- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.401
Yahu sen ara ögünlerini kesemeyen bi insansın nasıl yapcan iftarı sadece corba salatayla?ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu sen ara ögünlerini kesemeyen bi insansın nasıl yapcan iftarı sadece corba salatayla?ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..
Nasıl yapıcaz valla çok uzun saatler :) Allah yardımcımız olsunaz iftar bol suuuuuu:)
iman gücüyleYahu sen ara ögünlerini kesemeyen bi insansın nasıl yapcan iftarı sadece corba salatayla?
Evet yaa ben de çok özledim muskamı
Aynen kuzum yaayyy korkulu rüyam ramazana giripte kilo almadan çıkmışliğim yoktur....
sağolun efem sizi bensiz bırakmak gibi bir niyetim yok evet
Daha sıvı şeyler daha hafif malum meto yavaşlayınca hazmı daha kolay şeyler tercih etmeliyizBayanlar ramazanda napıciiiz ??? :) metabolizma çok yavaşlayacak muhakkak ...
Oh oh oh karbonhidrat patlaması adeta.Aynen kuzum yaAllah belamızı verecek
ama ben çorbapatates salatası pide hastasyım 30 gün bunu yeriz aile geleneğimiz bu bizim :) napıciiimmm
AÇ OLMASAN ŞAŞARDIK ZATENçoooooook açım uleyn.....
çorba pide tamam da anacım patates salatısının geleneğimi olur bacım:)Aynen kuzum yaAllah belamızı verecek
ama ben çorbapatates salatası pide hastasyım 30 gün bunu yeriz aile geleneğimiz bu bizim :) napıciiimmm
Aynen kuzum yaAllah belamızı verecek
Yok ya senin normal canımmNiye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum?![]()
evet ya bol bol tavuk ızgara fırın güzel olur bende öyle yaparım :)töbe estağfirullah....
töbe dee kız.... bela okuma gece gece... belayla şaka olmaz... ben korkarım Allah korusun....
ben tavuk yer dururum her zamanki gibi... pide sevmem... napçaz idare edicez bakalım gelsinde ramazan....
AÇ OLMASAN ŞAŞARDIK ZATEN
O kadar mı???yutkunamıyorum düşün sen gerisi
evet ya bol bol tavuk ızgara fırın güzel olur bende öyle yaparım :)
Aynen Allah kolaylık verir inşallah :)Daha sıvı şeyler daha hafif malum meto yavaşlayınca hazmı daha kolay şeyler tercih etmeliyiz
yoksa burası diyet topiği değil mi yanlış yeremi geldinsen de toksun demek..... ben bu kadar tok bir rejim grubu görmedim ayol.... hayır hep ben açım niye zayıflayamıyorum... niçın ama niçıın....