- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.201
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.Günaydın kızlar
kizlar sabah 59.0; zayifliyorum zayifliyorum zayifliyorum bu hafta insallah
kendime olumlama yapiyorum![]()
Peki şekerim kendin kaşındın, 500 daha yazdım sana, kaldı 1200Kizlar menum @nilsubmorordek
Sabah 11:
1 yagda yumurta,
1 zeytin,
Domates,
1 kk peynir,
3 dilim kizarmis tb ekmek,
3 dilimin 2 dilimiyle de findik ezmesi. (Sevgilim getirmis ben seviyorum diye Ordu'dan dogal katkisiz, affetmedim valla)
Aksam:
Izgara somonlu salata
Su > 2litre
Spor:17k yuruyus.
800 cezamin da 100'unu atladim; kaldi 700. Yok yok dun icin sen bana 500 bile yazsan olurmorordek
Dugunde neredeyse onume ne geldiyse yedim
Yarin diyete donus, bu haftasonu cozut cozut bi hal oldum da neyse vucuduma sasirtmaca diye avutuyorum kendimi![]()
Bi şey olmaaaz, regl geçince gider onların hepsi
aaa unutmuşumBaşka bişey yemedin mi?
Canım kesinlikle regldendir kaçamak yapmadıysan benimde sabah 75.100 düm az önce tartıldım hemde 3 litre su içtiğim halde 73.900 geldim
Hiç inanasım gelmiyorrr.hımmm betüşte zayıflıyo betüşte zayıflıyor da de :))
Artık bizede sıkıntı basmıştı.Çok şükürGünaydınlaaar, bence bugun cok güzel bi gün cünkü sonunda regl oldum!
Peki şekerim kendin kaşındın, 500 daha yazdım sana, kaldı 1200
Bi şey olmaaaz, regl geçince gider onların hepsiBozma moralini sakın
Akşamın iyiymiş. Yürüyüşü de artırmışsın. Toparlamışsın benceaaa unutmuşumakşam üzeri saat 17 .00 gibi 5 kaşık taze fasülye 1 dilim tam tahıllı ekmek ayran.. bu kadar..
sabah 1 saat yürüyüş..2,5 lt su..
Çok güzel canımmm. Nasıl dayanabildin miGünaydın kızlar burda yine akşam oldu sabah tartıldığımda 75.100 düm az önce 73.900 yü gördüm reglden dolayı sabıttııııımm neyseki cumaya kadar tartılmıyacam
Sabah
2 dilim kepek ekmeği
Salatalık
Domates
1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
2 saat arayla elma toplam 1 kilo elma yedimtuvaletten çıkamaz oldum
1 tane küçük köfte kaçamak
3 litre su
30 dk evde leslieyle yürüdüm![]()
@deryalimm07 canım bebeğim yok evet. Çocukları oldum olası çok severim. Hamilelik için 55 falan olmak istiyorum. Sonrasında aşırı fazlalık olmasın diye
Cok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak
morordek de öyle yapıyor. Umarım çok hamilelikte de çok almayız.
2 saat arayla olduğundan dayanmak kolay oluyorÇok güzel canımmm. Nasıl dayanabildin mi
Evet yaa hamile kalmayı becerebilirsem tabi :)morordek de öyle yapıyor. Umarım çok hamilelikte de çok almayız.
Aslında dikkat etmeli ama o dönemde edebilir miyim irademe hiç güvenmiyorum niyeyseDikkat edince almazsiniz. Ben çok abartmistim son dönem. Önüme ne gelse mideme indiriyodum![]()