- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.041
100 de ip atladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canım. Onu yapalım.hayır canım o videyodan aşağı doğru in 3. olan galiba mor lastikler var boyunlarında 1,22 olan mega mil
daha güzel ooo buldun dimi?Tamm canım. Onu yapalım.
Buldum buldumm.daha güzel ooo buldun dimi?
aferin çekirge:)Buldum buldumm.
Bayağı zor oldu ama sonuçta çıtırlığa giden yolda herşey mübahtır.aferin çekirge:)
Havalara bakkk....heee unutmadan yapabilirsem üzerine bunu yapıcağımmmmm...........
Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circ
Havalara bakkk....
Ayy ben yapamam heralde regl oldum.
Bu arada regle rağmen -300![]()
Aslında büyük ama çok nazlı heralde. İnşallah yatarda bizde sporumuzu yaparız.bakma hava attım ama oğluşum ayaklarımda yatıyor çok mız mız nasıl yapıcam bilmem uyursa ondan sonra başlarım :)
üff üüfffff hemde nasıl anlatamam yaramazlığı meşhur burda herkes yaka silkiyor gülsemmi ağlasammı bilemiyorumAslında büyük ama çok nazlı heralde. İnşallah yatarda bizde sporumuzu yaparız.
Ayy çok zor öyle deüff üüfffff hemde nasıl anlatamam yaramazlığı meşhur burda herkes yaka silkiyor gülsemmi ağlasammı bilemiyorum![]()
Maşallah canım.Çokaz yiyorsun..Sevgili takim arkadaslarim :) kizim bu aralar çokça fazla ilgi beklemekteo yüzden pek firsatim olmadi giremedim bugün.
Gelmişken Dünün menüsünü de yazayim.
morordek
kollontai
nilsub
Sabah/öğlen (gec kahvaltı): 2 dilim tbe. 2 haşlanmış yumurta. 1 domates. 1kk peynir. 4 zeytin. Maydanoz. Şekersiz çay.
Ara: sütlü tarçınlı sade kahve(yag yakma kürüymüş)
Aksam: 4 yk semizotu yemeği. 3 yk yoğurt.
Su: 2.5 lt
Spor: Leslie ile 1 mile
düşün düşün bo...... işinMaşallah canım.Çokaz yiyorsun..
Ayy şimdinin bebişleride çok fazla şey bekliyorr. Önceden ne kolaymış. Bi maması bi kakası varmışş.
Şimdilerde bebeği olanlar yaka silkiyor.
Ben bu bebek mevzuunu bir daha düşüneyim en iyisi