Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim kizim 6 aylik bu günlerde inanılmaz derecede ilgi ve oyun istiyor. Gun boyunca onunla oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum oyuncaklari konusturuyorum canim çıkıyor yorgunluktan ama bir kahkahasi yetiyor :) korkma o yüzden denizmineymis denizmineymis
Bende hep görümcemin cocuklarıyla oynarım. Bana aşırı sabırlısın derler. Çocuklar ben varken annelerinin yanına gitmezler.Yenge su yenge wc her ihtiyaçta yanıma gelirler. Ve benim sözümü daha çok dinlerler.
O yuzden çok iyi bir anne olursun diyorlar ama bakalım.Zamn gösterecek.
bebeğin yok mu canım..hamilelik öncesi zayıflayarak hazırlanıyosun demekki..çok güzel yapıyosun..
ben de ikinci çocugu düşünüyordum ama 2 yıldır olmadı..çok üzüldüm..ama hayırlısı buymus demekki..beliki de yüksek kilomdan dolayıdır..çünkü başka hiçbir sorun çıkmıyuo..yas oldu 34..artık bu saattten sonra da yapılmaz herhalde..[/QUOTE]
canım 34 de ne var ki ben 2. doğumu 40 yaşında nerdeyse yaptım nerde geçti diyorsun
Cok mantıklı. Ben 73le hamile kaldım nerdeyse doksani goruyordum. En güzeli zayiflayip hamile kalmak
ben 75 le hamile kalıp 95 le doğuma girmiştim 2. de bende nerdeyse 100 ü görecektim
Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
kollontai kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm
canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah
6 ayda nişanlı kaldık. Zaten lise bitti öyle evlenmiş oldum.
anamm kız ebru sende pek küçükmüşsün yaww ben seni 26-27 falan diyordum

bebeğin yok mu canım..hamilelik öncesi zayıflayarak hazırlanıyosun demekki..çok güzel yapıyosun..
ben de ikinci çocugu düşünüyordum ama 2 yıldır olmadı..çok üzüldüm..ama hayırlısı buymus demekki..beliki de yüksek kilomdan dolayıdır..çünkü başka hiçbir sorun çıkmıyuo..yas oldu 34..artık bu saattten sonra da yapılmaz herhalde..
canım 34 de ne var ki ben 2. doğumu 40 yaşında nerdeyse yaptım nerde geçti diyorsun

ben 75 le hamile kalıp 95 le doğuma girmiştim 2. de bende nerdeyse 100 ü görecektim

anamm kız ebru sende pek küçükmüşsün yaww ben seni 26-27 falan diyordum[/QUOTE]
Çocukluğu çabuk aşdım heralde bende kendimi 27lerde hissediyorum.
hep arkadaşlarımda derlerdi. Millet çıkar gezerdi. Ben çocukça bulurdum. İlginç ama yaşlanmışım heralde.

kızlar selam aranızda banada yer varmı sırf zayıflama ugruna üye oldum buraya banada yer acın aranızdaa :)

ben de ikinci çocugu düşünüyordum ama 2 yıldır olmadı..çok üzüldüm..ama hayırlısı buymus demekki..beliki de yüksek kilomdan dolayıdır..çünkü başka hiçbir sorun çıkmıyuo..yas oldu 34..artık bu saattten sonra da yapılmaz herhalde..

anamm kız ebru sende pek küçükmüşsün yaww ben seni 26-27 falan diyordum[/QUOTE]

Ilkinde hata yaptım ama ikinci de Allah nasip ederse tığ gibi olup ondan sonra hamile kalacağım :48:

1 kişilik yer vardı sanırım. Hoş geldin :)
Hoşbuldum o vakit :)
kendimi tanıtayım adım Seçil 26 yasındayım 167 boyunda 70.5 civarlarında seyr eden bi kiloya sahibim bundan 2 ay önce 79la basladım zayıflama serüvenine evliyim 2.5 yasında bi kızım ve 1 yasında bi oqlusum var muhasebeciyim istanbulda yasıyorum aileden kimse olmadıqı içinde etrafmda bebişlerimi bırakıp calısamıyorum

kendimi tanıtayım adım Seçil 26 yasındayım 167 boyunda 70.5 civarlarında seyr eden bi kiloya sahibim bundan 2 ay önce 79la basladım zayıflama serüvenine evliyim 2.5 yasında bi kızım ve 1 yasında bi oqlusum var muhasebeciyim istanbulda yasıyorum aileden kimse olmadıqı içinde etrafmda bebişlerimi bırakıp calısamıyorum
İyi vermişsin canım.

İnşallah kaptanlarimiz onaylar da sen de katilirsin aramiza canım ;)

Back
X