• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 467. Etap***

ebrusonmez (57,9/
d_mndc (77,4///) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
deryalimm07 (75/
tatlitambak (81,7/
savurgan (71,9/
denhizx (70,5/
melampusefe (72,4/
parkbyull (96/
Ay Isigim (66/
inatettimolacak (82,8/
minnakkelebekim (80,2/

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/
btlbetul (64,2/

inatettimolacak inatettimolacak tatlım ceza kontrol işini sen yapar mısın yarın sana detaylı anlatırım nasıl ne yapacağını? tabi istersen :)
canım bi mide bulantısı vurdu bakamadım.. elımden geldıgınce yardım etmeye calsırım sıze nilgün ablada yok zaten..ama yarın ben de ancak kilomu bildirebilirim sabahtan. çok yoğunum labda iş var essek yukuyle bi de Aziz Sancar geliyo yarın bizim okulaaaa:rolleyes::KK9::rolleyes::KK9: bizim yanlabın hocasının mentoruymus zaten tee yıllar öncesinden tüm gün Aziz hocanın peşinde olucaz yani..akşama müsait olurum ama girip bakmaya calısırım :super:

Canim iyiyim ama 82 benim korkulu rüyam altına ineyim pek. insem devamı gelcek. 80 leri bir gorsem ah ah rahatlayacam
suan tok karna 84.6kiloyum yani sabah ne olur bilmem

Bence tok karnina tartilma moralin bozulur. Ben de 80de takildim kaldim. Bakalim yarın kac gelicem

Canim iyiyim ama 82 benim korkulu rüyam altına ineyim pek. insem devamı gelcek. 80 leri bir gorsem ah ah rahatlayacam
suan tok karna 84.6kiloyum yani sabah ne olur bilmem
yapmayın şunu işteee..günde 1kere tartılın.. uyandıktan yarım saat sonra tuvalete gitmiş ve cıbılkeneeee..toteminiz olsun şevkiniz kırılmaz hem ;)

Gelin gelin hepiniz, elimde sopa ile bekliyorum :sopa:
Menulerde begenmedigim seylere ceza yazacagım bugun
Morordekim bana birşeyler oldu aynı zayıfkende öyleydim yemek yemeği unutuyorum demekki ondan zayıfmışım ben çok aşırı zayıfkende kahvaltı yapardım gün ışırken sonra gene unuturdum şimdi bakdım son 2 haftadır yine başladı yemek yemeği unutmak evde değilim ondan herhal pazar günü silip süperesim :temizlik:geliyor ne var ne yok dolapta 3 gündür kek yaptım yiyen yok eşim gıdım gıdım atıyor ağzına eee beee adam hüplet gitsin yarısını yarısınıda başka öğünde yersin yok nerde iki ısırık full doymuş:KK57:kilomun sebebi biraz ilaçlar birazda aç beynimmiş:KK23:

Morordekim bana birşeyler oldu aynı zayıfkende öyleydim yemek yemeği unutuyorum demekki ondan zayıfmışım ben çok aşırı zayıfkende kahvaltı yapardım gün ışırken sonra gene unuturdum şimdi bakdım son 2 haftadır yine başladı yemek yemeği unutmak evde değilim ondan herhal pazar günü silip süperesim :temizlik:geliyor ne var ne yok dolapta 3 gündür kek yaptım yiyen yok eşim gıdım gıdım atıyor ağzına eee beee adam hüplet gitsin yarısını yarısınıda başka öğünde yersin yok nerde iki ısırık full doymuş:KK57:kilomun sebebi biraz ilaçlar birazda aç beynimmiş:KK23:
Ayyy bende unutsamya yemeyi aklım sürekli yemekte :KK70:gözüm aç benim iştahlı bir insanım.Ama bişey farkettim artık eskisi kadar tatlı şeyler istemiyorum, saldırmıyorumda :KK16: eskiden olsa çikolatalar ,pastalar gider özel yerdim ve ciddi fazla porsiyonlarda.Şimdi kahve içerken arkadaş en sevdiğim çikolatayı çıkarıyo canım istemiyo, yada doğum günü var pasta geliyor yiyesim gelmiyor pztsi mesela 2 çatal aldım oda ayıp olmasın diye azımın tadını bozdu :oha::skandal: yaa ben cidden pisboğaz bir insandım ben aynı gün pastayı yeyip üstüne o çikolatanın hani 80 gr lık varya onun tamamını bitirebilen bir insandım ve çok normal geliyordu o zamanlar bu bana :oha: yaaa şaka değil en son yediğim şeker içerikli yiyecek tatlı olmaasına rağmen azımın içi zehir gibi oldu.Bunı hissettimya artık gam yemem :KK70: gün gelecek hiç azıma sürmeyeceğim şekeri (şimdide sürmüyorum çok işte ayda 1 filan oluyorya oda olmayacak manasındaydı ;) )

savurgan savurgan rakibem sen 2 gündür bişey yemedin hasta filan olma sonra dikkat et kendine.Sen yinede öğünlerini unutma ye güzel sağlıklı şeyler.Ama bu performansla yarın sağlam bir eksiyle geleceğine inanıyorum :KK66: umarım öyle olur. Kızlar yarın bol eksiler diliyorum hepimize ve çok merak ediyorum durumu inşallah bu hafta yüksek yüzdeyle gelir rekorumuzu kırarız :) ben yatar öpüyorumm

Ayyy bende unutsamya yemeyi aklım sürekli yemekte :KK70:gözüm aç benim iştahlı bir insanım.Ama bişey farkettim artık eskisi kadar tatlı şeyler istemiyorum, saldırmıyorumda :KK16: eskiden olsa çikolatalar ,pastalar gider özel yerdim ve ciddi fazla porsiyonlarda.Şimdi kahve içerken arkadaş en sevdiğim çikolatayı çıkarıyo canım istemiyo, yada doğum günü var pasta geliyor yiyesim gelmiyor pztsi mesela 2 çatal aldım oda ayıp olmasın diye azımın tadını bozdu :oha::skandal: yaa ben cidden pisboğaz bir insandım ben aynı gün pastayı yeyip üstüne o çikolatanın hani 80 gr lık varya onun tamamını bitirebilen bir insandım ve çok normal geliyordu o zamanlar bu bana :oha: yaaa şaka değil en son yediğim şeker içerikli yiyecek tatlı olmaasına rağmen azımın içi zehir gibi oldu.Bunı hissettimya artık gam yemem :KK70: gün gelecek hiç azıma sürmeyeceğim şekeri (şimdide sürmüyorum çok işte ayda 1 filan oluyorya oda olmayacak manasındaydı :KK66: )
Canan karatay teyzem gibi başlayım şimdi şeker yemeyin efenimmm Tatlı tatlı gelir acı acı çıkarır hıncını:KK70::KK70:aynen böyle yapıyor ben şekeri bırakdım tatlım grip olduğumda içtiğim o şuruplar bile ne kadar tatlı geldi bana :63:tam 7 hafta oldu bizim aşkımızın bitmesi çok zarar veriyordu bana bu aşkda o karlı ben zararlı çıkdım :işsiz:ben tartıldım çokdan sabah olduda siZleri bekliyorum:dondurma:

***5. Takım 467. Etap***

ebrusonmez (57,9/
d_mndc (77,4///) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor.
deryalimm07 (75/
tatlitambak (81,7/
savurgan (71,9/
denhizx (70,5/
melampusefe (72,4/
parkbyull (96/
Ay Isigim (66/
inatettimolacak (82,8/
minnakkelebekim (80,2/

5. takım ortalaması: %

blanche_ea (58,8/58.6/%0.34)
btlbetul (64,2/

Günaydın herkesee :)

Yol değil kiz ciddi diyorum. Ne kadar dikkat etsem de 81.5 82 benim inat kilom. 81 e içerim. Dikkat eettiğim halde hop tekrar 82 çıkar. ..
ya o kiloya alışmış demek ki vücut bence sen istikrarlı olsan gider, ben daha seni hiç 1 ay boyunca istikrarlı görmedim mesela. Boşver kiloyu sadece düzgün beslen, o kendiliğinden gider zaten.

ya o kiloya alışmış demek ki vücut bence sen istikrarlı olsan gider, ben daha seni hiç 1 ay boyunca istikrarlı görmedim mesela. Boşver kiloyu sadece düzgün beslen, o kendiliğinden gider zaten.

Evet canım 82 ye geliyorum. Bakıyorum 3 4 gün aynı. Moral bozuluyor ben de zıp andan çıkıyorum ama bu sefer yok öyle yağma canım. inat edicem. gidecek kararliyim.

Günaydın kızlar, nasılsınız? Benim midem çok kötü ya. Dün o yediğim şey midemi berbat etti. Keşke yemeseydim midem mi küçülmüş ne anlamadım. Çıkarmak istiyorum yediklerimi:KK43::KK43:

Sporum: 2 km tempolu yürüyüş. 30 ayakta mekik 30 duvarda şınav. 100 zıplama
Ayakta mekik nasıl oluyor canım
Yol değil kiz ciddi diyorum. Ne kadar dikkat etsem de 81.5 82 benim inat kilom. 81 e içerim. Dikkat eettiğim halde hop tekrar 82 çıkar. ..

Ya zayıflarken bazı kilolarda kalınıyor.uzun süre inilmiyor.bende takır takır kilo verirken 60 da bi kalmıştım haftalarca ne yapsam değişmemişti.

Back
X