Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünün menüsü

Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek

Ara: 1 bardak süt

Aksam: 8 yaprak sarmasi, 2 su bardağı ayran.

Ara: Yeşilçay.

Su: 2.5 lt

Spor: 45 dk yürüyüş

Cezama razıyım :silah:
Sana ceza yazmayı unutmusum :)
100 zıpla bakalım sen de :)

@kollontai morordek morordek nilsub nilsub
canlar ben sali-pazar arasi yurtdisinda olacagim, yine yazmaya calisirim ne yediysem ictiysem; ama yazamazsam da mazur gorun. Internet de problem olabilir, yorgunluk durumum da nasil olur bilemem.
Ürdün'ü gezeceğim boydan boya :) 6 gün!
Tamam canım iyi gezmeler sana :)
Sonra bize anlatırsın artık Ürdün nasılmıs diye :))

Ben burdayım rakibem.Millet cumada bi kopuyo ohhh pazartesi sabahına kadar tatilin keyfini çıkarıyor :) birazdan dökülürler amanda misafir geldi şunu yedik, yok halamlara gittik mantı yapmış 2 kaşık aldım :p yalannn o mantı gelirde tabak bitmezmi eheheheh :silah::KK70::KK70::KK70: eee bende annemle kaçamak yaptım pişman değilim dedim diye 700 ceza üff :KK17: kalkim ben bi 100 zıplayım bari
Sen 500'u yap :) Nilgün'ün Karadeniz damarı yüzünden 700 oldu o :)
Deneme yaptım tam tartti 5 kiloyu
5 litreyi tam tarttıysa tartı farkı eklememize gerek kalmaz canım. Yarın sabah bi tartıl da bildir bakalım ne yapmıssın ana evinde :)))

Menumu yazayim ama ne yaptim, neyi tuzlu yedim bilmiyorum; inanilmaz su ictim bugun hala da susuyorum.
Sabah:
1.5 yumurtali menemen,
Domates-salatalik sogus,
1 kk peynir,
4 dilim sucuk,
1 dilim kizarmis tb ekmek.

Ara:
7-8 kabak cekirdegi ici.

Aksam 18:
Bugulama levrek,
5 yk kisir.

Su 3litreye yakin olmustur sanirim, sadece aksam yemeginden sonra 4 koca bardak ictim.
Spor 5 mile fat burning walk, bugun sadece kardiyovari yapayim dedim.
Cunku her tarafim agriyor, yarin katya'ya baslamak istiyorum ama tatilde nasil olacak bakalim Y Yuppiyayye
Canım sen tatilde bol bol yürüyüp gezip hareket etmeyecekmisin zaten? Dönüşte devam edersin kaylaya.fırsatın olursa yaparsın ordada. zaten kaylayı haftada 3 gün yapıyosun hergün değil :) ben tatile gidince bişeyler yaparım diyemem mesela.Bol bol gezicem zaten çok yürürüm, bide çok yüzerim, çokta yesem tatillerde kilo almıyorum hatta eksi bile oluyorum ;)

Canım sen tatilde bol bol yürüyüp gezip hareket etmeyecekmisin zaten? Dönüşte devam edersin kaylaya.fırsatın olursa yaparsın ordada. zaten kaylayı haftada 3 gün yapıyosun hergün değil :) ben tatile gidince bişeyler yaparım diyemem mesela.Bol bol gezicem zaten çok yürürüm, bide çok yüzerim, çokta yesem tatillerde kilo almıyorum hatta eksi bile oluyorum :KK66:
Aynen ya :)
Hele de yurt dısında bazen yiyecek sey bulamadıgım oluyor, ac geziyorum resmen :D

Ahaha ikisine de gittim daha once zaten, ben daha egzotik yerleri merak ediyorum bu aralar; mesela urdun bana baya ilginc geliyor.

ayyyy zengin buuuu havan batsın beeni de götürseneee ama ürdüne gelmem dubaiye götür beni.... ben orda petrol kralı koca bulurum :)))

Hele de yurt dısında bazen yiyecek sey bulamadıgım oluyor, ac geziyorum resmen :KK70:

ayyy bu da yurrt dışlarına çıkmış fakirliğimlen başbaşa bırakın beni....bi leylek kadar olamadııığğğm ühhüüüühüüüü....

Hele de yurt dısında bazen yiyecek sey bulamadıgım oluyor, ac geziyorum resmen :KK70:
Aynen hele deniz tatilinde ben güzel bi kahvaltı yapıyorum.kahvaltıdan önce denize giriyorum zaten ohhh mis.sonra öğlen yiyesim gelmiyor en fazla salata.bol bol ayran,soda,su akşama kadar.akşamda kesin deniz.mahsulü :) bütün gün denizde gezmede kalori harcıyorum.hep tatil olsa bana ben 36 beden olurumki :KK70:

Sana ceza yazmayı unutmusum :)
100 zıpla bakalım sen de :)

Tamam canım iyi gezmeler sana :)
Sonra bize anlatırsın artık Ürdün nasılmıs diye :))

Sen 500'u yap :) Nilgün'ün Karadeniz damarı yüzünden 700 oldu o :)

5 litreyi tam tarttıysa tartı farkı eklememize gerek kalmaz canım. Yarın sabah bi tartıl da bildir bakalım ne yapmıssın ana evinde :)))

Aboov :skandal: yarın tarti günü he miii :skandal:

ayyy bu da yurrt dışlarına çıkmış fakirliğimlen başbaşa bırakın beni....bi leylek kadar olamadııığğğm ühhüüüühüüüü....
Valla benimkiler zenginlikten degil hep meslek icabı :D
Konferans oluyor, gidiyoruz makale falan sunuyoruz. Öyle yani :)

kızlar naber bir yaramazlık yoktur herkes iyidir inşallah kusura bakmayın bugun giremedim çok yoğun bir gündü amanın ayaklarımın altı sızlıyor birde gelince çocukları yıkadım şimdi yatırdım midem bulanıyor anlamadım yorgunluktan galiba sabah ilk işim geçmişi okumak hepinizi çok öpüyorum yarından itibaren yeni ceza sistemi başlıyor unutmayalım lütfen Allah hepimize rahatlık versin iyi geceler ..... :KK15:

kızlar naber bir yaramazlık yoktur herkes iyidir inşallah kusura bakmayın bugun giremedim çok yoğun bir gündü amanın ayaklarımın altı sızlıyor birde gelince çocukları yıkadım şimdi yatırdım midem bulanıyor anlamadım yorgunluktan galiba sabah ilk işim geçmişi okumak hepinizi çok öpüyorum yarından itibaren yeni ceza sistemi başlıyor unutmayalım lütfen Allah hepimize rahatlık versin iyi geceler ..... :KK15:

3, bebedir belkim.....

Aynen hele deniz tatilinde ben güzel bi kahvaltı yapıyorum.kahvaltıdan önce denize giriyorum zaten ohhh mis.sonra öğlen yiyesim gelmiyor en fazla salata.bol bol ayran,soda,su akşama kadar.akşamda kesin deniz.mahsulü :) bütün gün denizde gezmede kalori harcıyorum.hep tatil olsa bana ben 36 beden olurumki :KK70:
Kahvaltıdan önce yüzmek çok iyi derler hep ama ben uyku düskünlügümden hic yapamamısımdır :D
Ama kahvaltıdan sonra gidip tum gün yüzmüslügüm vardır, en azından yedigini yakıyor insan :)
Kucuklukten beri de hep deniz tatillerini cok severim ya, yüzmek en sevdigim spor olabilir :) Off yaz gelse de tatile gitsek :) Gecen sefer annemin yanına yazlıga gittigimde hava cok soguktu giremedim denize :(
Aboov :skandal: yarın tarti günü he miii :skandal:
Evet özellikle seni yakın takibe aldım :) Ben anne evinden artı artı döndüm ama benim yaptıgım hataları sen yapma diye takibimdesin :)))

Kızlar son tatil günümüzde bitri ne yazıkki yine :( ben bugünki menümü paylaşayım

Sabah:2 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+nane,dereotu,maydonoz
Ara:az şekerli türk kahvesi

Öğlen:1 küçük tabak nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:5 adet erik
Akşam:1 kase çorba+1 tabak fırında tavuk+salata+sade soda
Su:3 lt üstü
Spor:1 mil leslie+debbi slim in 6 start it up +80 squat
400 adet atlama cezamı yaptım kaldı geriye 300 :) bütün gün evde zıp zıp zıpladım napim.bide arkasından 20 şer 20 şer squat yapoyorum.bugün spor açısından iyiydim baya inatettimolacak inatettimolacak hadi bakalım neler olacak :)

Kahvaltıdan önce yüzmek çok iyi derler hep ama ben uyku düskünlügümden hic yapamamısımdır :KK70:
Ama kahvaltıdan sonra gidip tum gün yüzmüslügüm vardır, en azından yedigini yakıyor insan :)
Kucuklukten beri de hep deniz tatillerini cok severim ya, yüzmek en sevdigim spor olabilir :) Off yaz gelse de tatile gitsek :) Gecen sefer annemin yanına yazlıga gittigimde hava cok soguktu giremedim denize :KK43:

Evet özellikle seni yakın takibe aldım :) Ben anne evinden artı artı döndüm ama benim yaptıgım hataları sen yapma diye takibimdesin :)))
Valla canım sabah deniz çok güzel oluyor ,hem sakin, dingin,temiz bide gerçekten çok iyi geliyor enerji veriyor.kahvaltıdan sonra hemen giremediğimden içimde kalıyor benim o yüzden kahvaltıdan önce giriyorum , sonra kahvaltı keyfi ,kahvaltıdan 1 saat sonra yine giriyorum ohhh :) ayyy çok özledim :(

Back
X