Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eger saglık problemin yoksa yarıyordur bence :KK66:

E sen zaten paylas bi zahmet! Hala takımda yarısıyorsun Nilgün hanım! :63:
hahahahahaa bir sazan daha ben buraya menü yazıyorum canım instagramdan bahsediyorum takımdan 3-4 kişiyi takip ediyorum elifte sende paylaş dedide ona diyoruz sazan vak vak seni :KK70::KK70::KK70:

hahahahahaa bir sazan daha ben buraya menü yazıyorum canım instagramdan bahsediyorum takımdan 3-4 kişiyi takip ediyorum elifte sende paylaş dedide ona diyoruz sazan vak vak seni :KK70::KK70::KK70:
Hafta sonu menülerini göremedim sanki?! Onun üzerine dedim zaten. Ayrıca ne bileyim ben instagramı kastettigini. Bi an hafta sonu rehavetine kapıldın sandım :63:

hadi hepinize iyi geceler düğünden yoruldum çocukların peşinden koşmaktan daha çok yoruldum oğluşum bugun elimden bi fırladı yola arabada geliyodu eşimin arkadaşı tutu yola çıkmadan çok şükür başımda bir tutu yatıcaktım hemen ama sizi görünce dayanamadım yine sabaha bol eksiler sabah görüşürüz:)

Kizlar menüyü yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah/ogle
Yarim mantarli omlet
Domates salatalik biber
Az peynir
4y.zeytin
Cay

Ara
Sade turk kahvesi
6tane kuru siyah uzum

Aksam
2yk yogurt
1salatalik
Bugun acikmadim nedense
Ara
Limonlu yesilcay

Su:2,5lt
Spor 3mile + 1 saat sıkılaşma egzersizi
Bakalim @denhizx hanim takipteyim sizi de..saglam geliyorum ama hadi ipucu vereyim sana ;))

Kizlar menüyü yazayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah/ogle
Yarim mantarli omlet
Domates salatalik biber
Az peynir
4y.zeytin
Cay

Ara
Sade turk kahvesi
6tane kuru siyah uzum

Aksam
2yk yogurt
1salatalik
Bugun acikmadim nedense
Ara
Limonlu yesilcay

Su:2,5lt
Spor 3mile + 1 saat sıkılaşma egzersizi
Bakalim @denhizx hanim takipteyim sizi de..saglam geliyorum ama hadi ipucu vereyim sana :KK66:)
hadi bakalım hemşerim ben seni tutuyorum:)

Kızlar bugünkü menüm kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sabah yumurtalı menemen çay salatalık 1.5 dilim kepek ekmek
Ara 2 yemek kaşığı yeşil mercimek
Akşam 1 dilim börek ezme çeyrek dilim kek ( arkadaştaydık da iyi tuttum kendimi diyetteyim iyiki yoksaaa anasını ağlatırdım pastaların kurabiyelerin)
Ara 5 erik
Su 2 litre
Spor maalesef

Kahvaltıdan önce yüzmek çok iyi derler hep ama ben uyku düskünlügümden hic yapamamısımdır :D
Ama kahvaltıdan sonra gidip tum gün yüzmüslügüm vardır, en azından yedigini yakıyor insan :)
Kucuklukten beri de hep deniz tatillerini cok severim ya, yüzmek en sevdigim spor olabilir :) Off yaz gelse de tatile gitsek :) Gecen sefer annemin yanına yazlıga gittigimde hava cok soguktu giremedim denize :(

Evet özellikle seni yakın takibe aldım :) Ben anne evinden artı artı döndüm ama benim yaptıgım hataları sen yapma diye takibimdesin :)))

Valla takibe ihtiyacim var bugün zivanadan çıktım çünkü :kızgın:

Kızlar bugünkü menüm kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Sabah yumurtalı menemen çay salatalık 1.5 dilim kepek ekmek
Ara 2 yemek kaşığı yeşil mercimek
Akşam 1 dilim börek ezme çeyrek dilim kek ( arkadaştaydık da iyi tuttum kendimi diyetteyim iyiki yoksaaa anasını ağlatırdım pastaların kurabiyelerin)
Ara 5 erik
Su 2 litre
Spor maalesef
Ben sana ceza yazmaya devam edeyim mi? Yoksa muaf mi tutayim:)
Valla takibe ihtiyacim var bugün zivanadan çıktım çünkü :kızgın:
Isteeee biliyorum ben olacaklari :sinirli:

Ben sana ceza yazmaya devam edeyim mi? Yoksa muaf mi tutayim:)

Isteeee biliyorum ben olacaklari :sinirli:

Ya ben yaptigim kaçamakları yaxmayayim bugün canı cekmesin kimsenin de ama su kadarını söyleyeyim en az 500 ip atlama eder :olamaz:

Back
X