Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yarın yola çıkma ihtimalimiz var. Memlekete :))
Ama korkuyorum.Her gidişimde 3-5vkilo alıyorum. Zaten gram gram veriyorum. Emeklerimi çöpe atmak istemiyorummm.
Bu sefer çok dikkat edeceğim.Kim kırılırsa kırılsın. Yemeyeceğim işteeeee:kusmuk:
Sonra ben kırılıyom daha kötü oluyor. :ukala:
ne kadar durucaksınız telden girersin dimi?

Yeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html kızlar bunu deneyen varmı?

Kızlar merhaba
Benim dün sıkıntılı bi işim çıktı ne kadar sürer bilmiyorum ama önümüzdeki hafta sıkıntılı bi dönem olacak benim içim o yüzden çok sık giremiycem.Günlük menümü paylaşmaya çalışcam kilo bildirimimide yaparım.Bu hafta spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben ceza listesinden bu haftalık çıkarmanızı rica edicem. Dünkü menümüde paylaşamamıştım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatlık,maydonoz,biber
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon sulu köfte+1 tabak salata+1 küçük dilim börek
Ara:2 minik kare çikolata+şekersiz
türk kahvesi
Akşam:6 küçül köfte+2 bardak ayran+1 tabak közlenmiş patlıcan salatası

Kızlar dün çok kaçamak oldu farkındayım aslında bilinçli yaptım.kendimce yine 1 öğün istediğimi yemiş oldum
Su:3 lt üstü
Spor:yok ama sıkıntılı ve koşturmacalı bigündü.

Kızlar merhaba
Benim dün sıkıntılı bi işim çıktı ne kadar sürer bilmiyorum ama önümüzdeki hafta sıkıntılı bi dönem olacak benim içim o yüzden çok sık giremiycem.Günlük menümü paylaşmaya çalışcam kilo bildirimimide yaparım.Bu hafta spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben ceza listesinden bu haftalık çıkarmanızı rica edicem. Dünkü menümüde paylaşamamıştım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatlık,maydonoz,biber
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon sulu köfte+1 tabak salata+1 küçük dilim börek
Ara:2 minik kare çikolata+şekersiz
türk kahvesi
Akşam:6 küçül köfte+2 bardak ayran+1 tabak közlenmiş patlıcan salatası

Kızlar dün çok kaçamak oldu farkındayım aslında bilinçli yaptım.kendimce yine 1 öğün istediğimi yemiş oldum
Su:3 lt üstü
Spor:yok ama sıkıntılı ve koşturmacalı bigündü.
bir sorun yoktur inşallah tatlım cuma bildirim yapmaya çalış ne olduğunu bilmiyorum ama Allah kolaylık versin.....

Yeşil Çay Limon Maden Suyu Form Çayının Yapılışı
2 tatlı kaşığı yeşil çayı kaynatmış olduğunuz yarım litre kaynayan suya ekleyip 10 dakika kadar demlenmesini bekleyiniz. Ardından çayın üzerine yarım limon sıkarak kabuğu ile beraber demlenen çayın içerisine ekleyiniz. Daha sonra 1 şişe maden suyunu karışıma ekleyerek çayınızı hazırlayınız. Limonlu sodalı yeşil çayınızı oda sıcaklığında muhafaza ederek gün içerisinde öğün aralarında içebilirsiniz. Bu karışımı düzenli olarak tüketirseniz vücudunuzun fazla yağ yakmasını sağlarsınız. kaynak: http://www.kadinneder.com/yesil-cay-limon-maden-suyu-ile-dogal-zayiflama-kuru.html kızlar bunu deneyen varmı?
tam bu tarif değil ama ofıse frencpress almıstım var yeşilcay delıyorum onda sureklı.. mıllet kahve yapıyo ben cay :D :D bazen evden lımon da goturuyorum. faydasını goruyorum ben yesılcayın metabolızmayı hızlandırıyo bence
Ayrıca yazmıstım gecenlerde de cok sukur 3haftadan fzladır dıkkat edıyorum hıc kabızlık sorunu yasamadım.yulaf kepegı+yesılcay ıkılısının hıkmetı oldugunu dusunuyorum

ne kadar durucaksınız telden girersin dimi?
Yani benim telim hala kocacımda işi yokuşa sürüyor kendisine yeni tel. alınca benimkini verecek ama aradığı özelliklerde bi telefon bulması işi biraz karmaşık. Bende yeni istemeyince telefonsuz kaldım.
Ama kardeşim telefonu bilgisayarı falan var. Her halukarda girmeye çalışırım.
Olmazsa zaten kollontainin numarası bende var. Ona kilomu haber veririm.
Tahminimiz 1 hafta ama bişeyler çıkarsa süre uzarsa bilemeyeceğim.

tam bu tarif değil ama ofıse frencpress almıstım var yeşilcay delıyorum onda sureklı.. mıllet kahve yapıyo ben cay :KK70: :KK70: bazen evden lımon da goturuyorum. faydasını goruyorum ben yesılcayın metabolızmayı hızlandırıyo bence
Ayrıca yazmıstım gecenlerde de cok sukur 3haftadan fzladır dıkkat edıyorum hıc kabızlık sorunu yasamadım.yulaf kepegı+yesılcay ıkılısının hıkmetı oldugunu dusunuyorum
bende yeşil çay içiyorum tatlım limonlu kabuk tarçın atıyorum bazen ama maden suyu katılanı ilk defa okudum ondan sordum:)

Yani benim telim hala kocacımda işi yokuşa sürüyor kendisine yeni tel. alınca benimkini verecek ama aradığı özelliklerde bi telefon bulması işi biraz karmaşık. Bende yeni istemeyince telefonsuz kaldım.
Ama kardeşim telefonu bilgisayarı falan var. Her halukarda girmeye çalışırım.
Olmazsa zaten kollontainin numarası bende var. Ona kilomu haber veririm.
Tahminimiz 1 hafta ama bişeyler çıkarsa süre uzarsa bilemeyeceğim.
özletme kendini:)
Bunu bana mı yazdın Duyguya mı anlamadım.Ama bende yok maalesef
sana yazdın canım tamam atıyım ama linkte sorun var tekrar deniyeyim
Aman yaa oturma yerinde zatennn... :lülülü:
Ayy çok mu kıskandım yaa :KK67:
Fesatprini olan varmıydı???
şimdi geldim yok anacım çok şişkinlik oldu bugun bende yemekten sonra türlü yapmıştım kabak patlıcan patates tavuk göğsü yemek mi şişirdi anlamadım ya hareket etmem lazım:)

Back
X