- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #186.901
Umarım işe yarar canım.Bu arada aç karnınna ılık limonlu su içmekde iyi geliyor.Deneyeceğim canım teşekkürler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım işe yarar canım.Bu arada aç karnınna ılık limonlu su içmekde iyi geliyor.Deneyeceğim canım teşekkürler :)
Geçmiş olsun canım.Yarın görüşürüz.iyi geceler kızlar bugun çok yoğundum doktor alışveriş akşam yorgunluktan geberiyorum dişim kafam patlıyor yarın geçmişi okurum öptüm hepinizi :)
Onu bugün yaptım yarın da yapacağım inşallah bakalım :)Umarım işe yarar canım.Bu arada aç karnınna ılık limonlu su içmekde iyi geliyor.
Geçmiş olsun canım iyi geceleriyi geceler kızlar bugun çok yoğundum doktor alışveriş akşam yorgunluktan geberiyorum dişim kafam patlıyor yarın geçmişi okurum öptüm hepinizi :)
Önceden ben de öyleydim 4 gün boyunca hiçbir şey yemediğim yiyemedipim ve sırf ilaç içebilmek için bir lokma ekmek yediğimi hatırlarım. Zaman bu konuda da acımasız davrsndi şimdi üzgünken dsldırıyorum tatlılara. Ahhhh ahhh, geçmişe götürdün beni fıstıkZorladim ya en fazla iki yumurta ve bi kase yoğurt yiyebildim. moralim iyi değil bugün. Azcik moralim bozulsun yemeden icmeden kesiliyorum böyle.
canım kaçamak yapmışsın ama sporun çok iyi o yüzden ceza yazmıyorum :)kızlar selam .. malum benim hafta sonu değil genelde hafta içi kaçamağım oluyo eşimin izin günleri hafta içi olduğundan ... bugünde balık ekmek yedim öğlen ve günü o şekilde kapadım ..
neyse genel menümü yazıyım genede
kollontai ,
morordek , @blanche_ea ,
nilsub
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
yarım salatalık
ara sade Türk kahvesi + 2 kayısı taze+ 2 erik
öğlen
balık ekmek sandaviç ekmeğinde
acılı şalgam (şekersiz)
ara sade Türk kahvesi
spor 2+2+2 = 6 mil + 30 bacak 30 bel 30 kol hareketi+ 25 squat 200 ip atlama
su 3 lt
canım her öğün ekmek bide üstüne tatlıı !!! 300 zıpla sennilsub
kollontai
morordek bugğnkü menüm
Sabah 1 yumurtalı menemen çeyrek kk 1 dilim ekmek beyaz peynir çay
Öğle salata yarım dilim ekmek
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 dilim balık salata yarım dişim ekmek 1 dilim karpuz 2 kalık şrmik helvası ( komşuya baş sağlığına gitmiştik yemezsem ayıp olacaktı)
Su 2 litre
Spor leslie 2 mil
Hemde o kadar sağlıksızkiii bedelini kat kat ödüyorum gece başladı reflüm sabah oldu hapımı aldığım halde canım çok yanıyor iki gögüs arasında keskin ağrım sırtımada vurduCanım çok sağlıksız beslenmişsin. Özellikle kahvaltıya dikkat etmelisin.ekmek ve portakal pekte uyumlu bi ikili olmamış canım.Öğlen zaten dürüm var akşamki kek olmasaymış bari. Labnede çok yağlı bence. 1 tatlı k. ideal bi ölçü olurmuş.
Yani hem aç kalmışsın hem de çok kalori almışsın.Senin menüler normalde iyiydi ne oldu tatlım.
Önceden ben de öyleydim 4 gün boyunca hiçbir şey yemediğim yiyemedipim ve sırf ilaç içebilmek için bir lokma ekmek yediğimi hatırlarım. Zaman bu konuda da acımasız davrsndi şimdi üzgünken dsldırıyorum tatlılara. Ahhhh ahhh, geçmişe götürdün beni fıstık
Geçmiş olsun kuzumiyi geceler kızlar bugun çok yoğundum doktor alışveriş akşam yorgunluktan geberiyorum dişim kafam patlıyor yarın geçmişi okurum öptüm hepinizi :)
Çok ilginç yaa hergün aynı saatte tartılıyosun dimi.sabah mesela aç karna tuvalete çıktıktan sonra aynı kıyafetlerlemi tartılıyosun?bu kadar değişim ya çok düzensiz yeyip içiyosun,yada farklı saatlerde ölçüm yapıyosun,yada tartı bozuktur ondandır :)
Tartin bozuk olmasın canım. Bu kadar farklı sonuc çıkmaması lazım