- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #188.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaz kız yoksa 70 kilo olcen bak sora netten 56 beden pantolon sipariş edersinyazmıcam işte
Bu kürü yaptığını hatırlıyorum canım ama ben emziriyorum yapamam diye çok dikkatli dinlemedim. Kilo yarışı yaptığımız için 4 kilo verdiğini net hatırlıyorum.aa gerçekmi bende başlıyım o zaman canım yaaa
sen takılıyon ama kollontai gelince görcem ben seniEti pufff![]()
![]()
Bu kürü yaptığını hatırlıyorum canım ama ben emziriyorum yapamam diye çok dikkatli dinlemedim. Kilo yarışı yaptığımız için 4 kilo verdiğini net hatırlıyorum.
Aldim mesajı! Aferin olcan senkollontai
morordek
kahvaltı 1 yumurta 1kk peynir 1 dilim köy ekmeği çay
öğlen 4 yk etli bulgur pilavı 4yk cacık
akşam tavuk ızgara 2 küçük parça 1 bardak ayran
su 2 bitti
spor yürüyüş yaptım ama birazdanda 4 mile yapıcam
birde yeşil çay maden suyu kürü:)
ara öğün yapmadım bazı pabuç dilli kuşlara duyrulur![]()
eee insanın kendini bilmesi güzelAldim mesajı! Aferin olcan sen![]()
yaz kız yoksa 70 kilo olcen bak sora netten 56 beden pantolon sipariş edersin![]()
İnşallah çabucacık çözüm bulur sıkıntıların iyi geceler..Kızlar herkese iyi geceler menüm
kollontai
morordek
nilsub
Sabah:1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane,maydonoz
Öğlen:yarım kase çorba+yarım porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
Akşam:yarım tabak nohut+5- adet pazı sarma+yarım kase yoğurt
Spor:yok
Su:3 lt üstü
Başım çatlıyo kızlar.İşyerinde ciddi sıkıntılar var, annem hasta onun içinde sürekli doktor hastane koşturuyorum hergün, aşk hayatımdada sıkıntılar var :) bide yetmiyomuş gibi reglim yaklaştı.Bu hafta cinnet geçirmezsem bi daha geçirmembaşım çatlıyo resmen şu an.Herkese iyi geceler tekrar
Senle uğraşmadan duramıyoruz ne yapalım:)sende kafayı benle bozdun yeaaa
Canım teşekkür ederim:) Allah hepimizin sıkıntılarını çözsün inşallah.Böyle bazen herşey üstüste gelip sabrımızı deniyor işte sağlık olsunda herşeye göğüs geriniyo.İnşallah çabucacık çözüm bulur sıkıntıların iyi geceler..
Senle uğraşmadan duramıyoruz ne yapalım:)