- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.741
Ben geçen yıl 12 haziranda mezun olmuşum
kollontai
kaptanım. Bir yılı doldurmam mi gerekiyor tekrar listeye girebilmek için???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman aynı dönem listelerdeymişiz :) ben geçen sene nisanda girdim takıma :)Muhtemelen geçen sene nisan gibi mezun olmusumdur kaptanım. Kabul edildim mi? Başlayalım mı hemen deneme süresine?
sen ilk sayfadaki kuralları oku kabul et, bide boy kilo kendini tanıt, ben karar defterinden kontrol edicem bugünBen geçen yıl 12 haziranda mezun olmuşumkollontai kaptanım. Bir yılı doldurmam mi gerekiyor tekrar listeye girebilmek için???
Tamamdır :) bugün bitmiş olur :)Gunaydin, Mutlu pazarlar :)
Biz bugun yine yollardayiz 1 haftada yapmadigim yol kalmadi resmen, o yuzden de bir türlü düzene giremedi vucudum:) ama yarindan itibaren burda sizlerleyim :)
M melampusefedenizmineymis sizlere 150'ser ziplama cezasi yazdim menulerinizden dolayi :)
Şiimdi gördüm canım.özel msj attım görmedin mi?
dikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonraİyi geceler kızlar bende menümü paylaşayım
kollontai
morordek
nilsub
Sabah:1,5 dl tam tahıllı ekmek+1 biberli filan yağda yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık
Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Evet bugün sadece kahvaltı yapabildim 10 gibi.akşam 4 gibi bi başağrısı mide bulantısı yeni açtım gözümü hemen uyuycam geri. Migren belası geliyor galiba geçende gece başağrrısıyla uyanmıştım üffffyarına atlatırım inşallah
inatettimolacak yarın spor olayına başlarım bende bugün yeterince pert oldum canım :)
hay allah dokundu mu acaba canım..nane-limon dene istersen mideni bastırır en azındanKizlar menu paylasiyorum ama hic iyi degilim bir mide bulantim var sormayin gitsin.
sabah: 1 muz, yarim bardak sut, 1yk yulaf ezmesi
ara: 25 g cig kabak cekirdegi ici
ara: 25 g leblebi
aksam(saat 17): firinda somon, roka, 3 yk firin patates, 1 dilim ekmek
ara: fistik ezmesi yedim ama biraz fazla kacirdim sanirim, midem bulandi cikardim bir kismini isin kotusu hala bulaniyor.
su 2 lt
spor jillian level 1, azcik da gun icinde yuruyus, kosturmaca, bebe sevmece.
ay sorma canım ben de kara kara ramazan da sporu napsam diye düşünüyorum.. gün içinde yapsam bayılır kalır mıyım diye korkuyorum.. tecrubelıler bı ses edın bakem ramazan da napıyodunuz sız??Merhaba bayanlar,
Bugün ehliyet sınavım vardı kahvaltı yapamadan çıktım.
Öğleden sonra da liseden arkadaşlarla buluştuk .. hep hamur işi vardı :/ biraz kuskus salatası aldım bir tane de poğaça yedim kahvaltı bile yapamadığım için. Yanında şekersiz çay içtim bir kaç bardak.
Akşama hiçbir şey yemedim.
Su: 2 lt
Spor : akşam eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az :)
Saçma sapan bir gün geçirdim valla bu arada ramazanda zumbaya başlayayım diyorum iftardan sonra ne dersiniz kızlar? :)
Hrkese iyi geceler :)
Merhaba tatlım bende tam sana yazacaktım ki sen yazmışsındikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonra![]()
ay bilmem ki anca sabah geldim kendime, gece kalkip cikardim falan zaten.hay allah dokundu mu acaba canım..nane-limon dene istersen mideni bastırır en azından
Ex rakibem yine rakibem olur musun? Bir iki hafta ödemlerimi atayım, haksız rekabet olmasınay bilmem ki anca sabah geldim kendime, gece kalkip cikardim falan zaten.