• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geçmişi ekstra bişey olmazsa mecbur okuyorum bana bişey yazılmış mı vs benim cevap yazmak zorunda olduğum mesajlar oluyo tatlım, o yüzden bugün yazdığını en geç gece okuyorum bii tek dün giremedim, acil durumlarda özel mesajda atabilirsin bana :) ama herggün burdayım ve iyiyim sıkıntı yok, antidepresanlarımı içmeyi bırakmıştım 2 aydır ama pek iyi bi fikir değilmiş bugün yeniden başladım bi 10 güne ruh sağlığım normale döner :)
İyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendini ;) bir an önxe sahalara dön

İyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendini :KK66: bir an önxe sahalara dön
yavru, sen hangi konserdeydin? kayla fenaymis ya :D

savurgan savurgan tatlım sizin saat hesabını ben anlayamadım bi türlü. mesela bu sabah okuduğum menüyü bugünün menüsü kabul ediyorum. @morordek ve nilsub nilsub canlarım sizde öyle değerlendirin. mesela bu sabah yazmışsa onlarda akşam olduğu için ben bugünün kabul ediyorum yoksa kafam karışcak :)
Canım ben yurtdışında olduğumdan şimdi sizde gece bizde sabah hatta işteyim şuan saat sabah 9 olmadı bende geç yazarım bakayım arkadaşlardan yazan olursa bende yazarım

image.webp image.webp Ebrucum kaza falan girmişti araya unuttum resim koymaya şimdi iş yerinin tuvaletinde çekildim sıcakkk sıcakkk

Dün giremedim kızlar kusura bakmayın. Çok yoğundum ve kendimi hiç iyi hissetmiyordum. Dünkü menum: öğlen çeyrek simit ve 1 fincan şekersiz nescafe 2 litre su. Bu kadar. Yarım saat de orta tempolu yürüyüş. Hala canım hicbirsey yemek istemiyor...

günaydın..bildirim yapayım ben
dün sabah:
buğday ekmeği sandviç şekersiz çay
ara:tarçınlı süt
kuru fasulye pilav (2 kaşık) ekmeksiz
tavada tavuk ,kuru fasulye pilav yemedim bu sefer..
yatana kadar ayrıyaten gün içinde :1 türk kahvesi 2 adet kayısı 2 litre su

birde son olarak parkbyull parkbyull çok artıdasın, taşındığına göre hergün menülerini bekliyorum ve Y Yuppiyayye son durumun nedir canım aktif katılım sağlayabilecek misin?
evet kollontai kollontai bende çok üzgünüm düzenli bildirime başlıyorum evimi yerleştirdim ipide atlayacağım ama ayağımda bi sorun var yarın 14:30 da ortopedi randevum var duruma bakacağım yoksa mekik çekeceğim şimdilik...ev taşıma sürecinde iki gün sular yoktu tuvalete gitme elinden su da içemedim yürümedimde düzgün menülerde hazırlayamadım bu kadar artı bundan sanırım kesinlikle düzelteceğim.

ben geçmişi ekstra bişey olmazsa mecbur okuyorum bana bişey yazılmış mı vs benim cevap yazmak zorunda olduğum mesajlar oluyo tatlım, o yüzden bugün yazdığını en geç gece okuyorum bii tek dün giremedim, acil durumlarda özel mesajda atabilirsin bana :) ama herggün burdayım ve iyiyim sıkıntı yok, antidepresanlarımı içmeyi bırakmıştım 2 aydır ama pek iyi bi fikir değilmiş bugün yeniden başladım bi 10 güne ruh sağlığım normale döner :)

niye içiyon yaa şu hapları zehir onlar.... ne derdin var bu kadar....

Back
X