Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canım sabah deniz çok güzel oluyor ,hem sakin, dingin,temiz bide gerçekten çok iyi geliyor enerji veriyor.kahvaltıdan sonra hemen giremediğimden içimde kalıyor benim o yüzden kahvaltıdan önce giriyorum , sonra kahvaltı keyfi ,kahvaltıdan 1 saat sonra yine giriyorum ohhh :) ayyy çok özledim :KK43:
Evet girenler hep böyle diyor işte, sonra bi gün ben de yapayım diyorum ama tatilde 10-11'den önce uyanamıyorum ki sonra gitmesi de zor geliyor falan :)))
Kahvaltı keyfi de uzun sürüyor dedigin gibi ögleni ediyoruz zaten, sonra hazırlan git falan anca ögleden sonra :) Bazen günes basımıza gecmesin diye de ögleni evde gecirip aksamüzerine dogru gidiyorum o da cok güzel oluyor :)
Yaaa cidden ben de cok özledim yaa! Akşam akşam ne heveslendik yalnız :)))

morordek morordek vak vakım sen ne yapıyosun görüşemedik:)
Dün akrabamıızın dügünü vardı, bi döktürdüm bi döktürdüm ki sorma :D Dün sizin de dügün vardı sanırım di mi ? :)
Bugun de evime geldim sonunda canım, tum gün yolda gecti. Artık kendime ve beslenmeme çeki düzen verecegim :)

Evet girenler hep böyle diyor işte, sonra bi gün ben de yapayım diyorum ama tatilde 10-11'den önce uyanamıyorum ki sonra gitmesi de zor geliyor falan :)))
Kahvaltı keyfi de uzun sürüyor dedigin gibi ögleni ediyoruz zaten, sonra hazırlan git falan anca ögleden sonra :) Bazen günes basımıza gecmesin diye de ögleni evde gecirip aksamüzerine dogru gidiyorum o da cok güzel oluyor :)
Yaaa cidden ben de cok özledim yaa! Akşam akşam ne heveslendik yalnız :)))
Adı üstünde tatil canım sen nasıl rahat ediyorsan öylesi keyifli olur.ben tatillerde erken uyanırım o yüzden öyle yapıyorum :) yoksa bende uykuya çok düşkünüm.bak 2 gündür 7 de uyanıyorum yarın iş var 8 de zor uyanırım :KK70:

Dün akrabamıızın dügünü vardı, bi döktürdüm bi döktürdüm ki sorma :KK70: Dün sizin de dügün vardı sanırım di mi ? :)
Bugun de evime geldim sonunda canım, tum gün yolda gecti. Artık kendime ve beslenmeme çeki düzen verecegim :)
bende bende bi oynadım sorma :) canım burda düğünler cuma günü başlıyor pazar günü bitiyor 3 gün felaket yoruluyor insan ayaklarım sızlıyor :)

Adı üstünde tatil canım sen nasıl rahat ediyorsan öylesi keyifli olur.ben tatillerde erken uyanırım o yüzden öyle yapıyorum :) yoksa bende uykuya çok düşkünüm.bak 2 gündür 7 de uyanıyorum yarın iş var 8 de zor uyanırım :KK70:
Bazen o bana da olur tatil günü erkenden kalkarım ama genelde de hep uyurum :)
Yarın da iş var dedigin gibi, bi de sacma bi etkinlige katılmak zorundayız, erkenden okulda olmam lazım :(
bende bende bi oynadım sorma :) canım burda düğünler cuma günü başlıyor pazar günü bitiyor 3 gün felaket yoruluyor insan ayaklarım sızlıyor :)
3 gün müüüü :KK57:
Biz de 1 gün olur onda bile cok yoruluyoruz, 3 güne dayanır mı insan :))
Gerçi eskiden daha da uzun olurmus dügünler galiba. 3 gün gene iyi mi ne :)))

Dün akrabamıızın dügünü vardı, bi döktürdüm bi döktürdüm ki sorma :KK70: Dün sizin de dügün vardı sanırım di mi ? :)

göbek atan leeylek :))

ya biz de balkan gocmeniyiz, bizim oralarda da dugunler 3 gun olur cidden; balikesir'de de cok gocmen vardir ondan mi acaba?
evet canım macir çok burda birde düğün evi kız evide oğlan evide 3 gün yemek veriyorlar öglen ve akşam 3 gün çok masraflı burda düğünler .... peh peh betüşün dediği gibi

ya spor cok guzel bir sey, cok rahatlamis hissediyorum her yaptigimda; ama bazen de kendimi cok mu yoruyorum acaba diye dusunuyorum ya. Nedense bu yuksek nabiz sporlar vucuduma da yariyor mu cok emin olamiyorum.

bana kalsa hemen evlendiricemde hanım petrol kralı olsun şirket ceo su olsun diyor nerden bulcezzzzz öyle birini bulaydım kendim evlenirdim :KK70::KK70::KK70:
Ahaha gozu yukseklerde, olsun gozu yukseklerde olmak iyidir bence ya :)
Yalniz kendiyle ilgili iyi seyler soylemeli ki, insanlar da iyi seyler gorsunler.

ya spor cok guzel bir sey, cok rahatlamis hissediyorum her yaptigimda; ama bazen de kendimi cok mu yoruyorum acaba diye dusunuyorum ya. Nedense bu yuksek nabiz sporlar vucuduma da yariyor mu cok emin olamiyorum.
Eger saglık problemin yoksa yarıyordur bence ;)
yarın bende başlıyım bari kıskandım yediklerimi paylaşmaya:)
E sen zaten paylas bi zahmet! Hala takımda yarısıyorsun Nilgün hanım! :63:

Ahaha gozu yukseklerde, olsun gozu yukseklerde olmak iyidir bence ya :)
Yalniz kendiyle ilgili iyi seyler soylemeli ki, insanlar da iyi seyler gorsunler.
yok ya çokta gözü yüksekte olmasın bir insanın kendisi birşeyler yapabiliyorsa ne ala yoksa başkasında olmuş kocada içinde kendinin olmadıkça kıymeti yok bence:)

Back
X