• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Piknik olmamış cidden.Bari sporunu tamamla da yarına artı gelme
Askında her hafta sonu pikniğe gidiyoruz ama kaçamak yapmıyordum 5 6 kanat ızgara bol salata yiyordum da bugün kötü bitti diyet için. Jillianı tamamladım aldığım fazla kaloriyi yakmak için. Tartıda en spn eksideydim inşsllah hala öyleyimdir

Kahvaltı: 1 sahanda yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay

Ara: sütlü tarçınlı zencefilli cay

Aksam: 4 yk zeytinyağlı taze fasulye. 2 yk yoğurt. 4 adet cin biberi

Ara: şekersiz Yeşilçay

Su: 2 lt

Spor: 40 dk acik hava yürüyüşü

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub bugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates 1 dilim ekmek çokkk az tereyağ
Ara 1 minnacık muz
Saat 3 gibi 2 dilim ekmek saç kavurma tatlı( miktarını yazmayayım)
Su 2 litre
Spor jillian level 1 500 bel hareketi
Sporum az kaldı diye kalktım leslie 1 mil daha yaptım.

İyi akşamlar 5.takımın hala yaşayan hanımları,
Menüyü yazayım kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah
Dukan krepcıkler
1haslanmıs yumurta
2dl salam
3y.zeytın -nane-roka-maydonoz

Öğle
1bardak tarcınlı süt

Ara
1kupa yeşilcay

Akşam
1kase tavuk haşlama

Ara
1sade dibek kahvesi

Su:3lt
Spor:3mile leslie

İyi akşamlar herkese
Bende menümü paylaşayım
kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek

Sabah:1 haşlanmış yumurta+nane+1 kk peynir+5 zeytin

Öğlen:2 adet içli köfte(haşlanmış ev yapımı)
Ara:3 çilek +3 erik

Akşam:yarım tabak makarna+1 kase yoğurt

Su:3 lt üstü
Spor:1 saat yürüyüş
Bugün tatil olunca tümgün dışarda olunca yediklerini kontrol altında tutmak zor oluyo.Hepimize yarın bol eksiler kızlar
inatettimolacak inatettimolacak rakibem en büyük eksiyi senden bekliyorum :)

Bugun tatil olunca tabi menüler felaket olmus. Umarım yarın artı gelmez kimse :KK43:
Aynen yaaa fena oldu bugün :( geçen haftaki gibi bi cankurtaranımız çıkar diye ümid ediyorum kaptanım.Bu arada menü bildirmeyen arkadaşlar yarın kilo bildirirler inşallah.Kiloda bildirmezlerse işimiz zor :( izinli arkadaş çokmuydu bu hafta?

Aynen yaaa fena oldu bugün :KK43: geçen haftaki gibi bi cankurtaranımız çıkar diye ümid ediyorum kaptanım.Bu arada menü bildirmeyen arkadaşlar yarın kilo bildirirler inşallah.Kiloda bildirmezlerse işimiz zor :KK43: izinli arkadaş çokmuydu bu hafta?
Ben de listeyi düzenliyordum şimdi yarın için.
nilsub nilsub izne ayrılacak, kollontai zaten gecen hafta ayrıldı. denizmineymis denizmineymis de izne cıkmak istiyordu ama onun 2 ayı dolmadıgı icin izne ayıramıyoruz. Kendi istegiyle ayrıldı yazmak zorunda kalacagım sanırım ama o zaman da 6 ay boyunca yarısamayacak :(

Ben de listeyi düzenliyordum şimdi yarın için.
nilsub nilsub izne ayrılacak, kollontai zaten gecen hafta ayrıldı. denizmineymis denizmineymis de izne cıkmak istiyordu ama onun 2 ayı dolmadıgı icin izne ayıramıyoruz. Kendi istegiyle ayrıldı yazmak zorunda kalacagım sanırım ama o zaman da 6 ay boyunca yarısamayacak :(

Zeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus

***5. Takım 466. Etap***

ebrusonmez (58,1///%)
d_mndc (77,9///%)
nilsub (74,1///%) saglık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
deryalimm07 (75,9///%)
tatlitambak (82///%)
savurgan (72,4///%)
denhizx (70,9///%)
melampusefe (73,2///%)
parkbyull (95,2///%)
denizmineymis(88,2///%) kendi istegiyle ayrıldı
Ay Isigim (66,3///%)
inatettimolacak (84,3///%)
minnakkelebekim (80,2///%)

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/
btlbetul (64,2/

Takim cok sessizlesti yaa.. ay isigimi mersk ediyorum hic bu kadar yazmamazlik yapmazdi iyidir inşallah
Aynen yaaa :( niye böyle oldukki anlamadım.ayışığım yazmıyo parkybull galiba taşınmıştı ondan yazmıyordur herhalde.bikaç kişi daha vardı listede aa yazmıyorlar bişey.yarın görcez kaç kişiyle devam ettiğimizi

Zeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus
Zeynep sanırım yarısmaya katılmak isteyenler konusuna yazmıs 3. takıma cagırmıslar ama 3. takımda hic mesajını goremedim, sanırım gitmemis arkadas :) sen katıldıgını gordun mu?
Peki bunlar bizim ortalamamıza yansıyacakmı? Yoksa sağlık sebebiyle olduğu için direk liste dışımı kalacaklar?
Bu hafta anca ayrılacakları icin ortalamaya katılacaklar.
Kötü bir ortalama cıkacak diye tahmin ediyorum ama umarım beni yanıltırsınız :)

Zeynep sanırım yarısmaya katılmak isteyenler konusuna yazmıs 3. takıma cagırmıslar ama 3. takımda hic mesajını goremedim, sanırım gitmemis arkadas :) sen katıldıgını gordun mu?

Bu hafta anca ayrılacakları icin ortalamaya katılacaklar.
Kötü bir ortalama cıkacak diye tahmin ediyorum ama umarım beni yanıltırsınız :)

Evet 3. Takımda mesajını gördüm şaşırdım hatta yarismaya katilabilmesine.

Back
X