- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.421
Canım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)evde degilim gidince bi daha bakayım kim %4 mus![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)evde degilim gidince bi daha bakayım kim %4 mus![]()
O aslinda hafta ici baya ödül verdi kendine ya, ceza yazdim durdum surekliCanım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)
2 mile Leslie acacagima yanlışlıkla şu linki acmisim:
Enerjik başladığım Leslie'yi dilim dışarda bitirdim![]()
2 mile Leslie acacagima yanlışlıkla şu linki acmisim:
Enerjik başladığım Leslie'yi dilim dışarda bitirdim![]()
Bi nevi iyi olmuş. 3 mile yapmışsın işte fena mı
Ben de her gün bunu yapıyorum. Önceleri bu videonun iki milini ancak yapıyordum iki gündür üç mili bitirebiliyorum
100 az olmuş kızzz 200 diyeydin:)
Ahh kötü bi yanlışlık olmus desene
yok o cok kacamak yaptı bu hafta odulunu pesin aldı ona hediye yokCanım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)
ay saka mı bu ya
hoşgeldin kaptanım, sağolasın hallettik listeleri :)kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı
canım özledim sizleri ptesiden itibaren bende ceza listelerine gireyim artık otelde kg aldımhoşgeldin kaptanım, sağolasın hallettik listeleri :)
dört gözle bekliyorum seni :)canım özledim sizleri ptesiden itibaren bende ceza listelerine gireyim artık otelde kg aldım
yok o cok kacamak yaptı bu hafta odulunu pesin aldı ona hediye yok
ay saka mı bu ya![]()
kızlar ben zeynebi de ekleyip paylaşımda listeyi düzelttim sanırım 3. olabiliriz :)
Buna çok sevindimm.kızlar ben zeynebi de ekleyip paylaşımda listeyi düzelttim sanırım 3. olabiliriz :)
Hoşgeldin toplig ht. Yurtdışı seyehatin nasıldı.kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı
hoş geldiniz hepimiz iyiyiz çok şükür sizin geziniz nasıl geçti:)kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı