• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın..... :KK6:

geçmiş olsuuun.....

slm kızlar geçmişe bakmadım o yüzden cevap yazamıyorum kusara bakmayın evet salı günü kırdırdım taşımı haftaya birkere daha gidicem geberiyorum sancıdan öpüyorum herkesi dikkat edin kendinize arada yattığım yerden okumaya çalışıyorum yarın cuma 4 gün sonrada haziran unutmayın..... :KK6:
geçmiş olsun canım en kısa sürede dökersin kurtulursun inşallah

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub
Sabah: 1 haşlanmış yumurta+1 kk peynir+6 zeytin+maydonoz,dereotu ,domates

Öğlen:yarım kase çorba+yarım kuşbaşılı pide+ayran

Akşam:1 tabak mantarlı tavuk sote+1 kase cacık

Su:3 lt üstü
Spor:bol bol yürüyüş koşturma
Persembe persembe yarım pide mi :olamaz:
Spor da varla yok arası. 100 zıpla bari de erisin pideler.

Persembe persembe yarım pide mi :olamaz:
Spor da varla yok arası. 100 zıpla bari de erisin pideler.
Valla bunu bekliyordum :KK70: canım ben sabit bi spor yapmadım belki ama bugün hiç oturmadım yerime sürekli yürüdüm.Aslında 5 mil modunda oldu bana.İnan şu an bacak kaslarım ağrıyor ki ben leslie 2mile üstünede slim in 6 yaptığımda bu ağrılarım olmuyordu.sabah 8 de bi başladım yeni oturdum yerime.tempolu yürüyüşler ,merdiven inme çıkma üff üff inan çok fenaydı.10 km den fazla yürümüşümdür herhalde.Dünde böyleydim ve dünde spor yapmamıştım ama bugün spor yaptığım günlerden eksi çıktım ;)

of ya bugün dünün halsizliği kalmasın diye fazla fazla yedim, her ne kadar kaçamaksız olsa da.

şimdi de hiiiç ama hiç spor yapasım yok :(

Ne yapmayı düşünüyordun canım?kayla 1 gün yapılıp birgün mola veriliyor diye biliyorum bende.sen hergünmü yapıyosun yoksa :)
hayır kayla ptesi-çarş-cuma da 3 gün de düşük nabız kardiyo istiyor ilk 4 hafta yürüyüş vs mesela.
leslie 5 mile vardı aklımda ama...uff yanii, hiç canım istemiyoor.

Kahvaltı: bir küçük kase yaprak sarmasi vesşekersiz çay. :KK22:

Ara: 1 küçük kase kiraz

Aksam: bir kase bol yesillikli yumurta salatası . 1 bardak ayran. 2 tane yaprak sarması :kızgın:

Su: şimdilik 2 lt.

Spor daha bitmedi bitince yazarim. Saat 10 buçuk gibi biraz daha spor yapacağım.

Bir de sodali Yeşilçay kuru yapacağım yatana kadar.

kollontai kollontai morordek morordek

Back
X