o hayaline karabasan olur valla :p:KK45:
ben bilee tırsıyom..:KK17:
bekle benim başıma birşey gelmezse ona göre cesaret edersin ..:kk77:
olur da cezadan sonra sesim kesilirse bilki zıplarken beyin sarsıntısı geçirdim :KK48::KK48::KK48:

Takipteyim :KK48:

Kızlar çok sıkı diyetlerde 1 öğün serbest yemek olayı var deneyenler oldumu bilmiyorum.Ben burdan önceki 6 kilomu verirken hafta boyunca dikkat ediyordum 1 gün istediğim herşeyden yiyordum.Tabi o zaman normalin çok üstündeki yeme düzeninden normale dönmeye çalışıyordum etkili oldu.Şimdide istediğim kadar sıkı diyet yapabilirsem haftada bir öğün istediğim bir şeyi yemeyi düşünüyorum.Mesela tatlı, makarna yada pilav gibi ne istersem.Tabi bu hafta değil önümüzdeki hafta biraz daha sporuda aktif yapmaya başlayınca düşünüyorum :KK66: Bu olaya cheat meal deniyor eminim çoğunuz biliyorsunuzdur

heheh bişe demicekmiş inanıyormusun sen bu dediğine:KK70::KK70::KK70:
umut ediyorum diyelimm.. sonuçta umut garibanın ekmeği .. :KK22:
pek uymadı benim durumuma menümdeki simitlerle ama olsun:-)
yarın bence çikolat yicem haberiniz olaaaaaaa ortim beni yoldan çıkardı bu listeyle:KK70:
yok yaaaaaaaaa hiçte bilee üstümee alınmıyorum sen kaptan yardımcısısın yoldan çıkmaman lazım .. görevin var .. hem imam o.. sa cemaaat ne yapar bacım dur durduğun yerde :KK53::KK53:

Kızlar çok sıkı diyetlerde 1 öğün serbest yemek olayı var deneyenler oldumu bilmiyorum.Ben burdan önceki 6 kilomu verirken hafta boyunca dikkat ediyordum 1 gün istediğim herşeyden yiyordum.Tabi o zaman normalin çok üstündeki yeme düzeninden normale dönmeye çalışıyordum etkili oldu.Şimdide istediğim kadar sıkı diyet yapabilirsem haftada bir öğün istediğim bir şeyi yemeyi düşünüyorum.Mesela tatlı, makarna yada pilav gibi ne istersem.Tabi bu hafta değil önümüzdeki hafta biraz daha sporuda aktif yapmaya başlayınca düşünüyorum :KK66: Bu olaya cheat meal deniyor eminim çoğunuz biliyorsunuzdur
heh iştee bak benim durumumun bilimsel adı varmış nilsub nilsub cheat meal yapmışım ben .. hem ben haftada değil 2 ayda 1 güncük ödül verdim kendime :KK47:

kızlar yazın bana ceza hakettim valla bugün 78 i gördüm tartıda ama şuan 79 lara geri döndüm hakettim zıplamayı :KK43:
kollontai kollontai , @morordek , @blanche_ea , nilsub nilsub

kahvaltı
1 simit + 1 poça
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
2 fincan çay şekersiz

ara 1 tane karam antepli bitter çikolata

öğlen
2 kupa balık ızgara yağsız (20-25 cm vardı belki fazlaydı kafalarıyla )
yarım tabak salata

akşam yok

ara
sade soda + limon
maydanoz çayı

2 aydır yapmadığım kaçamağı yaptım bugün ne deseniz haklısınız ama eşim izinliydi vee ona uydum iki gündürde baş dönmelerim vardı resmen kesildi ...
depoyu doldurdum muskam demesi umarım fermuar etkisi yapar kilo vermem hızlanır .. o_O

su 3 lt
spor 2 saat yürüyüş+ 2 mil
Tatlım çok uzun süre sıkı diyet yapınca arada bir biraz fazla kalori almak iyi oluyor diye biliyorum.Ama bunu 1 günle sınırlı tutman lazım

Tatlım çok uzun süre sıkı diyet yapınca arada bir biraz fazla kalori almak iyi oluyor diye biliyorum.Ama bunu 1 günle sınırlı tutman lazım
merak etme canım 20 kiloya yakın kilo verdim eminim o 1 güncükle sınırlı kalır 15 kiloda daha veriyim gene böyle 1 güncük kaçamağım olcak ama...
şimdiden önemli mercilere duyrulur :KK70:

umut ediyorum diyelimm.. sonuçta umut garibanın ekmeği .. :KK22:
pek uymadı benim durumuma menümdeki simitlerle ama olsun:-)

yok yaaaaaaaaa hiçte bilee üstümee alınmıyorum sen kaptan yardımcısısın yoldan çıkmaman lazım .. görevin var .. hem imam o.. sa cemaaat ne yapar bacım dur durduğun yerde :KK53::KK53:
anam kaptan magnum yer cemaat simit poğaça çikolata bana gelincemi rütbe uyguluyorsunuz ulllllleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn tutmayın beni:rolleyes:

merak etme canım 20 kiloya yakın kilo verdim eminim o 1 güncükle sınırlı kalır 15 kiloda daha veriyim gene böyle 1 güncük kaçamağım olcak ama...
şimdiden önemli mercilere duyrulur :KK70:
Tabi canım bence arada kaçamaklar psikolojimiz içinde gerekli dediğim gibi yoksunluk hissine kapılmamak lazım.Sen zaten çok başarılısın ona diyecek bişey yok.Ben bu cheat meal olayını baya araştırmıştım haftada 1 yapan 15 de 1 yapanlar var baya bi çeşidi var.Hatta bazen bikaç gün olarak yapanlarda var.Vücudu şaşırtmak lazım kilo vermek için.Yoksa hep sıkı diyet yapsakta çok spor yapsakta kilo veremeyebiliriz.Bunlar bilimsel veriler.Profosyonel sporcular ve diyetisyenler bunları uyguluyorlar

Tabi canım bence arada kaçamaklar psikolojimiz.içinde gerekli dediğim gibi yoksunluk hissine kapılmamak lazım.Sen zaten çok başarılısın ona diyecek bişey yok.Ben by cheat meal olayını baya araştırmıştım haftada 1 yapan 15 de 1 yapanlar var baya bi çeşidi var.Hatta bazen bikaç gün olarak yapanlarda var.Vücudu şaşırtmak lazım kilo vermek için.Yoksa hep sıkı diyet yapsakta çok spor yapsakta kilo veremeyebiliriz.Bunlar bilimsel veriler.Profosyonel sporcular ve diyetisyenler bunları uyguluyorlar
konuş kim tutar seni :KK70::KK70::KK70:
kollontai kollontai gelince görücem ben seni:KK70::KK70::KK70:

tamam bende ondan yapcam :KK70::KK70::KK70:
ben bu kaçamağımdan sağ çıkarsam yaparsın :KK70:
anam kaptan magnum yer cemaat simit poğaça çikolata bana gelincemi rütbe uyguluyorsunuz ulllllleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn tutmayın beni:rolleyes:
valla kollontai yüzünden yapmadım kaçamağımı ..başım dönüyodu kocişimde kıyamamış bana..o kadar uğraşmş gitmiş çiçek bile almış izin gününde sabah sabah kıyamadım yedimm .. :KK60:
başkalarına suçu atmaa sendeeee hıhhhhh :63:

Tabi canım bence arada kaçamaklar psikolojimiz içinde gerekli dediğim gibi yoksunluk hissine kapılmamak lazım.Sen zaten çok başarılısın ona diyecek bişey yok.Ben bu cheat meal olayını baya araştırmıştım haftada 1 yapan 15 de 1 yapanlar var baya bi çeşidi var.Hatta bazen bikaç gün olarak yapanlarda var.Vücudu şaşırtmak lazım kilo vermek için.Yoksa hep sıkı diyet yapsakta çok spor yapsakta kilo veremeyebiliriz.Bunlar bilimsel veriler.Profosyonel sporcular ve diyetisyenler bunları uyguluyorlar
muska da böyle diyodu fermuar etkisi oluyo metabolizma hızlanıyo böyle olunca diyodu bakalım yarın tartıda neler olucak
o_O

ben bu kaçamağımdan sağ çıkarsam yaparsın :KK70:

valla kollontai yüzünden yapmadım kaçamağımı ..başım dönüyodu kocişimde kıyamamış bana..o kadar uğraşmş gitmiş çiçek bile almış izin gününde sabah sabah kıyamadım yedimm .. :KK60:
başkalarına suçu atmaa sendeeee hıhhhhh :63:
evet eniştede suç söyle ona suça teşvikten 500 ip atlasın:KK70::KK70::KK70:
yapılıp yapılmadığını kontrol edicem :KK70::KK70::KK70:

Back
X