• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar tum gun giremedim, feci yogundum. Kesin buralar cosmustur demistim ama nilsub nilsub olmayinca yazan olmamis cidden :)

Cook gecmis olsun canim tekrardan ya..

Bak gene musakka yemis canimi cektirdi hatun :dondurma:
Ziplama cezan kaç kaldi bakiim? :KK48:

Kaldi 800 ama yarin ziplayabilir miyim bilmiyorum; tum gun kosturmacali gececek :)

Hanimlar tum gun giremedim, feci yogundum. Kesin buralar cosmustur demistim ama nilsub nilsub olmayinca yazan olmamis cidden :)

ya benim de en sevdigim seydir musakka valla :D

kızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
tekrardan çok geçmiş olsun canım umarım bir an evvel iyi olurlar

herkese iyi geceler ben bu pazar kına pazartesi düğünde olcam, nedime gibi bişeyim iki günde alkol alıcam, umarım bi faciayla karşılaşmam salı günü :(

kızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Çokkk geçmiş olsun canım yarına toparlanırlar inşallah

WP_20160504_002.webp
Kızlar sabah kalkar kalkmaz yuruyuşten önce yedim
WP_20160507_001.webp

Buda enfes kahvaltım yapıyorum şuan buyrun çaya:)

Eee anladınız yani kıymetimi:)

Back
X