• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese:)

Dün yediklerim :KK72:

Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 2 yk kaşığı yogurt. 2 dilim ekmek. 1 tatli kaşığı bal.

Ara: 1 salatalık

Öğle: haşlanmış tavuk budu. Cacik

Ara: tarçınlı süt 1 su bardağı

Aksam: haşlanmış tavuk budu. Cacik.

Su:2.5 lt.

Spor: 1 mile yapabildim

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Iki gündür protein diyeti yapiyormusum gibi beslenmisim. Bugün tartida eksi gördüm oranı da iyiydi gayet. Bu iki günün etkisi mi acaba

:spor::spor::spor:gut mornink beybileeer ben bildirim yapiiim de bi de ben bugün tartıldım onu da iletiiim miii:spor::spor::spor:
95,9 olmuşum galibaha nazar etmiiiimk :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

bu aralar kahvaltım fiks tam buğday ekmeği arası sandviç (torku karminsiz salam sütaş keçi süzme beş zeytin nefret ettiğim halde booooool maydanoz) şekersiz çay...
dün zaten yediğimi içtiğimi yazmıştım sadece akşam köfte yaptım yağsızn tavada bir dolu kase yoğurtla yedim saf protein yaptım..
gecede çok acıkınca bir koca kase yoğurt içine çilek aroması katıp bir kaşık chia tohumu döküp yedim :sampiyon::sampiyon:

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub muska77 muska77
acaba muskayı etiketlemesem mi son durumu nedir ..

Yavrum bu yıl koca istersin gelecek yılda şu kayınvalide kayınpeder görümce kayınlarımı benden uzak tut yarabbim görümcemlerin laf sokmalarından eltimlerin fesatlıklarından kv kpederin çok bilmişliklerinden bıkdım yarabbim ne olur uzak tut tüm onların kötülüklerinden koru beni diye ahanda böyle dua edersin:dua::dua: yaaaa yokmu şöyle ağaç kovuğundan çıkma erkikkkkk asıl sen öyle birşey iste kuzum neme lazım elin zengin şımarık züpbesiiii adam edene kadar ömrün biter :dondurma:

ayyy ömrümü yedin ne kadan negatifsiiin.... belki pembe panjurlu evimde sonsuza kadar mesuuud yaşıyacağım ne biliyon...

1750 iyi yavrum ya atlarim ben, 50sini atladim kaldi dun 1700. Ohannes diyorum ama devam devam.

Ya benim reglim yeni geldi, evet 1 aydir regl oluyorum da az azdi simdi baya sular seller diyebilirim; insallah bitecek artik valla bunaldim!

ne üretken hatunsun yumurtlaya yumurtlaya bi kaldın... yazık kuluçkalar ziyan oluyo...

Günaydın kızlar.İşler yoğun bu ara akşamlarıda erken uyuyorum yorgun hissediyorum kendimi mevsim geçişi olduğundanmı,yağmurlu havalardanmı nedir böyle bi enerjisizim :( Neyse dünkü menümü paylaşayım
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub B blanche_ea

Sabah: 1 simit +1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber

öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
ara:1 ceviz+2 kuru incir
Akşam: Salata+2 kk tavuk haşlama
ara:Yarım kase yoğurt+1 bardak tarçınlı süt
Spor:1 mil leslie+100 zıplama
Su:3lt üstü

Günaydın kızlar.İşler yoğun bu ara akşamlarıda erken uyuyorum yorgun hissediyorum kendimi mevsim geçişi olduğundanmı,yağmurlu havalardanmı nedir böyle bi enerjisizim :KK43: Neyse dünkü menümü paylaşayım
morordek morordek kollontai kollontai nilsub nilsub B blanche_ea

Sabah: 1 simit +1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber

öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
ara:1 ceviz+2 kuru incir
Akşam: Salata+2 kk tavuk haşlama
ara:Yarım kase yoğurt+1 bardak tarçınlı süt
Spor:1 mil leslie+100 zıplama
Su:3lt üstü
Ya musakkaö ay en sevdiğim şey :)

1750 iyi yavrum ya atlarim ben, 50sini atladim kaldi dun 1700. Ohannes diyorum ama devam devam.

Ya benim reglim yeni geldi, evet 1 aydir regl oluyorum da az azdi simdi baya sular seller diyebilirim; insallah bitecek artik valla bunaldim!
Biraz da bana yolla ya :) Kurudum kaldım ben resmen

Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 2 yk kaşığı yogurt. 2 dilim ekmek. 1 tatli kaşığı bal.

Iki gündür protein diyeti yapiyormusum gibi beslenmisim. Bugün tartida eksi gördüm oranı da iyiydi gayet. Bu iki günün etkisi mi acaba
Muhtemelen ondandır canım, böyle devam et ;)
Ya musakkaö ay en sevdiğim şey :)
Benim de benim de :rolleyes:
Kafeteryada musakka cıktıgında koşa koşa giderim resmen :)

günaydınlarrrr
Aaa bizim oralara gitmissin kaptanım, Aydın :KK200: Begendin mi bari :KK66:

Sana cevabı Ebrucugum aşagıda vermiş. Biscolatalı menü diyeyim sen anla. Böyle menülerle geldigin sürece cezan katlanarak artacak. Söylemiştim üst üste kaçamak yapanlara 2 katı gibi cezalar verecegimi.
tatlım aydın a geçmedim uçakla izmir e ordan kuşadasına geçtim ama aydın güzeldir iş için zamanında çok gitmiştim

hhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuu T tatlitambak nerelerdesin:)
Kuzum bu evde interneti birak telefon bile cekmiyor deli olacam. 1 sayfa okuyup mesaj yazana kadar kac defe teli yeniden baslat yapiyorum.internet bile donuyor 3 4 dk bir. Napcam bilmiyorum

ayyy ömrümü yedin ne kadan negatifsiiin.... belki pembe panjurlu evimde sonsuza kadar mesuuud yaşıyacağım ne biliyon...
Tamam anacım negatif olmayacam biz insanlar herşeyin fazlasını isteriz hiç bitmez isteklerimiz bende eşimle ne kadar çok evlenmek istiyordum seni çoooooookkk iyi anlıyorum bebişim en doğal hakkın her genç kızın hayali gelinlik giymek kimse inkar edemez :KK66:Yavrum sen inşaallah bi koca bulursun çoookkk mutlu olursun:KK36:

Kuzum bu evde interneti birak telefon bile cekmiyor deli olacam. 1 sayfa okuyup mesaj yazana kadar kac defe teli yeniden baslat yapiyorum.internet bile donuyor 3 4 dk bir. Napcam bilmiyorum
Aha geçen aynısı bana oldu deliye döndüm :kızgın:artık teknik servis yollucaz dediler tekrar aradım kontratımı iptal edersem kaç para ödeceğim hiç memmun kalmadım o kadar para ödüyorum hem yavaş hemde gidip geliyor strese girdim dedim tam 2 saat sonra teknik servis geldi bütün kabloları değiştirdi anında hızlandı eskisinden eser yokkkk:rapci::rapci:

Evet canım protein etkisi vücutta yağ yakmaya yardımcı oluyor:)

Çokkkk yazdım hemencikkk listemi yazayım
Sabah
Fındık
Domates
Salatalık
Peynir
1 yumurta
Öğle
Izgarada karışık sebze
Dolmalık kırmızı biber
Kabak mantar
Patlıcan hepsi 1 tane hepsini karıştırdım yoğurt döküp yedim
Akşam
Çilek
1 kase ezogelin çorbası
3 litre su
35 dk yürüyüş

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 dlim tam tahıllı ekmek söğüş az peynir zeytin
arada elma
öğlen 6 kaşık kabak yemeği 1 dlm ekmek 1 bardak ayran
arada 3 cevzi
akşam 4 kaşık kuru fasülye ayran 1 dilim ekmek..

Back
X