- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.561
sen özeneceksen albebiiiiiiişşşş oyyy yerim ama... özencik yapmak için mi koydun :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen özeneceksen albebiiiiiiişşşş oyyy yerim ama... özencik yapmak için mi koydun :))
Günaydın canım valla bende bikaç gündür yorgun hissediyordum bugün üstüne birde gergin hissediyorumGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah hepimize:) ay çok güzel bir sabah ama çok yorgun hissediyorum kendimi neden acaba uyanan hanımlar nasılsınız bugün perşembe çok çok dikkat:)
Valla çok güzel duruyor maydonozu ye sen bol bol.Hergün salam yiyosun ama galiba :)gut mornink beybiler,şu maydanozu günahım kadar sevmem ama denize düşen yılana sarılıyor
Eki Görüntüle 1826664
Günaydın canım valla bende bikaç gündür yorgun hissediyordum bugün üstüne birde gergin hissediyorumBugün işte umarım birilerini parçalamadan biter mesaim.Dünden başlamıştı sakinleşirim sanıyordum ama eklene eklene gidiyo :) havalardan galiba
ayı olasım geldi :))))
yok torku karminsiz şipşak salam ama içinde baya var bende bitene kadar kullanıyorum sonra uzunca bir süre almıyorumValla çok güzel duruyor maydonozu ye sen bol bol.Hergün salam yiyosun ama galiba :)
valla böyle olduğund benimde ayı olasım geliyo ama salyasıyla vıccığını çıkarıyo o ayının
bu arada ayının bir hikayesi var ayı dersen alınır onun adı hüsamettin
vanda görev yaparken canımın sıkıldığı ve renk aradığım bir gün vanı bilen varsa sanat sokağı star 2000 e gittim ..
girdim içeriye kendim kadar bir ayı alacam ama bir ev kirası
sonra 90 lira verip hüsamettini (hüsamımı)aldım ...
işe gittim arkadaşın biri ayımı gördü geldi yanıma bir el cepte
ya parky 90 lira bu ayıya verene kadar ,bir ayıyla evleneydin 90 liran cebinde kalırdı didi![]()
Betuş kursa geç kaldım takipte kal bugün sabah bi resim gördüm sen geldin aklıma gelince atarım :)
Valla bazen neye dönüştüğümü ben bile bilmiyorumkurt adama mı dönüşçen :))
benim evdeki kiracı (iş arkadaşım olurlar kendileriAllah nazardan esirgesin. Biz tasindik yerlestik bile canim cok şükür
ay bunu iki gün önce gördüm yarıldım yarıldım valla korkuma paylaşmadım burda
Ahaha kakao salatasi yiyebilirsin, nefret edersin muhtemelen :)
benim evdeki kiracı (iş arkadaşım olurlar kendileri) dediği tarihte çıkaydı bende bugün taşınırdım da ne dediği belli değil allahtan 19 mayısta düğünü var öbür eve eşyaları gitti sıkıyosa çıkmasın
gözümde öyle bir büyüyorki şu taşınma bi olup biteydi
...