• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sağol
savurgan yazmıs zaten kramp olunca oynatma bıraz can yakıyo ama bısey yapmaya calısma..mıneralsız kalmıs olabılırsın ya da bı yere canın sıkılmıstır belkı canım dıkkat et kendıne.. ilk sebeb daha güçlü bence haftada bikaçtane sade madensuyu içsek güzel olur 1aydır diyorum aslında :KK66:
yarın bi dene istersen bı de dusunme kafanı baska seylerle mesgul tutmaya calıs,dua et rahatlatmaya calıs kendını oyle uyu..toparlarsın sen guvenıyorum ben sana tatlıs rakıbecım benım :KK15:
sağol canım maden suyu içiyorum arada ama bu ara günlük içeyim.Evet kafama takılan şeyler var atlatmaya çalışıyorum canım teşekkürler ;)

Merhaba kızlar nasıl gidiyor.Benim günüm çok yoğum ve stresli o yüzden pek giremiyorum :( savurgan savurgan rakibem hiç sıkma canını.Erkekler öyle konularda mutlaka açık verirler şüphelenirdin.Ki sonuçta sende anlamışsın.Bence adam kadına yardım ettiğiniz için iftira atıp kadından uzaklaşmanız için yapmış.Kadın yalnız kalsın destekçisi olmasınki daha kolay sindirsin amaç o. Sende olaylar olurken zaten eşinleymişsin birlikteymişsiniz ve haberin varmış.Yani dediğin gibi adam manyak ,hasta ve korkulur bunlardan.Sizin düzeninizi mutluluğunuzu bozmak istemiş

Iyi canım cozmenize sevindim. Bur daha yasamazsiniz böyle bir olay inşallah
Amin canim Buyuk ihtimal esim aldatmadigi surece yasamam adam benim neyime kiz arkadas hepsi uzak dursun diyor az once karimla prensesim harici annemde olsa mesafelim artik nokta dedi:confused:

Merhaba kızlar nasıl gidiyor.Benim günüm çok yoğum ve stresli o yüzden pek giremiyorum :KK43: savurgan savurgan rakibem hiç sıkma canını.Erkekler öyle konularda mutlaka açık verirler şüphelenirdin.Ki sonuçta sende anlamışsın.Bence adam kadına yardım ettiğiniz için iftira atıp kadından uzaklaşmanız için yapmış.Kadın yalnız kalsın destekçisi olmasınki daha kolay sindirsin amaç o. Sende olaylar olurken zaten eşinleymişsin birlikteymişsiniz ve haberin varmış.Yani dediğin gibi adam manyak ,hasta ve korkulur bunlardan.Sizin düzeninizi mutluluğunuzu bozmak istemiş
Sagol canim vallahi neye ugradigimi sasirdim bide ablamdan cok etkilendim sanirsam ablam en samimi yakin arkadasiyla kocasini yakaladi hemde oyle boyle degil afedersin iliski esnasinda belkide ondan dolayi hemen suphe duydumkiii ben zaten annem babam kizim haric herkese yuzde yuz guvenmem sirtimi dayamam bilmiyorum neden ama yapim boyle adam oyleymis gecen yilda aynisini yapmis diger adam disli cikmis agzini burnunu kaydirmis bunun ozur dilemis milletin icinde simdi esime sardi iste

Ay ne kadar korkmustur bırakıp gideceksin diye :)
Olabilir annem babam ben ucaga binecegim zaman oglum canim sana emanet ona el kaldirirsan o elleri kirarim onu aldatirsan 10 cocugunuzda olsa kizimi birdaha gormemek uzere elvada dersin dedi ve esim ailemide benide cok iyi taniyor bende evlenirken aynisini dedim hasta olursun biyerin tutmaz sana askla bakarim para sikintimiz olur sabirederim destek olurum ama aldatma olursa onume set baraj kursan durmam bunun icin sana yemin ederim dedim oda soz vermisti belkide olmayan birsey icin benim terketmem onu dahada yaralayacakdi

Sagol canim vallahi neye ugradigimi sasirdim bide ablamdan cok etkilendim sanirsam ablam en samimi yakin arkadasiyla kocasini yakaladi hemde oyle boyle degil afedersin iliski esnasinda belkide ondan dolayi hemen suphe duydumkiii ben zaten annem babam kizim haric herkese yuzde yuz guvenmem sirtimi dayamam bilmiyorum neden ama yapim boyle adam oyleymis gecen yilda aynisini yapmis diger adam disli cikmis agzini burnunu kaydirmis bunun ozur dilemis milletin icinde simdi esime sardi iste
Evet kötü bişey yaşanmış ailenizde tabi psikolojik olarak etkilenmişsindir.Sen yinede sakin ol ve dikkatli ol gerisi halolur canım :)

yaparsın canım yaparsın..artık toparlandın döndün bak rakibeciğin de var artık birlikte yapicizzz.. valla ben senden ne kadar sonra başladım geçiyorum seni nerdeyse hadi hızlan sende keyifli bi çekişme olsun tatlım :KK66:

Senin varlığın ayrı bir gaz veriyor bana .... inanıyorum ben de kendime... aynı kilolardayiz vallahi güzel çekişme olceek

Ben akşam yiyeceğim yaprak sarmasini sabahtan yedim onu da spor yapip yaktim problem olur mu hocam :KK22:
kişisel olarak fikrim yemeyin zaten sarma dolma..pirinç bulgur var içinde.. fasulye yapın turlu yapın onu yiyin datluslarım.. ama aksama karbonhıdrat kalmaması güzel olmus.
Not: bu arada kahvaltıda nıye sarma yıyon bacım :D

kişisel olarak fikrim yemeyin zaten sarma dolma..pirinç bulgur var içinde.. fasulye yapın turlu yapın onu yiyin datluslarım.. ama aksama karbonhıdrat kalmaması güzel olmus.
Not: bu arada kahvaltıda nıye sarma yıyon bacım :D

Napiyim bacim bu da can yav :D aksama kalmasin bari dedim yaninda şekersiz çayla sabah sabah sarma yedim valla :skandal: sonra da eritmrk için başladım spora :spor: ay inşallah erimistir :dua:

Olabilir annem babam ben ucaga binecegim zaman oglum canim sana emanet ona el kaldirirsan o elleri kirarim onu aldatirsan 10 cocugunuzda olsa kizimi birdaha gormemek uzere elvada dersin dedi ve esim ailemide benide cok iyi taniyor bende evlenirken aynisini dedim hasta olursun biyerin tutmaz sana askla bakarim para sikintimiz olur sabirederim destek olurum ama aldatma olursa onume set baraj kursan durmam bunun icin sana yemin ederim dedim oda soz vermisti belkide olmayan birsey icin benim terketmem onu dahada yaralayacakdi

Kesinlikle daha fazla yaralardi. Neyse ki geçti gitti

Not: bu arada kahvaltıda nıye sarma yıyon bacım :KK70:
Yazmisya kizcagiz sabah yedim yakabilmek icin sabah yenirse agir yemekler yakiliyor kanimca benim denemisligim var sarma ne yenir beeee olsada yesek:kk77:yememmmm yememmm sakaaa:KK12:

Yazmisya kizcagiz sabah yedim yakabilmek icin sabah yenirse agir yemekler yakiliyor kanimca benim denemisligim var sarma ne yenir beeee olsada yesek:kk77:yememmmm yememmm sakaaa:KK12:
kız ondan demıyom sarma pek kahvaltı yemegı degıl ya..guzel guzel yımırtalı peynırlı kahvaltı dururken sarma aşermesi garibime gitti sadece :D

Napiyim bacim bu da can yav :KK70: aksama kalmasin bari dedim yaninda şekersiz çayla sabah sabah sarma yedim valla :skandal: sonra da eritmrk için başladım spora :spor: ay inşallah erimistir :dua:
Yaaa benimde canim acayip kisir cekiyor kilomu verdikden sonra ahanda yaziyorum buraya koca bi tabak yiyecem:lülülü:

Back
X