• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın fıstıklar nasılsınız? Dün çok gergindim neyseki atlattım ama nasıl atlattım... Sanki hiç diyette değilmiş gibiydim biraz değil de fazla fazla kaçırdım. Şunu abladım ki tatlı yeyinxe daha çok yeme ihtiyacı hissediyorsun. Bugün kendime çekidüzen vermeye başlamalıyım. Kaçamaksız bir gün yapmaya çalışacağım

Günaydın fıstıklar nasılsınız? Dün çok gergindim neyseki atlattım ama nasıl atlattım... Sanki hiç diyette değilmiş gibiydim biraz değil de fazla fazla kaçırdım. Şunu abladım ki tatlı yeyinxe daha çok yeme ihtiyacı hissediyorsun. Bugün kendime çekidüzen vermeye başlamalıyım. Kaçamaksız bir gün yapmaya çalışacağım

Dün ben de gergindim dolunay mi vardı acaba :))) benim de seker krizim tuttu en son dayanamadim iki tane hurma yedim.

hepimize hayırlı olur inşallah canım çok geçmiş olsun yaa nasıl düştün ameliyat yerin iyimi tatlım....
iyiyim tatlım sagolasın, bi hasar yok sukur :) nasıl oldu anlamadım ilk defa dustum bisikletten, verilmis sadakam varmıs valla aslında cok kotu dustum ama sadece elim ayagım yaralandı onun dısında bisey yok :) annem adak parası yolladı kac gundur vercem unutuyorum evden cıkarkende aklıma geeldi neyse gideyim geleyim pazara veririm dedim, boyle inanclarım yoktur normalde ama bu sefer inandım bence o yuzden oldu, gelir gelmez goturdum verdim parayı ;)

Gecmis olsun canim
sagol tatlım :)
kollontai kollontai geçmiş olsun cnm:KK43: cok kötü olmuş
sagol canım iyiyim sukur :)

Merhaba kızlar yoğun bigündü haftasonu gezmeleri :) menümü paylaşayım bende
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub @blanche_ea
Sabah: 2 dilim tbe+4 dilim sucuklu yumurta+1/2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,biber,maydonoz +ekmeğin 1 lokmasına 1 çay kaşığı reçel koydum yedim kızlar haftasonu kahvaltısı kaçamağı oldu benim için

Öğlen: yarım porsiyon pasta +şekersiz kahve ile

Akşam:1 porsiyon haşlama tavuk+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: sürekli hareket halindeydim yürüdüm yani kızlar ama yarım saati çoktan geçmiştir
Yarında yoğun proğramım var bildirimlerimi geç yapabilirim buraya geç uğrayabilirim.fırsatım olursa uğrarım ama herkese iyi geceler kızlar
300 zıpla bakem ;) nilsub nilsub

geçmiş olsun canım iyisin ya :KK43: yeni ameliyat oldum demiştin bişeyin yoktur inşallah
iyiyim canım sagolasın, biseyim yok sukur ;)

Cok gecmis olsun canim

ziplarim canim. Ekmekte yemem tamam. Ama gec saatlere kadar hic durmadan ev isi yapiyorum. Sabah bir uyaniyorum. Yuzum gozum sis. Korkuyorum arti cikmaktan. Cumaya kadar fulll dikkat edecem. Gozlerini kirbacini ustumden sakin cekme.
sagol tatlım :)
ben anlamaz bu hafta hedefin en az 500 gr eksi ona gore ayagını denk al ;)
Kızlaar günaydınnn...
Cumanın menüsü:
İftar:
1 küçük tabak kuru fasulye
3kaşık az yağla pişmiş biber domates
1 avuç erik 1 avuç çilek biraz ışkın
Su: 2 litre Spor: Yok maalesef Temizlik yaptım fırsatımolmadı.
C.tesi menüsü:
İftar:
yarım por. tavuk döner
2 bardak ayran
1 şeftali yarım elma
Domates salatalık
Spr: bol bol temizlik maalesef yine vaktim olmadı.
Su: 0.5 litre
sen 500 zıpla okurken sıkıldım valla ;) nilsub nilsub

İçinizde en az veren benim demek :hasta:
o yuzden zıpla ;)
kollontai kollontai geçmiş olsun canım.bisiklet aldın temiz havada spor yapacaksın diye sevinmiştik ama...
valla bende pek mutlu cıktım evden ;) dusecegim varmıs diyorum :) cok sagol canım

Günaydın kızlar neyin kafasını yaşıyorsam iki arkadaşa aynı saat aynı güne kahvaltıya gitme sözü vermişim:kızgın:ailenle gel diyeni tercih ettim bende :63:
Saat 10 da kahvaltı
Zeytin yeşil ve siyah toplam 10 tane şeyyyy 15 tane vardır:eek:
Kaşar beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim pastırma
Domates
Salatalık
1 yumurta
Saat 2de
Meyveli yoğurt yedim bidaha birşey yemedim kızım hasta huysuz bir yandan iş biryandan onu nazla şimdi zıbrıyorum açımdan çoookk acım çok ama burda saat akşam 6:30 sabaha kaldı
3 litre su
2 bardak yeşil kahve
10 bin adımı bugün zor tamamladım :duduk:

canım kilona göre deişiyor bu durum muska77 muska77 derdi ben bazen 3 dilim bile yiyiyorum diye çok çok zçsan ve güne tok başlamak ,stiyorsan 2 dilime sadece kahvaltıda kollontai kollontai de bişey demiyor :)

Ben çok açtım bugün dayanamadim ki dilim yedim ya.. yemesem sekerlilere saldirabilirdim çünkü

Yahu bacim gun icinde yememis yememissin tam aksama kondurmussun lokumları. Dun de vardi cezan yanlis hatirlamiyorsam o yuzden bugune 300 yazdim. nilsub nilsub kontrol edebilir misin eger dun cezasi yoksa 200 zıplasın :)

Kollontai cheat meal anlamaz :) yani kendi de haftada bir odullendirir mesela kendini ama cezasini yazmaktan da geri kalmaz :) bu takim boyle deli yani anlayacagin :confused:
tatlım dünden 29 nisandan Ay Isigim Ay Isigim 200+100 cezası yapmadı daha bugun hepsini yapsın o zaman toplamda 500 olsun şimdi yazdığınla :)

Back
X