Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400:olamaz:yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide:KK17:yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk:KK53:

İyi akşamlar kızlar.Bugünki menüm
@kollontai @morordek nilsub nilsub

Sabah: 1 dl tam tahıllı ekmek+2 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane ,maydonoz,dereotu

Öğlen:yarım kase çorba+2 çatal makarna+1 tabak salata

Ara:1 bardak sütten nescafe
Akşam:4 adet pazı sarma+1 kase salata+yarım kase yoğurt

Su:3 lt üstü
Spor: yok koşturma var :)
Umarım yarın hepimiz istediğimiz kilolarda oluruz kızlar bol eksili bi sabaha uyanmak dileğiyle iyi geceler
pazı sarmasına bayılırım afiyet olsun..:)
Yok yokkkk ruh eşini kankini bulmuşsun ondandır ondandır:-):KK5::KK5:
bu benmi oluyorum.....:)
Merhaba hanımlar ;
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost

Ara ;
1 kivi

Akşam;
1 tabak etsiz nohut yemeği

Su: 2 lt
Spor: 20 dk iç bacak egzersizleri
45 dk yürüyüş. .
Herkese iyi geceler :)
gördüm inst.. nohut yemeğini afiyet olsun:)
Hayırlı geceler canım oku kendine.. nazar filan olabilir. .
evet kilolarıma nazar değmiştir:KK14:

evet canım listeden ayrılcam sadece ama buradayım, şu sıralar sürekli sabitim sanırım metabolizmam hala yeni düzene alışamadı, o süreçte kilo alırsam ya da veremezsem takımı zor durumda bırakmak istemiyorum
tam ne izni dicektim okudum hımmm nasıl olcak bakem ...
sana nazar deydirdik valla.....

Bu arada Bahar alerjim başladı benim cok pis bişey kızlar iki ay kendime gelemiyorum
burnum gözüm kulağım üst solunum m yolu mahvolmuş durumda :KK43:
Yarın taze tere alıpta yiyeyim bari İbrahim Saraçoğlu tere ii gelir diyordu gecen sene pek fayda etmediydi ama bakalım
geçmiş olsun şekerim.....
Günayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400:olamaz:yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide:KK17:yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk:KK53:
hepsi bi günde ooluyor zatennn......:KK70:

***5. Takım 465. Etap***

kollontai (61,3///%0,0) izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez (58,3//%)
d_mndc (78,3//%)
nilsub (74,5/74,1/0,4/%0,53)
deryalimm07 (76//%)
tatlitambak (82,1//%)
savurgan (72,9//%)
denhizx (71,2//%)
melampusefe (74,2//%)
parkbyull (95,7//%)
denizmineymis(89//%)
Ay Isigim (66,5//%)
inatettimolacak (84,3//%)
minnakkelebekim (81//%)

5. takım ortalaması % 0.822

ayhan zeynep (100,8/) başlangıç tarihi: 19 nisan başlangıç kilosu: 104,6 hedef kilo: 78
blanche_ea (58,9
btlbetul (64,7
toplight 69,7
morordek

Bide bu s
günaydın arkadaşlar
@inatettimolacak canım nice mutlu yıllara
T tatlitambak canım sana da geçmiş olsun çocukların sonucu çıktı mı

Evet canim kizimin kalbinde sorun yok cok şükür.
oglumunda kan degerleri düşüktü 6.9 lara inmisti. Elhamdülillah simdi 12 ye yükselmiş.
Ikiside cok iyiler.

günaydın hanımlar teşekkür ederim hafif hasarla atlattık dünü oğlumda sıkıntı yok tam gaz şımarmaya devam..
bugün ilk kilo bildirimini ben yapayım 95,2
sanırım geçen hafta 95,5 dim bu durumda -300 oluyor..
neden az verdiğime gelince bu sefer eşşek yüküyle verirdim ama annem geldi evde yemekler patates pilav mantı aralığı ile gidiyor yememedk için diretiyorum ama bana fırsat vermiyor çalışıyorum diye kendi yapıyor yemekleri ;)yarın sabah 7,30 da ev taşımaya başlıyoruz ...

ama bugün anneme dur dedim gece 12 de tavaya tavuk attım yağ katmıyorum çift taraflı tava olunca suyunu salıp kızarıyor..yanına bir dukan ekmeği yaptım..kahvaltımda dukan ekmeği yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum..bugün öğlende ızgara tavuk bir sürü çeri domates ve yoğurt yiyeceğim nasipse akşamda protein yaparsam sabaha -1 ama ev taşıyoz diye lahmacun falan gelirse -1 me ederim :D

WP_20160513_001.webp

Yürüyüşten geldim mis kahvaltımı yapıyorum buyrun çaya...:kahve:

Gecen hafta 82.1
bu hafta 82.0

bugun dr gidiyorum. Dun yine rahatsizdim.biraz. burada ki ozel hastaneleri beğeniyorum.6 yildir buradayim il defa devlete aldim randevuyu bakalim nasil olacak.Acaba gun mu verirler yusg icin bilemedim simdi

Back
X