Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ben bugun 5 gunde 5 kilo diyetine basladim. Bugun meyve günüm bakalim nasil geçecek. Dayanabilecek miyim. Bir an once 79 olmam lazim yoksa birakip gidecem yani. Yapamiorum diye
o diyeti ben de yaptım canım 3 günde 3 kilo verdim meyve gününü yapmadım yumurta gününü de yarım yamalak yaptım. Ben de tekrar mı yapsam diye düşünüyorum. Ama aç kalmadım o 3 günde.

Ohhh sonunda bitirebilsim sayfaları. Önce geçmişi okuyayım sonra bi selam edeyim dediydim. Tam sayfalar bitti diyorum iki sayfa daha eklenmiş. Öyle öyle bebişle ancak okudum.
Günaydın bayanlarrr, nasılsınız bakalım? Bugün bir arkadaşa gideceğim de salatamı yapıp da götüreyim orada kaçamak yapmayayım diye düşünüyorum. Ayıp olur mu acep ne dersiniz?

Slm kızlar bugünüde geride bırakdım kızlar kızım bugün diyorki anne karnındaki yağları kim geldi aldı:KK70:kimse almadı tatlım dedim eee nasıl gitti o zaman :KK70:bide oturdum onu anlattım çoçuğa:KK60:çoçuk bile yağın nasıl gitti diye soruyorsa ilerleme var bende:KK71:
Sabah
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
2 dilim salam ne yemişim beaaaa:confused::confused:
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba
Bamya
Balık
2 litre su
15 dk merdiven indik çıkdık arkadaşla iki delüüüü:confused:15 dk yürüdük oldu 30 dk:KK36:

Slm kızlar bugünüde geride bırakdım kızlar kızım bugün diyorki anne karnındaki yağları kim geldi aldı:KK70:kimse almadı tatlım dedim eee nasıl gitti o zaman :KK70:bide oturdum onu anlattım çoçuğa:KK60:çoçuk bile yağın nasıl gitti diye soruyorsa ilerleme var bende:KK71:
Sabah
Domates
Biber
Salatalık
2 dilim kepek ekmeği
Yumurta
2 dilim salam ne yemişim beaaaa:confused::confused:
Öğle
Tavuklu salata
Akşam
Çorba
Bamya
Balık
2 litre su
15 dk merdiven indik çıkdık arkadaşla iki delüüüü:confused:15 dk yürüdük oldu 30 dk:KK36:
:super::super::KK73::KK9::KK9:Az değil 6 kilo vermişsin canım maşallah sana. Çocuğun dikkatini bile çekecek kadar gitmiş kilocuklar yani. Eee bu azimle daha çokk verşrsin artık

canim onun yerine adam gibi bir diyet yapsan da surdurebilsen.

Katılıyorum. Zamanında sadece roka salatası yiyerek 2 haftada 10 kilo vermiştim. Oh tamam yeter bu dedim bıraktım geri 1 ay içinde 15 kilo aldım.

Geçen sene diyetisyene gittiğimde metabolizmani mahvetmissin ne yaptın da bu hale geldi dedi. Tabii yaptığım şok diyetlerin bir sonucu bu da maalesef.

:super::super::KK73::KK9::KK9:Az değil 6 kilo vermişsin canım maşallah sana. Çocuğun dikkatini bile çekecek kadar gitmiş kilocuklar yani. Eee bu azimle daha çokk verşrsin artık
İnşaallah canım şöyle bir insem 64 lere herkesler şaşıracak bende rahat huzurlu olucam 64 de gayet iyi duruyorum ama ben 55-58 kilo arası olmak istiyorum bakalım zaman ne göstercek kızlar bugün bizim departmana iki tane yeni bayan eleman geldi biri büyük ihtimal benim yerime geldi önümüzdeki ay işi bırakacağımı bildirdim işi öğret dediler koreli bi oğlan var koşa koşa geldi yanıma ısraaaa diyor bana:işsiz:esra diyemiyor yeni iki tane türk gelmiş aaa gerçekdenmi dedim baktım kızlar tanışıyorlar ikiside türküz diyorlar hemen türkçe konuştum türkçe iki kelimeyi bi araya getiremediler :skandal:hemen çakdım :sopa:nerden geliyorsunuz siz türk değilsiniz dedim biri suriyeli biri ıraklı 3 -5 ay türkiyede kalmışlarda ondan türküz demişler:oha:neyin havası bu anlamadım neden gerçekleri söylemediler nedeeeeeennn kafama takıldı:KK14:

valla bi yalvarmadığım kaldı menü yazın diye hayır sürekli uyarmanın ne manası var anlamış değilim zaten koca koca kadınlarız zayıflamak istiyosak bırakmıcaz burayı bu kadar basittt:KK62:
Evet tabi ki kaptan ve yardımcıları olarak uyarmamiz gerekir de 1 oldu 2 oldu kacinci uyarimiz yani...

Menu yazmiyorsaniz da sonra gelip aglamayin hanimlar niye kilo veremiyoruz diye.

Back
X