Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de 72 ile hamile kaldım 88 le doğuma gitmiştim nerdeyse aynıymışız seninle. Azmimizde aynı olur da veririz bu fazlalıkarımızı inşallah

İnşallah. Açıkçası cok azimliyim kilo verme konusunda da. Hiç kaçamak yapmıyorum hedefe kitlendim tamamiyle. Kilo hayatimdaki en büyük engel. Yolda yürüyüşüm bile bozuldu.

Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanla:KK71:hatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor:-)
Annelere kanmamak lazım yanii

Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanla:KK71:hatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor:-)
Ama öyle pufuduk güzel bebekler.

Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
@kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm
Çok geçmiş olsun canım.Umarım kızının bişeyciği çıkmaz.
Dikkat etmeye çalış canım.Yaz geldiartık.Kalınların altında kilo çok belli olmuyor ama artık incecik giyicez.

Yapsam kimse inanmaz benim çocuğum olduğuna demi??
Kardeşim falan sanarlarr. :KK70::KK70::KK70:
Zaten evli olduğuma da inanmıyorlar.:-)
:D :D
Evet bence de o yüzden bekle biraz daha :-)
Bence hamilelk sürecinde de burada ol.O zamn daha kontrollü olursun.
Gitmem kız bi yere boşuna kaptan yardımcısı olmadım, beni anca burası durdurur. Doğurana kadar burdayım :D

Back
X