- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #189.801
ya cok sis hissediyorum neden boyle oldu anlamadim, az once tartiya ciktim bayadir gordugum en yuksek rakami gordum.
kaçç kaççç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya cok sis hissediyorum neden boyle oldu anlamadim, az once tartiya ciktim bayadir gordugum en yuksek rakami gordum.
60.3 gordum ama leslie ablamdan sonra 60.1'e inmistim; gerci simdi yine 2 koca bardak su ictim.kaçç kaççç
ya canim ayni marka aldiysan cok asiri fark etmez, zaten ptesi bizima ramizda cuma eve donmus olacaksan problem yok.Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
daha dogrusu 5 kiloyla deneme yapabilirsin, icin rahat etsin diye.Sevgili takim arkadaslarim :) ben bu hafta anneme kendi tartimi getiremedim araba cok doluydu mecburen burdan aldim.. Peki tartı degisikligini bildirmek gerekiyor mu? Yarin sabah tartilacagim şimdi midem dolu suyla o yüzden tartilmadim daha
60.3 gordum ama leslie ablamdan sonra 60.1'e inmistim; gerci simdi yine 2 koca bardak su ictim.
ya iyi de aksam yemegi ustune 3 bardak su icerek tartildim (1 litre su var dusun)abboooooo nettin kız sen öyle.... neyse sen 58,5 ken ben seni kıskanmıştım zaten :))
ya iyi de aksam yemegi ustune 3 bardak su icerek tartildim (1 litre su var dusun)
bir de anca 58.8 gordum ya, 58.5 goremedim daha, simdi tatil yuruyus ve diyet tatili olacak ama :)abboooooo nettin kız sen öyle.... neyse sen 58,5 ken ben seni kıskanmıştım zaten :))
bir de anca 58.8 gordum ya, 58.5 goremedim daha, simdi tatil yuruyus ve diyet tatili olacak ama :)
Ürdün'ü gezeceğim boydan boya :) 6 gün!nereye gidiyon kız
Ürdün'ü gezeceğim boydan boya :) 6 gün!
Ürdün'ü gezeceğim boydan boya :) 6 gün!
ya canim ayni marka aldiysan cok asiri fark etmez, zaten ptesi bizima ramizda cuma eve donmus olacaksan problem yok.
Ahaha ikisine de gittim daha once zaten, ben daha egzotik yerleri merak ediyorum bu aralar; mesela urdun bana baya ilginc geliyor.insan parise gider... gerçi orda da terör var oraya da gidilmez...sanki bizde yok desene....o zaman dubai ye git... ürdünü beğenmedim...
daha dogrusu 5 kiloyla deneme yapabilirsin, icin rahat etsin diye.
O zaman onunla devam edersin.Deneme yaptım tam tartti 5 kiloyu