• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canım ben 3. takıma yazarım simdi, gerci yeni uye listesine almamıslar ama gene de bilgi vermek lazım :KK66:

Sen cuma gunu 64,2 bildirmissin :) 63,7'yi sonradan gormustun heralde :)

haa evet yaa bir gün sonrasında görmüştüm cumaya yetişmedi diye üzldüydüm hatta :)

Canım hic üzülme bence gayet iyi veriyorsun. Haftalık 0,5-1 kg arası iyi ve saglıklıdır :KK66: Aynen devam.
Sagol canim morel 0ldu cok dikkat ediyorum bu kadar gidiyorsa yapacagim baska birsey yok malasef bunyem demekki boyle almakdansa gr bile olsa vermek iyidir deyip yoluma devam ediyorum:KK66:

Kızlarrr kilom az gidiyor ama çok acayip inceldim ben yahuuu annemlere resimlerimi gönderdim herkes şoka girdi o geçen koyduğum resimden sonra tekrar bi incelme oldu yine koyarımda hava atıyor denmesin diye koymuyorum kilo gr gr gidiyor vücudum şekilli oldu incele incele herkesde bi şokkklukkk dün alış verişe çıkdım bakan dönüp bidaha bakdı tanıdıklarım çok kısa sürede acayip inceldim ve 57 kilo olmak istiyorum dediğimde herkes kızıyor eşimde dahil ve akşam dedi 57 kiloda madde bağımlıları gibi çirkin bi hal alırsın 7-8 kilo daha ver yeter diyor yalnız burda yazmamışım su yerine saydığımdan ben başladığımdan beri 700 ml cam şişeme yeşil kahve koyup içiyorum kesinlikle beni incelten o oooo 65 kiloda bile bu kadar şekilli değildi belim
Hadi yaaaa .evet resimlerinde öyleydi senin.ayyy yeşil kahve olayını merak ettim bende gerçi yeşil çay bile içemiyorum :( onu içebilirmiyiö bilmiyorum.Canım içtipin kahvenin markasını,nasıl hazırladığını ,nasıl içtiğüni ayrıntılı yazarmısın

Hadi yaaaa .evet resimlerinde öyleydi senin.ayyy yeşil kahve olayını merak ettim bende gerçi yeşil çay bile içemiyorum :KK43: onu içebilirmiyiö bilmiyorum.Canım içtipin kahvenin markasını,nasıl hazırladığını ,nasıl içtiğüni ayrıntılı yazarmısın
Canim benim aldigim hazir paket halinde image.webpimage.webpiste bu oyle depo gibi yerden parfum alirken gozume takildi aldim iyiki almisim kesinlikle bu inceltti beni

Pisttttt bi bakarmisin canummm siz bu zeynepi nicin ariyorsunuz cokkk merak ettim birseymi olduuu :KK30:bana soyle kimseye demem:sus:

Kiz aramiyorum aslında. Adim çıkacak ya :48: ben arada diger takimlara falan da bakıyorum neler yapiyorlar diye. Bir de hani herkesin yazip da takimlara cagrildigi ortak alan var ya oraya bakıyorum arada... yine o ortak alana bakarken zeynebi gordum takim ariyordu kendine. Diskalifiye oldugu icin takimlarda yarisamaz diye biliyordum o yüzden sasirdim.

evet
öncekinide yazayım mı canım
tabiki daha aktif katılacağım cep telefonum neti sıkıntılı zar zorda olsa yazardım aslında ama eve net bağlanması muhteşem kurtarıcı..
ben bir öncekinide yazayım..
sabah buğday ekmeği sandviç
öğlen ızgara köfte
akşam annemde kızartma köfte yapmış ben salatayla iki üç tane yedim..

bugünde şimdi bir tane ıspanaklı gül böreği yedim bilirsiniz yufkası aşırı azdır..
öğlene de tavada tavuk göğsü çevirdim yağsız onu yiyeceğim nasipse akşam üstü de yola çıkıyoruz annemler memlekete geçerken kaynanamlara eskişehire bırakacaklar bizi,ama çok dikkat edeceğim menülerimi not eder pazartesi üç günlük menümü toptan yazarım olur mu?
Hay Allah yaa tatlım senin menülerindede çok bi sıkıntı yok sen neden kilo alıyosun anlamadım ben.Ev taşıdın mutlaka fazla kalori harcamışsındır.Bide verirken 300 gr filan veriyodun bu hafta 800 gr almışsın.Çok normal bi durum değil bu bana nedense metabolik bi sıkıntı var gibi geliyor

kollontai kollontai tatlım bu hafta benide sağlık iznine ayırır mısın canım yarın doktora gidicem eğer taşı kırmaya başlayalım derse pazartesi salı başlıcam hafta sonu badanacı gelirse evimi temizliyip yerleştirip tedavime başlıcam iyice rahatsız olmaya başladım takımın işleri aksamasın başka kaptan yardımcısı seç istersen tatlım kendine....
cok gecmis olsun tatlım biz bekleriz seni ;)
Zeynep konusunu merak ettim :))) yarisabiliyor muymus
hayır canım bi daha hic bi takımda yarısamaz
Kızlar îyi geceler hepinize bende yarışmak istiyorum sizinle beni de aranıza alırmısınız acaba

Canım kendini tanıtır mısın biraz?
Bir de yarısmaya katılabilmek icin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerek
canım takıma kimseyi kabul etmeyelim bi sure cok kalabalıgız :(

gunaydın kızlarrr...
sabah..
1 yumurta bir simit domates salatalık bibr peynir zeytin..
arada 10 erik
öğlen 2 dilim pizza..
akşam çorba salata..
2,5 lt su..
4,5 km yürüyüş..

Günaydın herkeslere
Ben bugün biraz geç kalkınca ancak geçmişi okudum kilo bildirimimide yapayım :)
Geçen hafta:70.9 Güncel:70.5 fark: 400gr %0,56
inatettimolacak inatettimolacak rakibem sende durumlar nasıl?umarım sen çok daha fazla vermişsindir zira takımın buna ihtiyacı var :( aslında ben daha fazla gider diye düşünmüştüm regl bitcek diye ama olmadı neden olmadı anlamadım.haftaiçide sana durumu söylemedim şevkin kırılmasın diye :) ne kadar rakibe olsakta takım arkadaşıyız senin başarın benimde başarım dimi ;) ama bütün hafta bana rakibe olduğun için sana teşekkür ederim canım.Gerçekten çok keyifli bir hafta oldu benim için, diyeti keyifli bir hale getirmiş olduk benim için çok güzeldi :)

Back
X