- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.181
Neyse hanımlar size iyi geceler sabah -lerle uyanalım ınsallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi lesli 30 gün o link at bakalım:)
Bu arada kızlar acıma vurdum sıze cok bombe bı haberı vermeyı unuttum.. Dün bizim adamla iddiaya girdik Allah affetsin
Bu sığırcık benle kaç haftadır dalga gecıyo zaten bırakıcan vay efendım o toto nasıl erırmıs,hadı cık bakıym kac kılosun..ben de buna dedım kı ınat degıl mı senden zayıf olana kadar senın yanında tartıya cıkmıcam ben.kahkaha attı bana pislik gıcık seydedım gel len ıddıaya gırelım..bız bıkac sene oncede gırmıstık ben zayıflıcaktım o derslerınde derece yapıcaktı.ıkımızde ısın ucunu bırakınca kalmıstı ıddıa..
Sımdıkı durum su : Takımları ortaya koyduk.kım kaybederse dıgerının takımına gececek,o GS be TS. Sımdı kucuk danamız 68 kılo. ama zayıflıcakmıs o da bana kaybettırmek ıcın.Ve onumuzde tam 1yılımız var.
Ayda 2-3kılonun altına dusmemem lazım kazanmak ıcın.cok pıs dalga gecıyo..sen cayarsın takım soz konusu olunca gel sartname hazırlıcaz dedı oturduk sozlesme yazdık asasafdsgafh![]()
![]()
Ben manyaktım adamı da manyak buldum
kızlar tek basıma olsam kendıme pek guvenemem ama bu ıddıayı bırlıkte kazanmamız lazım.. 1yıl boyuca bana artık her ıstedıgınızı yapabılırsınız
etım de kemıgım de sızındır
![]()
![]()
![]()
Sağol canım rabbim kimselere yaşatmasın belinde disk kayması kemik kırıklığı oldu ameliyat oldu çıkdı elim ağrıyor dedi sağ elindede kırık tespit edildi oda alçıya alındı hemen belin düzelmesi olur dedi doktor ama eskisi gibi asla olmaz dedi birsürü kitapcık verdi bunları yapman lazım tekrar gidecekmiş 2 hafta sonra tekrar bakılacak yinede çok şükür diyoruz bu kadarla atlattık benimde belimde ağrı var şuanda birşey gözükmüyor bol bol dinlen dedi doktor maşaallah kızımda hiçbirşey yokÇok geçmiş olsun canım.Eşinin durumu nasıl?? Şehirlerarası yolculuğumuz çok olduğu için böyle şeylerdenn çok korkuyorum. Umarım eşinin kalıcı bi rahatsızlığı olmaz.
M minnakkelebekim cnm emzirmek müthiş yardımcıymış meğer kilo vermede . Şimdi şiştim kaldım . Sağıp boşaltmaya çalışıyorum ama bebeğin emmesi gibi olmuyor
bugun bendede oldu butun gün sürekli bir şeyler yeme isteği otursam deliler gibi yicek gibiyidim...
ama çok şükür kazsız atlattım şimdide yeşil çay içiyorum:)
bacım biz senin gibi çıtır olmadığımızdan burlardayız zatii... ben hep erkek arkadsımdan tontıktım.. ama o da baska bı cırozdu bı ara spora gıttı de bu kadar toparladı..senınkı kadar uzun degıl normal standartlarda benım yarım 175tir diye biliyorumjillian diyecektim ya yanlis oldu
68 kilo mu, ay ne zayifmis yaBenimki 90 kilo, boyu da 190 gerci uzun baya da, neyse bizim boyle kilo yaklasma derdimiz olmuyor tabii
![]()
olsun bu da bir motivasyon yani, baya guclusunden hem debacım biz senin gibi çıtır olmadığımızdan burlardayız zatii... ben hep erkek arkadsımdan tontıktım.. ama o da baska bı cırozdu bı ara spora gıttı de bu kadar toparladı..senınkı kadar uzun degıl normal standartlarda benım yarım 175tir diye biliyorum
günaydın kızlar.bacım biz senin gibi çıtır olmadığımızdan burlardayız zatii... ben hep erkek arkadsımdan tontıktım.. ama o da baska bı cırozdu bı ara spora gıttı de bu kadar toparladı..senınkı kadar uzun degıl normal standartlarda benım yarım 175tir diye biliyorum
Ben de bebiş için çok düşünüyorum gerçekten inanılmaz büyük bir sorumluluk. Tüm hayatın boyunca olacak ve sıkılma şansın yok :) hem güzel yetiştirmek lazım zor işler.. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Anne babalığın idrakine varabilelim inşallah. .
bekarım da 6 yıldır bırlıkteyız aldım adamı gözüyle bakıyorum allah baska bı son yazmadıysa bızım ıcınvalla geldı musallat oldu allahın trabzonlusuna ya alacak ya alacak fururum valla
![]()
![]()
Başka bişey yemedin mi?neyse ben dünkü menümü paylaşayım..
sabah kızımın sınıfıyla kahvaltıya gittik..
1 adet gözleme çay..söğüş..azıcık reçel yeşillik..peynir zeytin..
günaydınlarrr
güzel bir gün sizlerle olsun kızlar