• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugünü atlattım corbayla..
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
2 siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay
3 çeri domates
1 dl kızarmış kepek ekmeği

ara sade Türk kahvesi

öğlen ve akşam mercimek çorbası toplam 3 kase içtim .. bugün az gıda aldım farkındayım ama inanın dünkü yediklerim hala bünyemde ve acıkmadım hiç :KK43:

su 3 lt
spor 3+2 mil

Şimdi jillian yapayım dedim ama 16 dakika ancak dayandım nasıl hareketliymiş öyle.felaket terletiyor. Yapan arkadaşlarım nasıl dayandınız ilk gün? Zamanla alışılacak bir şey mi? Yoksa şimdiden bırakayım mı? Şınav kısmını hiç yapamadım o_O:olamaz:

kızlar bugünü atlattım corbayla..
kollontai kollontai , morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub
kahvaltı
1 kk peynir
2 siyah zeytin
1 fincan şekersiz çay
3 çeri domates
1 dl kızarmış kepek ekmeği

ara sade Türk kahvesi

öğlen ve akşam mercimek çorbası toplam 3 kase içtim .. bugün az gıda aldım farkındayım ama inanın dünkü yediklerim hala bünyemde ve acıkmadım hiç :KK43:

su 3 lt
spor 3+2 mil
Çok iyi detox olmuş

Annemin yanına geldim iki gün kaçamak yaptım hemen artiyi gördüm tartida. Cok kolay kilo alıyorum bu da moralimi bozuyor.
Kız yeme yeme
Annene uyma kuzumm :lülülü:
Şimdi jillian yapayım dedim ama 16 dakika ancak dayandım nasıl hareketliymiş öyle.felaket terletiyor. Yapan arkadaşlarım nasıl dayandınız ilk gün? Zamanla alışılacak bir şey mi? Yoksa şimdiden bırakayım mı? Şınav kısmını hiç yapamadım o_O:olamaz:
Canım bende yapmakta çok zorlanıyorum.Hatta 3-4 seferi geçemedim. Ama yapabilirsen yapmaya çalış çünkü çok fazla kalori yaktırıyor.

Back
X