Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlaaar, bence bugun cok güzel bi gün cünkü sonunda regl oldum! :KK71:

Kizlar menum @nilsub morordek morordek

Sabah 11:
1 yagda yumurta,
1 zeytin,
Domates,
1 kk peynir,
3 dilim kizarmis tb ekmek,
3 dilimin 2 dilimiyle de findik ezmesi. (Sevgilim getirmis ben seviyorum diye Ordu'dan dogal katkisiz, affetmedim valla :KK70:)

Aksam:
Izgara somonlu salata

Su > 2litre
Spor:17k yuruyus.

800 cezamin da 100'unu atladim; kaldi 700. Yok yok dun icin sen bana 500 bile yazsan olur morordek morordek
Dugunde neredeyse onume ne geldiyse yedim :KK43:

Yarin diyete donus, bu haftasonu cozut cozut bi hal oldum da neyse vucuduma sasirtmaca diye avutuyorum kendimi :KK70:
Peki şekerim kendin kaşındın, 500 daha yazdım sana, kaldı 1200 :spor:
Kızlaaarr koşuunnn harbiden skandalll :skandal: bi regli insanı bu hale getirmemeli.. 85,5 gördüm tartıda ya la :KK57::KK57::KK57: Ağlamak istiyorum öküz gibi böğüre böğüre ağlamak istiyorum :mad::mad:
Atın beni denizlere,beni dipsiz kuyulara atın a dostlaaarrrrr kollontai kollontai morordek morordek @nilsub :KK4:
Bi şey olmaaaz, regl geçince gider onların hepsi ;) Bozma moralini sakın

Benim kizim 6 aylik bu günlerde inanılmaz derecede ilgi ve oyun istiyor. Gun boyunca onunla oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum oyuncaklari konusturuyorum canim çıkıyor yorgunluktan ama bir kahkahasi yetiyor :) korkma o yüzden denizmineymis denizmineymis
Bende hep görümcemin cocuklarıyla oynarım. Bana aşırı sabırlısın derler. Çocuklar ben varken annelerinin yanına gitmezler.Yenge su yenge wc her ihtiyaçta yanıma gelirler. Ve benim sözümü daha çok dinlerler.
O yuzden çok iyi bir anne olursun diyorlar ama bakalım.Zamn gösterecek.[/QUOTE]
bebeğin yok mu canım..hamilelik öncesi zayıflayarak hazırlanıyosun demekki..çok güzel yapıyosun..
ben de ikinci çocugu düşünüyordum ama 2 yıldır olmadı..çok üzüldüm..ama hayırlısı buymus demekki..beliki de yüksek kilomdan dolayıdır..çünkü başka hiçbir sorun çıkmıyuo..yas oldu 34..artık bu saattten sonra da yapılmaz herhalde..

Günaydın kızlar burda yine akşam oldu sabah tartıldığımda 75.100 düm az önce 73.900 yü gördüm reglden dolayı sabıttııııımm neyseki cumaya kadar tartılmıyacam :dondurma:
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
Salatalık
Domates
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 saat arayla elma toplam 1 kilo elma yedim :halay:tuvaletten çıkamaz oldum :olamaz:1 tane küçük köfte kaçamak :confused:
3 litre su
30 dk evde leslieyle yürüdüm:lülülü:

Kızlaaarr koşuunnn harbiden skandalll :skandal: bi regli insanı bu hale getirmemeli.. 85,5 gördüm tartıda ya la :KK57::KK57::KK57: Ağlamak istiyorum öküz gibi böğüre böğüre ağlamak istiyorum :mad::mad:
Atın beni denizlere,beni dipsiz kuyulara atın a dostlaaarrrrr kollontai kollontai morordek morordek @nilsub :KK4:
Canım kesinlikle regldendir kaçamak yapmadıysan benimde sabah 75.100 düm az önce tartıldım hemde 3 litre su içtiğim halde 73.900 geldim:KK49:cumaya kadar hemen hemen regl bitmiş olurum o gün tartılcam motivasyonum düşmesin diye sende öyle yap :KK66:

Günaydın kızlar burda yine akşam oldu sabah tartıldığımda 75.100 düm az önce 73.900 yü gördüm reglden dolayı sabıttııııımm neyseki cumaya kadar tartılmıyacam :dondurma:
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
Salatalık
Domates
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 saat arayla elma toplam 1 kilo elma yedim :halay:tuvaletten çıkamaz oldum :olamaz:1 tane küçük köfte kaçamak :confused:
3 litre su
30 dk evde leslieyle yürüdüm:lülülü:
Çok güzel canımmm. Nasıl dayanabildin mi

@deryalimm07 canım bebeğim yok evet. Çocukları oldum olası çok severim. Hamilelik için 55 falan olmak istiyorum. Sonrasında aşırı fazlalık olmasın diye

Cok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak

Back
X