• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar motivasyon için günde bir öğün yemeğinizi yada ara öğününüzü resim atın bakalım kimler neler yiyiyor :duduk:
WP_20160419_001.webp
bir tür kahvaltı
03003c9d.webp
gojili chialı yoğurt

valla menüler geliyor da katılım hla yetersiz gibi bugün bi mesajları saycam bakayım kim ne kadar gelmiş buralara :)

evet ama yüzde üzerinden yarışacaksınız zaten ebru eski birazda benim kırbaçlarımdan dolayı deneyimli o senin hakkından gelir o gelemezse senden başlayıp sırayla hepinize ben rakip olucam :)

dukan yapma bence senin çok yapabileceğini zannetmiyorum dukan çok katı önce menülerini düzene sok sonra yap yapacaksan canım çok zorlar yoksa, birde dukan atakta sebze yok bilgin olsun :)

eski moduna dönersin artık ayrıca birde uyarı aldın, misafir muafiyet sebebi değil, hergün geldin buraya menü bildirebilirdin canım uyarını sildirmeye bak sen artık :) koş zıpla koş zıpla

bizde seniiiiii :)))

Sildim hakkım varsa sonuna kadar uğraşır canım. Sildim için. Ya uğradım sabahları ama aksama hiç giremedim girsem mnu yyazardım. Yazmadğım da iyi olmuş aslında. ..kilo aldım galiba. Yarın tartilirim ama demem size.

Sildim hakkım varsa sonuna kadar uğraşır canım. Sildim için. Ya uğradım sabahları ama aksama hiç giremedim girsem mnu yyazardım. Yazmadğım da iyi olmuş aslında. ..kilo aldım galiba. Yarın tartilirim ama demem size.
hahahaha neden demicen dicen dicen yok öyle yağma :sopa:

T tatlitambak ya sürekli bi şikayet halindesin ve kaytaracak yer arıyorsun. 2 kere takımdan cıkmayı dusundun, sonra da "ya hayır gaza geldim, vericem kiloları" diyip vazgeciyorsun. Ama takıma geldigin halde menu yazmıyorsun. Sonra da kilo aldım diyorsun. Böyle olursa tabi ki alırsın. Lütfen kendine ciddi anlamda ceki düzen ver!

Back
X