- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.101
bu kayla jillian dan fazla mı çalıştırıyo bi video atın bu bacınıza, ama başım fena ağrıyo kaçıyorum şimdilik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendiniben geçmişi ekstra bişey olmazsa mecbur okuyorum bana bişey yazılmış mı vs benim cevap yazmak zorunda olduğum mesajlar oluyo tatlım, o yüzden bugün yazdığını en geç gece okuyorum bii tek dün giremedim, acil durumlarda özel mesajda atabilirsin bana :) ama herggün burdayım ve iyiyim sıkıntı yok, antidepresanlarımı içmeyi bırakmıştım 2 aydır ama pek iyi bi fikir değilmiş bugün yeniden başladım bi 10 güne ruh sağlığım normale döner :)
yavru, sen hangi konserdeydin? kayla fenaymis yaİyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendinibir an önxe sahalara dön
Joshua bell tatlım :) yoksa sendemi ordaydınyavru, sen hangi konserdeydin? kayla fenaymis ya![]()
yok benim pazartesileri drama kursum var :)Joshua bell tatlım :) yoksa sendemi ordaydın![]()
Canım ben yurtdışında olduğumdan şimdi sizde gece bizde sabah hatta işteyim şuan saat sabah 9 olmadı bende geç yazarım bakayım arkadaşlardan yazan olursa bende yazarım
gunaydiiin :)Neden bir şey yemiyorsun rahatsız mısın menun kötü tatlım![]()
Günaydın hazırlandın mı? Pazartesileri drama kursu nedir ya betuş duymasın:)gunaydiiin :)
evetbirde son olarakparkbyull çok artıdasın, taşındığına göre hergün menülerini bekliyorum ve Y Yuppiyayye son durumun nedir canım aktif katılım sağlayabilecek misin?
Gunaydinlar... ama bana daha gunaydin olmadi sanki cok uykum var benim ama yaaaa.....
uymak istiyorum....
Ne olacak cumadan sonra herkes tatil moduna giriyor.Haftasonuda kaçamağın dibine vuruyor yazacak yüz kalmıyor![]()
ben geçmişi ekstra bişey olmazsa mecbur okuyorum bana bişey yazılmış mı vs benim cevap yazmak zorunda olduğum mesajlar oluyo tatlım, o yüzden bugün yazdığını en geç gece okuyorum bii tek dün giremedim, acil durumlarda özel mesajda atabilirsin bana :) ama herggün burdayım ve iyiyim sıkıntı yok, antidepresanlarımı içmeyi bırakmıştım 2 aydır ama pek iyi bi fikir değilmiş bugün yeniden başladım bi 10 güne ruh sağlığım normale döner :)