• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah kahvaltım
1.5haslanmis yumurta
Yarım kase yoğurt
Peynir
domates soğan söğüş çok çok azdı

Aksam 18.30
3 tavuk pirzola ızgara
Salata
ayran

Yemekten sonra çayın yanında çok az karışık çerez 1 yk kadar

20.30 da arkadaştayim karpuz yedim

Suyu saymadim. Sporda yok maalesef

Geldim ördekim geldim de az müsaade et daa ;)
Yazıyorum yazıyorumm yaaazzdımm kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah
Dukan krepcık
domates salatalık bıber
az peynır 1dl salam
cay

Öğle
1kase domates corbası
4tane fırın köfte
az salata
2yk yoğurt

Ara
1küçük şeftali

akşam
3yk mantar sote
2yk yoğurt

Su:3ltden fazla
Spor: Total yazıyom okulda da yaptım gizli gizli ;) evde de yaptım
50 squat-duvarda şınav-ayakta mekik+100 zıp
2mile leslie+yarım saat egzersız

Yarına hazır mısın rakibem T tatlitambak ;)

Menüm inatettimolacak inatettimolacak kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Sabah kahvaltım
1.5haslanmis yumurta
Yarım kase yoğurt
Peynir

Aksam 18.30
3 tavuk pirzola ızgara
Salata
ayran

artık bişey yeme canım misafirlikte olsan bile..ayrıca piknikte hopla zıpla demiştim yattın mı bütün gün bacım..eve gidince yeşilçayını da içmeyi unutma.halin varsa az zıp yap öyle yat plizzz ;) bugün dısardasın dıye demıyom spora bısey bugunluk

Kizlar menüm kollontai kollontai nilsub nilsub morordek morordek
Kahvalto 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çay 1 dilim ekmek
Öğle yarım simit
Akşam 1 kase çorba 1 porsiyon tavuk sote ve kendime izin verdiğin bir şey
Spor yok
Su 1.5 litre
:olamaz:
200 zıpla hemen!
Valla bunu bekliyordum :KK70: canım ben sabit bi spor yapmadım belki ama bugün hiç oturmadım yerime sürekli yürüdüm.Aslında 5 mil modunda oldu bana.İnan şu an bacak kaslarım ağrıyor ki ben leslie 2mile üstünede slim in 6 yaptığımda bu ağrılarım olmuyordu.sabah 8 de bi başladım yeni oturdum yerime.tempolu yürüyüşler ,merdiven inme çıkma üff üff inan çok fenaydı.10 km den fazla yürümüşümdür herhalde.Dünde böyleydim ve dünde spor yapmamıştım ama bugün spor yaptığım günlerden eksi çıktım :KK66:
Peki bakalım, yarın görüsecegiz.
Geldigin eksiyi begenmezsem yarına cezan 200 olur ona göre :p
Kahvaltı: bir küçük kase yaprak sarmasi vesşekersiz çay. :KK22:

Ara: 1 küçük kase kiraz

Aksam: bir kase bol yesillikli yumurta salatası . 1 bardak ayran. 2 tane yaprak sarması :kızgın:

Su: şimdilik 2 lt.

Spor daha bitmedi bitince yazarim. Saat 10 buçuk gibi biraz daha spor yapacağım.

Bir de sodali Yeşilçay kuru yapacağım yatana kadar.

kollontai kollontai morordek morordek
Yaaa siz şaka mısınız bugüüüün?!
Sözde 4. takımla yarıstayız, yarın kaybedersek hepinizi sıra dayagından gecirecegim resmen :sopa:
100 zıpla bari sporunu tamamlarken.

Sabah kahvaltım
1.5haslanmis yumurta
Yarım kase yoğurt
Peynir

Aksam 18.30
3 tavuk pirzola ızgara
Salata
ayran

100 zıpla madem spor olsun!

Hanımlar menülerinizi hiç begenmedim inatettimolacak inatettimolacak haric.
4. takım cok azimli diyordunuz, kapısacagız diyordunuz ama pes etmissiniz sanırım!
Yarın kaybedersek herkese benden 100 ceza simdiden.

200 zıpla hemen!

Sözde 4. takımla yarıstayız, yarın kaybedersek hepinizi sıra dayagından gecirecegim resmen :sopa:

Tamam kaptanim :'(

bence yatmadan spor yapan yapmayan bi 100jj yapsın..ama cok gec olmadan yapalım kı şişmesin kaslarımız.vücut az hareketlensin hanımlar..kalkıyorum ben hadı kalkın bakem sız de..
hatta gıdın yesılcayın suyunu koyun sonra da zıplayın su kaynayana kadar ;) zıplayıp gelıyom ben kalkın ulaaaaaaaaaaa :spor::spor:

artık bişey yeme canım misafirlikte olsan bile..ayrıca piknikte hopla zıpla demiştim yattın mı bütün gün bacım..eve gidince yeşilçayını da içmeyi unutma.halin varsa az zıp yap öyle yat plizzz :KK66: bugün dısardasın dıye demıyom spora bısey bugunluk

Misafirlikta yemedim bişey canım karpuz hariç... ister istemez kostüm çocuğun peşinden ama spor yerine geçmez tabi

Hahaaha :KK70: isyan başka o düşününce veriliyor.sen mecbur ceza yiycen ne için ne kadar yiycen onu görelim yahuu :KK70:
uyudun mu eski rakıbecım bugun nasılsın.. hepsınden önemlisi zıpladın mı sen bak az once mesaj yazdım..kalk zıpla bakem sen de ;) kım bılır sabah ekstra -100 görürüz ;)

Ben de paylaşayım hemen,

Sabah:
Hindi fümeli, cheddar peynirli yulaf ekmeğine sandviç, 200 ml %100 nar suyu.

Ara: 1 hurma, 5 badem

Öğle:
Yarım yayla çorbası, nohutlu köfte, 3-4 yk bulgur pilavı, 200 ml ayran.

Ara:
2 hurma, 9 tane badem

Akşam:
Fırında somon, fırında patates(1 küçük patatestir ancak), 1 dilim çavdarlı ekmek, roka.

Su 2.5 litre
Spor totalde 9k ama 3 mil leslie de var bunun içinde, (adım sayar 3 mil lesliyi 3k bile saymıyor öyle söyleyeyim :))
Yani 9k'dan fazla aslında sporum.

200 zıpla hemen!

Ohooo bu ne yaaa zıplarım zıplamayada benim kaçamağım yokki :( yavv M melampusefe yaptığı kaçamağını söylemiyo 100 zıp alıyo ben havada esen rüzgardan 200 :63: hayır benim daha önce yemediğim canım istiyo dediğim şeyden 500 zıp cezası almışlığım varr bu ne yavvv :silah::KK70::KK70:

hanımlar 10 dk hoplayın zıplayın baya zıp edıyo..bakın herkes yapsın dıye duş almıs halımle kalktım zıpladım ben..kalkın bakem siz de hemen..tv nin karsısındasınız dimi kösemimi izliyonuz itiraf edin hemen :sopa:

Benim evde televizyon yok bacım... izlemeyom

uyudun mu eski rakıbecım bugun nasılsın.. hepsınden önemlisi zıpladın mı sen bak az once mesaj yazdım..kalk zıpla bakem sen de :KK66: kım bılır sabah ekstra -100 görürüz :KK66:
Ah ex rakibem bu hafta benim pestilim çıktı yaaa :KK43: haftaya tatile gitcem diye hem tatil hazırlığı, hem işleri toparlama, hem özel işleri toparlama derken acayip yoğundum.Bugün o kadar çok yürümüşüm ki bütün kaslarım ağrıyodu.İnan wc ye gidecek halim yok ağrıdan :KK70: bugün zıplayamam kas gevşetici aldım uzandım canım.Kaç kere 7 kat indim çıktım hesap etmiyorum gün içinde 10 u geçmiştir.Yürüyüş desen sabah 8 den akşam 8 e kadar toplasan 3 saat oturmuşumdur kalan zamanda yürüdüm :KK70: şimdi hala zıpla diyomusun heee desende zıplayamam ama senin hatrın için yarın zıplarım :KK66:bu arada şükür bugün 8 saat uyudum ama yetmedi

Back
X