• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta yine rakipmişiz canım ve benim bu haftada kendimden çok umudum yok. Ama sonraki hafta benden çekersin haberin olsun. Kendim yemediğim gibi sana da yedirmem yani. Sporunı da yaptırırım. Yani bı hafta çok sataşaöayacağım

Ooo tam istedigim gibi bir rakip :confused:

Teşekkür ederim rakibemm :KK68: kiyisindan kosesinden gördüm ama çok yavaş veriyorum. Tabii annemin yaninda olmamin etkisi yüksek.
Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlar

Sen ona rağmen çok iyi vermişsin. Bak bana kilo almayayım diye uğraşıyorum.aynı zzmanlarda eve gideceğiz galiba. O zaman tam anlamıyla yarış başlar

Haftaya pazar evimdeyim canım inşallah. Gideyim de cekiduzen vereyim kendime

Geldim ördekim geldim de az müsaade et daa :KK66:
Yazıyorum yazıyorumm yaaazzdımm kollontai kollontai @morordek nilsub nilsub

Sabah
Dukan krepcık
domates salatalık bıber
az peynır 1dl salam
cay

Öğle
1kase domates corbası
4tane fırın köfte
az salata
2yk yoğurt

Ara
1küçük şeftali

akşam
3yk mantar sote
2yk yoğurt

Su:3ltden fazla
Spor: Total yazıyom okulda da yaptım gizli gizli :KK66: evde de yaptım
50 squat-duvarda şınav-ayakta mekik+100 zıp
2mile leslie+yarım saat egzersız

Yarına hazır mısın rakibem T tatlitambak :KK66:
Kizz kollontai kollontai hem begenmissin menuyu hem yazmadin diyon..al al bak bakem yazmis miyim yazmamis miyim:63:

Yaaa yerimm bak görüyo musun arayip bulmus gostermis :KK15: benim buralarda oldugumu cumle alem biliyooo hanimm hanimmm kollontai kollontai aksam kimsecikler yokken kalkin ziplayin bilem dedim herkese..ayip ayip valla :KK12:

Yedirmezuk hakkini manevi kaptanim merak etme :D :D

Sagol rakibim senide ben tebrik ederim :KK9:biz bu hafta senle tekrar rakip olalim kilomuz coookkk yakin sen 70.300 ben 70.500 zevkli olur heeee
Olsak iyi olurdu canım ama ben bu hafta tatile gidiyorum giremeyebilirim internete.Ama bi sonraki hafta tam gaz devam ederim.Süper olur valla dediğin gibi kilolarımız yakın birlikte devam edebiliriz ;)

Bu hafta yine rakipmişiz canım ve benim bu haftada kendimden çok umudum yok. Ama sonraki hafta benden çekersin haberin olsun. Kendim yemediğim gibi sana da yedirmem yani. Sporunı da yaptırırım. Yani bı hafta çok sataşaöayacağım
Bu hafta neden umutsuzsun canım? Özel bi durummu var regl filan gibi?

ya tartının suyu mu çıktı dijital değil mi niye değiştiriyon?
yok her defasında farklı tartıyor.yani suyu koy çıkan artıya göre hesap yap yok her basışta farklı tartıyor eğer normalse dursun tartımla ideolojik sorunlar yaşamıyorum neticede :KK56:

canım vermek istediğin kilo çok az zaten listeye girene kadar o kiloyu verirsin sen, takım içi listeye alıcam seni, birde katılımın çok az ve menülerin kötü bu şekilde zaten kilon fazla da olsa lsteye alamam seni

teşekkürler canım bu artı sayesinde nota alma ihtimalimiz var bu hafta başka da diyecek bişeyim yok

ya niye tartını yanına almadın ki???
arkadaşlar tartınızı yanınızda taşıyın ya yapmayın böyle lütfen!!!

dün 500 ceza verdim gördün mü??? 300 daha ekledim ona!!!
Okumuştum canım akşama kadar yaparım. Gece hiç uyumafım gözümü zor açıyorum. Üstelik midem be bağırsaklarım da kötü.akşama ancak biter

bende onu demeye çalışıyordum işte kollontaide bana kızacak yer arıyo :KK70:kiloda verdim üstelik:KK70:
Benimde bi kere bozulmustu digital tartim bende 2 hafta dedim protein diyeti yapayim bakdim hic vermemis almis gosteriyorum kiyafetlerde bol geliyor aynada totoma basima baka baka:KK70:beynim agrimisti kayinvalideye gitmistim onunda tartisi tuvalette durur gacinin tuvaleti benim yatak odam kadar:KK61:tarti ortalikda duruyor bide ne goreyim 7 kilo gitmis:KK8:sokkkkk gecirmistimmm :21:ertesi gun markete kostum tum tartilarda deluuuuu gibi tartildim reyon gorevlisi bana bakiyor gozgoze gelince baska yone bakiyormus numarasi yapiyordu:KK70:sanki anlamiyom benn:confused:

Back
X