• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya kızlar bende bir motivesizlik var, perşembe yolculuk var ablama gideceğim 10 gün kalacağım orada. Yediklerime çok dikkat edemeyecek gibiyim. Gidiyorum fiye bir taraftan çok mutluyum bir taraftan da mutsuzum. 72 üstüme yapıştı gibi.
Ya neden dikkat edemeyesin ki, bence oyle dusunme. Kaldi ki hayat tarzi haline getirmezsen zaten her daim verdiklerini geri alirsin. 10 gun gidiyormussun, hadi 2 gununde biraz kendine izin verirsin; geri kalan 8 gunde dikkat edersin.

ebrusonmez ebrusonmez yapıyorum ben de valla okulda.. geçicem onuuu :KK70:
Maşallah size
Eki Görüntüle 1837294

Ara ogunum 1 bardak tarçınlı süt
Afiyet olsun.
vay arkadas herkes rakip rakibe olmus, ben de istiyoree...
Kız senin zaten yok muydu?
B BuRCuCuKkK du sanki.Gerçi pek gelmiyor ama

Kızlaaaar bugun yoga dersimize Uluslararası Yoga Federasyonu Başkan Yardımcısı Umang Dawn geldi :rolleyes:
Yaa adamda kemik yok resmen, nasıl esnek, nasıl yapıyor hareketleriiii cok begendim, keşke onun yarısı kadar olabilsem :işsiz:
Tam 2 saat yoga yaptık onunla, cok mutluyum :KK71:
Ohh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.
M minnakkelebekim ve @inatettimolacak uğramış olabilir onlar ajanlar ya :KK70:
Bende uğradım hatta ufak tüyolar istedim.Sağolsun yardımcı oldular.
Ben artık 60 kiloda bir vakvagım :işsiz:
Hayıırr olmaz :KK62:
Sen benimçıtır rakibemsin.
Bu cuma 59'a düşmen lazım ona göre.:KK19:
Ne yap et 59 ol.

vak vak denmez ona vah vah denir :))) ayyy çok kötü oldu bu espriii :)))))
Sen rakibeme karışacağına kendine bak piss kedicikk.:p
Valla sıktım disimi rakibem no kaçamak:)))
Çok iyi.Bu hafta yine 2 kilo bekliyorum senden. :KK24:

parkbyull parkbyull rakibem nerelerdesin. Öğlen yürüyüşün kaç dakikaydı. Menünde güzeldi.Sakın kaçamak yapma.Yoksa seni geçerim ona göre:p
Ben akşama sadece çorba içmeyi düşünüyorum.Bu açlıkla nasıl yapacağım bilmiyorum ama deneyeceğim. :21:

Maşallah size

Afiyet olsun.

Ohh ohh rakibeme bak.2 saat yoga yaparmış. Yemenede dikkat ediyorsan vermiş olmalısın.

Ne yap et 59 ol.

aman 100 gr verdin ukela mı oldun başımıza sabahki tebriğimi geri aldım :))))

gayette vak vak denir tombul kedi karşındaki kim bi bak tekrar:KK70:

aa aaaa bunlar birlik olmuş görmeyeli... hanım hanıııım sen niye sırma boylu vakvak gillerin tarafındasın acep boyun kaç boyun.... boyun kadar konuş :)))

aaa aaaaaa o vak vak dediğin mor kavağın boyundan haberin var mı beni de çek kutuplardan uzat al ben de zayıf olurum.....

Maşallah size

Afiyet olsun.

Ne yap et 59 ol.

Ben de 2 kilo bekliyorum kendimden ama 1 kiloya da razıyım tabii :48:

ya bu yoga bana çok ters geliyo morcum ya:kahve:
Valla sanırım hocasına baglı, ben Eylül'den beri cok severek yapıyorum. Kesinlikle müthis bir esneklik kazandırıyor vucuda, baska sporlar yaptıgımda da faydasını görüyorum.
Hafta sonu kötüydü de dün ve bugün biraz daha iyi. Bilmiyorum ki ne olur rakibem :(
Bu arada seni parkbyull'a verdiler ama ben gönlümün rakibesisin :KK200: Benle de yarıs yani ;) Gerçi yarısılacak bir sey de yapmıyorum pek ama :))

Ne yap et 59 ol.
Hmmm 59 küsur olur belki, görecegiz :işsiz:
aa aaaa bunlar birlik olmuş görmeyeli... hanım hanıııım sen niye sırma boylu vakvak gillerin tarafındasın acep boyun kaç boyun.... boyun kadar konuş :)))

aaa aaaaaa o vak vak dediğin mor kavağın boyundan haberin var mı beni de çek kutuplardan uzat al ben de zayıf olurum.....
En son öyle yapacagım zaten, kollarından bacaklarından tutup cekince 60'ı görürsün belki :KK48:

ahhh kızlaar vayy başıma gelenler.... teeeeeeeee 36 beden kene giydiğim eteğimi buldum az önce anaaaaaaaaaaammm 36 beden.... ayyy bu etek bana bol gelirdi.... öyle bir umudumu kesmişimki kendisinden en diplere atmışım a benim canıııım yüyıllardır beklemiş beni... söz kız giycem seni a benim canıııım :))

Back
X