• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü yazıyorum :

Sabah 8.30:
1 dilim kızarmış tb ekmek,
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir

Öğle 12.30
2 dilim ekmeği zeytinyağına bandım azcık,
Fırında somon (150 g)
Ispanak, maydonoz, dereotu

Aksam 17.00:
Yarım ananas

Spor : Sabah 3 mile leslie
Akşam 5 mega miles leslie

Su > 2litre; 3 olur

Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismini nilsub nilsub morordek morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi :(

Menümü yazıyorum :

Sabah 8.30:
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir

Öğle 12.30
Fırında somon (150 g)

Aksam 17.00:
Yarım ananas

Su > 2litre; 3 olur

Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismini nilsub nilsub morordek morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi :KK43:
tatlım 5 mile ceza yerine geçer daha ne yapıcan sildim:)

öyle oldu bu sefer bir daha ne zaman gidicen anacığının yanına sık sık git sen özletme kendini yazık kadına:KK59::KK70::KK70:
İnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem :D
Senin için 100 gr alır gelirim yetmez mi :p
Menümü yazıyorum :

Sabah 8.30:
1 haşlanmış yumurta
4 şeker domates
1 kk beyaz peynir

Öğle 12.30
Fırında somon (150 g)

Aksam 17.00:
Yarım ananas

Su > 2litre; 3 olur

Cezamin sadece 100 atlamasini yaptim, daha da dermanim yok pek; yarin sabah kalkip atlayacagim bir kismini nilsub nilsub morordek morordek yani kaldi 1650 aglayacagim simdi :KK43:
Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)
Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayım ;) Halin yoksa bırak yapma :)

İnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem :KK70:

Tam ben diyecektim ki nilsub'cugum lafı agzımdan almıs. Sen yaptıgın milleri neden düsmüyorsun cezandan diyecektim :)
Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayım :KK66: Halin yoksa bırak yapma :)
yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle :D

ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum :D

İnanır mısın haftaya da dügün var onun için de gidicem :KK70:

Ya bi de ben cidden biraz da geyigine o kadar cok yazdım sen zıplamayı seviyorsun diye. Yoksa ben senin kacamaklarını dengelediginin farkındayım :KK66: Halin yoksa bırak yapma :)
100 de betüş için al kız yazık kıskanır :KK70:

yaparim yaparim, yarin sabah en kotu ihtimalle :KK70:

ziplamak, bacak inceltiyor ya seviyorum :KK70:

Kesinlikle katliyorum xcanim bacak inceltiyor. Bugun arkadasin biyu 178 kilomuz ayniydi benim bacaklari gorunce sok oldular ne kadar imce kilona gore diye. Onun boyu uzun olmasina ragmen daha kalin duruyordu. Yaşasin ip atlmak.
ben de yarin spora basliyorum ev islerim bitti minnicik kaldi. Ay bugun daha bi heveslendim. Ben de tuhafim bir gun bozuk dolaniuorum bir gin iyi.

Kesinlikle katliyorum xcanim bacak inceltiyor. Bugun arkadasin biyu 178 kilomuz ayniydi benim bacaklari gorunce sok oldular ne kadar imce kilona gore diye. Onun boyu uzun olmasina ragmen daha kalin duruyordu. Yaşasin ip atlmak.
ben de yarin spora basliyorum ev islerim bitti minnicik kaldi. Ay bugun daha bi heveslendim. Ben de tuhafim bir gun bozuk dolaniuorum bir gin iyi.
Boşuna mı zıplatıyoruz sizi çekirgeler :spor:

Duştan sonra tartıldım. Akşam akşam demedim tartıldım 60,1 geldim. Bu demektir sabah 59 küsurum, demek ki kilo almamısııım :KK71:

Tebrik ederim canım cok iyi vermissin.

Aha sen de bendensin valla. 1,72 boya 65 kilo iken ben de 40 sınırını zorlamaya başlamıştım.

Geçmiş olsun tatlım :KK43:
Senin boyun 172 ve kilon 59 mu vayyyy hakkaten dedikleri gibi mankensin Yani:skandal:ben de olabilir miyim acep ? 65 i görsem bile bana yetecek neredeyse. Bakalım zaman gösterir artık

bu biz de anne lafından önce anneanne lafı.. bak tam söylenişiyle yazıyorum hayal edin minnak aksi tontik bi karadenizli neneyi şimdi..
"Nedi bu kada tembelluk,kakın yatın aşa bakaym (kalkın yatın yanlız yazar burda spor yaptırmak da istiyo :KK70: ) ,
akşam yatmasuğuzz sabah kakmasuğuzz :KK70: Evin beti bereketi kaçay hep sizin yüzüğüzdenn.. ee gıııızzz kime diyrımm kakın bakaymm, saba namazi herkes misir kesmeğeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
inatettimolacak inatettimolacak bizimde anne tarafım babamın babası karadenizli ama şiveleri falan yooooookkk herkes düzgün konuşuyor.kayınvalidenin annesi birşey der hiç anlamam eşim tercüme ediyor yalnız kadın laffff sokuşturduğunda etmiyor hain:işsiz:önemsiz gereksiz birşey diyorrr :kızgın:yaniiii 9 kuşak karadenizliyizde niyeee kimsede şive yokkkk niyeeeo_Oanneannem dedemler hiçbirinde yokkkkk:KK14:yoksaaaa bizzx çakma karadenizlimiyizzxo_O

Back
X