Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) bugün çok yoğunum kızlar öğleden sonra gelirim düğünümüz var bursa düğünler cuma akşamı başlıyor pazar akşamı bitiyor her öğün duğun evi butun köye yemek veriyor ayyy bildiğiniz işkence kazanlarla pişiyo yemekler keşkekler neyse kaptanımda merak etmişti bugün bol bol foto çekicem gelince atarım sizede herkese çok çok güzel pazarlar diliyorum....

Slm kizlar bugunku menum
Sabah
Omlet
Biraz peynir
3-4 zeytin
Domates salatalik
Ogle
1 elma
Aksam
Izgara et
Salata
2 litre su
1 saat yuruyus
1 saat kol bacak gobek calistirma heryerim dokuluyor agridan:cry:

Muhtemelen geçen sene nisan gibi mezun olmusumdur kaptanım. Kabul edildim mi? Başlayalım mı hemen deneme süresine?
o zaman aynı dönem listelerdeymişiz :) ben geçen sene nisanda girdim takıma :)

Ben geçen yıl 12 haziranda mezun olmuşum kollontai kollontai kaptanım. Bir yılı doldurmam mi gerekiyor tekrar listeye girebilmek için???
sen ilk sayfadaki kuralları oku kabul et, bide boy kilo kendini tanıt, ben karar defterinden kontrol edicem bugün

Gunaydin, Mutlu pazarlar :)

Biz bugun yine yollardayiz 1 haftada yapmadigim yol kalmadi resmen, o yuzden de bir türlü düzene giremedi vucudum:) ama yarindan itibaren burda sizlerleyim :)

M melampusefe denizmineymis denizmineymis sizlere 150'ser ziplama cezasi yazdim menulerinizden dolayi :)
Tamamdır :) bugün bitmiş olur :)

Dayımın küçükken annemleri uyandırmak için söylediği gibi
Koğuuuşşş kallkk
nerdesiniz anacım niden kimsecikler yok ortalıkalrda :eek:
sabahtan beri bakıyom bakıyom kımsecıkler yyooookkk.. yarın kımler ağlıcak acaba acabaaa:lülülü:

İyi geceler kızlar bende menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah:1,5 dl tam tahıllı ekmek+1 biberli filan yağda yumurta+1 kk peynir+5 zeytin+domates,salatalık

Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Evet bugün sadece kahvaltı yapabildim 10 gibi.akşam 4 gibi bi başağrısı mide bulantısı yeni açtım gözümü hemen uyuycam geri. Migren belası geliyor galiba geçende gece başağrrısıyla uyanmıştım üffff :KK43: yarına atlatırım inşallah inatettimolacak inatettimolacak yarın spor olayına başlarım bende bugün yeterince pert oldum canım :)
dikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonra ;)

Kizlar menu paylasiyorum ama hic iyi degilim bir mide bulantim var sormayin gitsin.

sabah: 1 muz, yarim bardak sut, 1yk yulaf ezmesi
ara: 25 g cig kabak cekirdegi ici
ara: 25 g leblebi
aksam(saat 17): firinda somon, roka, 3 yk firin patates, 1 dilim ekmek
ara: fistik ezmesi yedim ama biraz fazla kacirdim sanirim, midem bulandi cikardim bir kismini isin kotusu hala bulaniyor.

su 2 lt
spor jillian level 1, azcik da gun icinde yuruyus, kosturmaca, bebe sevmece.
hay allah dokundu mu acaba canım..nane-limon dene istersen mideni bastırır en azından

Merhaba bayanlar,

Bugün ehliyet sınavım vardı kahvaltı yapamadan çıktım.

Öğleden sonra da liseden arkadaşlarla buluştuk .. hep hamur işi vardı :/ biraz kuskus salatası aldım bir tane de poğaça yedim kahvaltı bile yapamadığım için. Yanında şekersiz çay içtim bir kaç bardak.
Akşama hiçbir şey yemedim.

Su: 2 lt
Spor : akşam eşimle yürüyüşe çıktık 1 saat yürümüşüzdür en az :)

Saçma sapan bir gün geçirdim valla bu arada ramazanda zumbaya başlayayım diyorum iftardan sonra ne dersiniz kızlar? :)

Hrkese iyi geceler :)
ay sorma canım ben de kara kara ramazan da sporu napsam diye düşünüyorum.. gün içinde yapsam bayılır kalır mıyım diye korkuyorum.. tecrubelıler bı ses edın bakem ramazan da napıyodunuz sız??

Dünün menüsü

Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek

Ara: 1 bardak süt

Aksam: 8 yaprak sarmasi, 2 su bardağı ayran.

Ara: Yeşilçay.

Su: 2.5 lt

Spor: 45 dk yürüyüş

Cezama razıyım :silah:

dikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonra :KK66:
Merhaba tatlım bende tam sana yazacaktım ki sen yazmışsın :KK48: bugün gayet iyiyim şükür sabah kalktım kahvaltım filan gayett iyi hatta sporumuda yaptım.1 mil leslie+debbie sibber slim in 6 start it up yaptım ;) sen naptın bakalım?

Kuralları okudum, kabul ettim. Bu arada yarışma kurallarına da baktım mezun olan üye 6 ay katilamiyormus yarışmaya, 1 yıl değilmiş neyseki:)

Bugünkü menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 1,5 kk peynir 1 ince dilim beyaz ekmek 5 tuzsuz siyah zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara:1 fincan şekersiz Türk Kahvesi, 20 tane tuzsuz yer fıstığı
Akşam : 2 yemek kaşığı dolusu kiymadan ev tantuni, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 kase cacık (6.30da yiycem)
Ara:1 bardak süt

Benim En büyük sorunum aburcubur, bu saate kadar hiç yemedim , o kilolar gidecek kararliyim.

Su:2lt içtim. Yatan kadar 3 olur
Spor:haftasonu temizligi

Back
X