- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.101

beterin beter bu olsa gerek....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn canımmm.Seninde kandilin mübarek olsun.Banada dua et lütfen.Hayırlı kandiller kızlar :)
Birbirimize dua edelim inşallah hepimizin duaları kabul olsun![]()
Çünkü artık tembellik yapıyorsun.Eskiden sporum harikaydı şimdi ucu ucuna ancak yapıyorsun.
Vvvvvooooaaaavv bu çok sert bi iddia olmuşş.
Vvvvvooooaaaavv bu çok sert bi iddia olmuşş.
canım 1 kg sunu almıştım ama kuşadası dönüşü tartılmadım korkudanSizin kilo ne durumda kaptnım.İsveçle verdiğinizi geri aldınız mı??
Ama şekerden daha tatlı tatlandırıcılar var tatlımmm. Onlar daha zararlızerokine sıffııır şeker![]()
Ay Isigim 400+300+600 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
beterin beter bu olsa gerek....
Atladığın şeyleride tamamlasan neyse hep yarım bırakıyorsun.şimdi kaçsın.... varım uleyn.... şu herşeye atlama huyu mu bir tedavi ettirmeliyim....
Atladığın şeyleride tamamlasan neyse hep yarım bırakıyorsun.
tabi ya eskiden trambolin zıplıyordun şimdi zıplamıyorsun:) başlabunu düşüniciğim....
kız bakma sen iddaya girdik ama betüşün ipiyle kuyuya inilmez satışta prof olmuş kendisiAtladığın şeyleride tamamlasan neyse hep yarım bırakıyorsun.
tabi ya eskiden trambolin zıplıyordun şimdi zıplamıyorsun:) başla
kız bakma sen iddaya girdik ama betüşün ipiyle kuyuya inilmez satışta prof olmuş kendisi![]()
Hadii hapinize kolayyy gelsiinnn.HERKES dinlesin ..............
betüş ile çok pis iddaya girdik mayısın 13 de hangimiz daha fazla kilo vermiş ona bakıcaz herkes takipte kalsın benim iddam 73 onunkide 63 bakalım:)
Burda yanlışlık var ama 400 ü yaptım Cnm . Bu nedir ya rezilim valla ceza manyağı olmuşumkızlar toplam cezalar
btlbetul 600
Ay Isigim 400+300+600 (bu ne kız ben 3 aydır bu kadar ceza almadım:)
@tatlitambak 300
ebrusonmez 500
@blanche_ea 400
@melampusefe 300
nilsub 300
@denhizx 100 tatlım cezanı yaparsan yazarsın @kollontai kendine kalmış demiş:)
Umarım iyi gelir canımm.Hedefler buyuk sonuçtaaiçiyorum canım naber:)
İddealar güzelleşiyorr.
Bugün nerden geldi tatlım ya bi kere de ceza yazmayın laBenAy Isigim 'a bugun 600 daha yazdım, lütfen onu da ekle :)