Ayyy ebrucum demin küçük misafirlerim vardı arkadaşımın çoçukları arkadaş aradı işden geç çıkacam canım ne olur çoçukları okuldan alıp 2 saatliğine bakarmısın tamam dedim gittim aldım geldim sofra hazırladım erkek çoçuğu 9 yaşında acayip kilolu kızda 5 yaşında göbek sarkmış resmen acayipde güzeller

neyse çorba koydum yemediler salataya hiç dokunmadılar tavuklu pilavın içine yarım ketçabı döktü bir kasede yoğurt koydu eşimde bakdı ıyyyy bu ne yaaa dedi işaretle evladım çoçuğum böyle şeyler yeme çok zararlı dedi çoçuk tutturdu pirzola istiyom çok açım 2 koca tabak pilav yedi açmış çoçuk eşim gitti aldı ızgarada yaptım yedi annesi aradı o yedikden sonra onca şeyii anne evlerinde çok kötü bi ekmek var yencek gibi değil bide tavada değil ızgara pişirdi pirzolayı çok kötüydü çok açım çabuk gel al bizi hep ot yiyorlar bunlar dediiii

enemmm çoçuk beğenmedi bizim yemeklerii de ekmeğide yaaaa

eşimde o gittikden sonra diyorki pis çoçuk yaaa şu hale bak ketçap yoğurt pilav tavukkk ıggg böğğğğ bide bizi beğenmiyor dediii oda çoçuk gibi heee alındı ufacık çoçuğun lafınaaa