- Konu Sahibi Cherry Mom
- #187.581
Maşallah kuzuya ne tatlısın sen öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kuzuya ne tatlısın sen öyle
Günaydın fıstıkUykusuz gecenin sabahindan herkese gunaydinlar efenimuykusuzken ben ben değilim
![]()
![]()
Bebis ihtimali yoktur herhalde düşünmüyorum demisti bitaneniz ama sen miydin kollontai mi hatırlamıyorum..
Valla ne cektiginizi anliyorum bacim benim gununu hatta saatini sasirmaz mevsim gecislerinde sapitiyo 1senedir. Gecen ay 3hafta kivrandirdi resmen.bi de olmadi olmado diye stres yapiyo insan iyice sarpa sariyo isler sonra![]()
Şurda yine bi netleştireyim de :))Canım bebiş yok demi??
1.66cm canımGerçekten mi canım boyun kaç ?Ben 173 üm ve 65 kiloyken bile 38 beden giyemiyordumbu kemiklerle 55 kiloyken 38 giyiyordum Ancak o da maalesef lisedeyken aradan 12 yıl geçmiş
canım ben 1 saatle 6 km civarı yürüyorum iyi bencesimdi yuruyuse cikiyorum..4km yurucem..acaba hizim nasil cok merak ediyorum
mesela yuruyus yapan kizlar ben 4 km yi 35 dk da yuruyorum..siz nasil yuruyosunu..
kızım madem şu an 40 beden giyiyon eşini neden yalnız bırakıyon davetlerde yahuu bak kızdım sana şimdi bende sen öyle deyince adile teyze gibi bir vücudun var sanmıştım sakın bi daha eşini yalnız bırakma davetlerdeinanki oyleyim..su anda kimse 77 kilo olduguma inanmiyor..su an giydigim elbiselerim 40 beden..2 tane de 38 var..kilom belli bir bolgede toplu degil..esit dagilnis gibi gorunuyorum..
betul seni zuhal topal'e mi cikarsak?
betul seni zuhal topal'e mi cikarsak?
ay bunu iki gün önce gördüm yarıldım yarıldım valla korkuma paylaşmadım burda![]()
Ahaha kakao salatasi yiyebilirsin, nefret edersin muhtemelen :)
Günaydın fıstık
Bebiş diş mi çıkartıyor yoksa canım?
Kız Betüş bugun Hıdrellez'miş, gül ağacına şöööyle yakışıklı bir genç adam çiz de bağla :))
iyi ki bi yedik beeee!!! olsun bugun akupunktur yaptırcem, vercem kiloları gorursun sen !!!magnum yersen öyle sabit olursun işte :)))) ben bunu daha bi kaç ay kakarım başına nihahahaaa :))
ye de listeye almayalım seni!
canım bence menun yine kotu aksam aksam tost hic saglıklı degilgünaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği söğüş peynir zeytin..
arada 1 elma
öğlen 5 kaşık bol sebzeli kısır 1 bardak ayran
akşam 2 dilim tam bugday ekmeğiyle tost çay..
o benimde başımda var uykusunda deli teper gibi dönüyo geri dönemeyince uykuda sinirleniyo sıpaDoktora sordum dişe daha varmış. Bizim derdimiz başka. yeni yüzüstü dönmeyi ogrendi uyurken yüzüstü dönüyor ama tekrar sirt ustune donemiyor. Sonrası sinirden ağlayarak uyanmak![]()
Kizzz buyuk dede neler yapmis yunan katolikmis simdi muslumanim diyordaaaa daaaa iste hicbir cenaze dugun merasimlere katilmaz kimseye basin sagolsun gecmis olsun demez iste buyuk dede cok karsi cikmisda dedem seviyommmm uleeeeennnn kime ne tavrini surdurmus cok dislanmis babaannem belkide uzak duruyor insanlardan bilemiyirum bende cok seviyorum kiz hele gecen denizlili 2 bayan bindi asansore birinin elinde tava diyorkii indiii bunla ne etcem ben gariii ne etcen giii ponkik yapcam yaaa yap gariii acayip hosuma gitti konusmalariValla benim sülalemde yaşlı herkes şiveli konuşur gençler konuşmaz bir tek benim hoşuma gidiyor konuşmaları :) nereli kız babaannen neden eskiler önem verirmiş Müslümanlığa babaannene gereken baskıyı yapmamışlar demekki:)