• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dünkü menü derken canım..dün yediklerimi kastediyosun dimi..
Evet canım yazmıssın zaten.
Yeni kural geldi ya, 3 gün üst üste menü bildirmeyene 1 uyarı, 3 uyarıya da 1 kınama, 3 kınama da diskalifiyeye sebep oluyor ;) nilsub mesaj attı herkese tek tek.
her yerde karşıma çıkıyosun :))
Benden kaçısın yok bebegim :KK8:
kollontai kollontai Dünün menüsü
İftar:
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
Yarım kase alinazik
1 sıkım çiğköfte ( sadece tadımlık)
3-4 dilim kavun
2 bardak şekersiz çay
Su: 2 litre
Spor: yok maalesef
Ebruşum yaaa beni rakibe saymıyor musun kendi kendine menü paylasmalar falan:KK42:

Bende öyle dedim ama 78 lerle başlamış 72 lerde görünüyo son hali ama herhalde hatun 1.80 filan :KK70: incecik duruyo dimi?
Yok kız 168 boyum yeminle 78.400 lerde felaket göbek vardı bende 72.400 lerde göbek komple gitti sayılır bende anlamadım kardeşim 65 kilodaykende sadece göbeğim vardı top gibi gr başka yerde fazlalığım yoktu iğrenç görüntüm vardı resmen görüntü kirliliği yapıyordum :işsiz:şimdi ciddi ciddi inceldim :KK71:sanırsam şekeri komple kestim ondan:-)bide sabah çok nadir kepek ekmeği yiyorum onun dışında hamur işlerini pirinç bulguruda kestim eee daha ne olsun incelmemek için:KK75:

İyi ol tatlım herşeyden önce ilacın kendinsin.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz tedavini aksatma tabiki doktor kontrolünde devam et.Ama öncelikle kendi kendini telkin et :) Belki daha sonra özel konuşuruz.Tabiki geçmişi okuyorsundur ama gün içinde eskiden çok mesaj yazıyordun hatta bazı arkadaşları kamçılıyordun (onların tabiriyle ) :) burda hepimiz bir rengiz ben 1 kişi eksik olunca özlüyorum açıkcası, sende fazla özletme kendini :KK66: bir an önxe sahalara dön
buralardayım sıkıntı yok :) bende kendi kendime iyileseyim diye bırakmıstım ama olmadı maalesef :(

Canım ben yurtdışında olduğumdan şimdi sizde gece bizde sabah hatta işteyim şuan saat sabah 9 olmadı bende geç yazarım bakayım arkadaşlardan yazan olursa bende yazarım
sen sabah yaz sıkıntı yok, biz alıstık senin duzenine, bu sefer tekrar kafamız karısır ;)

niye içiyon yaa şu hapları zehir onlar.... ne derdin var bu kadar....
anksiyete hastasıyım tatlım dert olmayanı da dert ediniyorum ;)

Okey kollontai kollontai tatlım yazıyorum zaten grip olucam sanırsam çoookk üşüyorum eşimde kızımda aynı şekilde ne olur allahım olmayım:dua::dua:
Sabah
Enemmm ben sabah kahvaltı yapmayı unutt saat 11 de kendi kendime diyorumkii niye enerjim düşük benim :olamaz:
Öğle
Taze bakla salatası
Yoğurtlu ızgara sebze
Akşam
Küçük küçük 100 gr köfte
Yine kalan bakladan yedim:KK66:
3 litre su
Yarım saat yürüyüş leslie
Yarım saat pilates ebru şallıyla:KK66:

buralardayım sıkıntı yok :) bende kendi kendime iyileseyim diye bırakmıstım ama olmadı maalesef :KK43:

sen sabah yaz sıkıntı yok, biz alıstık senin duzenine, bu sefer tekrar kafamız karısır :KK66:

anksiyete hastasıyım tatlım dert olmayanı da dert ediniyorum :KK66:

kendi kendine telkinler yap aaaaa genceciksin sen ne derdi olummmm :)

13179393_1599335827044156_5835206325122780369_n.webp

sen bezmeye yer arıyon biri bezse de bende bezsem diyon :))
Valla hiçbir şey beni bezdiremez derdim ama yanılmışım meğer benimde bezdiğim birşeyler varmış insanların bencillikleri hep benim demeleri beni bezdirdi artık canımdan hele dünkü olayım iyice zıvanadan çıkarttı :olamaz:bundan böyle bende kendimi düşüneceğim artık yeter:63:

Aralıktan beri herhalde.....ondan öncede 78 den 75 e düştümdü....
Anaaaammm ben burda yaşlanacağım desene ramazanda zaten veremem 1 ay öyle yok saydım:mad:eylüle kadar buralardayım kadroda yer açın bakimmm bana buraların gr gr kadrolu kilo vericisi olacağım:KK61:

Anaaaammm ben burda yaşlanacağım desene ramazanda zaten veremem 1 ay öyle yok saydım:mad:eylüle kadar buralardayım kadroda yer açın bakimmm bana buraların gr gr kadrolu kilo vericisi olacağım:KK61:

niye benle kıyaslıyorsun ki kendini yediklerimiz içtiklerimiz sporumuz uykumuz aynı bile olsa bünyeler farklı....

Valla hiçbir şey beni bezdiremez derdim ama yanılmışım meğer benimde bezdiğim birşeyler varmış insanların bencillikleri hep benim demeleri beni bezdirdi artık canımdan hele dünkü olayım iyice zıvanadan çıkarttı :olamaz:bundan böyle bende kendimi düşüneceğim artık yeter:63:

noldu gııı aaa merak etttirdin bak...

Back
X