• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

13096215_858033377635847_6396900342851647781_n.webp

Günaydın kızlar neyin kafasını yaşıyorsam iki arkadaşa aynı saat aynı güne kahvaltıya gitme sözü vermişim:kızgın:ailenle gel diyeni tercih ettim bende :63:
Saat 10 da kahvaltı
Zeytin yeşil ve siyah toplam 10 tane şeyyyy 15 tane vardır:eek:
Kaşar beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim pastırma
Domates
Salatalık
1 yumurta
Saat 2de
Meyveli yoğurt yedim bidaha birşey yemedim kızım hasta huysuz bir yandan iş biryandan onu nazla şimdi zıbrıyorum açımdan çoookk acım çok ama burda saat akşam 6:30 sabaha kaldı
3 litre su
2 bardak yeşil kahve
10 bin adımı bugün zor tamamladım :duduk:
Çok iyi canım meyveli yoğurt hazır değilse tabi

Eki Görüntüle 1824262
ona göre kızlar 60 kiloyu görmeden tayt giymek yok :KK70::KK70::KK70: herkes kiloya karşı........
Ya benim annem de evde taytla dolaşıyor kadının basenler benim 2 katım neredeyse :D Ah diyorum işte genetik böyle bi şey, ileride ben de mi böyle olacagım :)))

Çok iyi canım meyveli yoğurt hazır değilse tabi
Yok yok hazır sevmem ben normal yoğurtta evde hangi meyve varsa karıştırıp hüüüp mideme en çok Yaban mersinli yaparım acayip seviyorum onu bide avakado ananasda sevdiklerim içinde:KK66:ama erken ve çok az yediğimden çok açlık hissediyorum erken yatarım bende:uykucu:zaten tatilden sonra keyif bitti işe başlıyorum:olamaz:

Yok yok hazır sevmem ben normal yoğurtta evde hangi meyve varsa karıştırıp hüüüp mideme en çok Yaban mersinli yaparım acayip seviyorum onu bide avakado ananasda sevdiklerim içinde:KK66:ama erken ve çok az yediğimden çok açlık hissediyorum erken yatarım bende:uykucu:zaten tatilden sonra keyif bitti işe başlıyorum:olamaz:
Çok acıkıp bişeylere hucum etme ama :KK48:
Sizin tatilde kısa sürmüş anlaşılan

Ya benim annem de evde taytla dolaşıyor kadının basenler benim 2 katım neredeyse :D Ah diyorum işte genetik böyle bi şey, ileride ben de mi böyle olacagım :)))

Benim annem de evde taytla dolaşıyor ve kadın da basen yok :skandal: ben de annemin genlerini alacagima gobekli babamin genlerini almisim :D

Back
X