• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yapabiliyormusun zumbayı ben yapamıyodum dalağım çıkıcak gibi oluyor:ruh:

Canim ben oğluma gebe kalmadan önce hergün yapiyordum. Bir video var 16 dk lim sonra ikincisi 30 dk. Çokta zevkli. Hoplamali ziplamali çok seviyorum tam bana göre. Bu arada kadına aşina olduğum için yapabiliyorum hareketleri

Sevgili grup arkadaşlarım, kaptanlarım kollontai kollontai morordek morordek @nilsub
Ben yarın tatile çıkıyorum.Yurt dışında olacağımdan internet bağlantım olmayabilir o yüzden giremeyebilirim.Eğer olursa zaten girerim :) 1 hafta yokum.Cuma kilo bildirimimi yapmaya çalışacağım.Konuyu kaptanlada konuştuk zaten.Hepinize kaçamaksız bir hafta diliyorum.Zira tatilde olmama rağmen şimdiden kendimi şartlandırıyorum kaçamak olmayacak, coşmayacağım diye.Umarım haftaya daha güzel eksiler olur
Aa nereye gidiyorsuuun? :)
İyi tatiller simdiden, bol bol eglen :)
Guzel rakibelerimiz,
Sizinle bu hafta yarismak bizim icin mutluluk ve zevkti.
geburtstag_smilie_0051.gif

Sizlerin heyecaniyla takimimiz cok guzel motive oldu.
geburtstag_smilie_0063.gif

Hepinize tesekkur ederiz, yarisma istegimizi kabul ettiginiz icin.
geburtstag_smilie_0053.gif

Henuz listemizi tamamlamadik ancak sizleri yurekten tebrik ediyoruz.
geburtstag_smilie_0064.gif

4. takim ailesi:KK200:
Biz tesekkur ederiz, sayenizde bizim takımda canlananlar oldu :))
Listenizi göremedim ama sanırım bizi gectiniz :)

Bu hafta rakibiz madem sporunu iyi yap gel kaptanım. Zira ben donuma kadar Islandim. .
sen merak etme sporun alasını yapıcam bu hafta :)))

Guzel rakibelerimiz,
Sizinle bu hafta yarismak bizim icin mutluluk ve zevkti.
geburtstag_smilie_0051.gif

Sizlerin heyecaniyla takimimiz cok guzel motive oldu.
geburtstag_smilie_0063.gif

Hepinize tesekkur ederiz, yarisma istegimizi kabul ettiginiz icin.
geburtstag_smilie_0053.gif

Henuz listemizi tamamlamadik ancak sizleri yurekten tebrik ediyoruz.
geburtstag_smilie_0064.gif

4. takim ailesi:KK200:
bizde sizi tebrik ederiz canım bizim takım icinde motivasyon oldu bu haftada yarısabiliriz isterseniz?

Aa nereye gidiyorsuuun? :)
İyi tatiller simdiden, bol bol eglen :)

Biz tesekkur ederiz, sayenizde bizim takımda canlananlar oldu :))
Listenizi göremedim ama sanırım bizi gectiniz :)
yarismamiz 2 takimimiza da iyi gelmis ne mutlu
draussen_smilie_0034.gif

1 uyemiz kaldi bildirimini bekledigimiz, sonrasinda listemizi paylasacagiz.:KK200:

Ben bu grupta oldığumdan beri (yaklaşuk 1.5 ay) bu ortalamayı yakalayamadık kaptanım ya.inşallah bu ortalamayı geçeriz bir gün
evet canım aslında yapılamayacak bi ortalama değil ama sürekli söylediğim gibi yetersiz menüler yetersiz motivasyon yetersiz spor 1 aydır daha yeni yeni herkesin menüleri düzelmeye başladı. ve inanılmaz çok kaçamak yapılıyor haliyle doğru düzgün kilo veren bi iki kişi var maalesef :(

evet canım aslında yapılamayacak bi ortalama değil ama sürekli söylediğim gibi yetersiz menüler yetersiz motivasyon yetersiz spor 1 aydır daha yeni yeni herkesin menüleri düzelmeye başladı. ve inanılmaz çok kaçamak yapılıyor haliyle doğru düzgün kilo veren bi iki kişi var maalesef :KK43:

Haklısın vallahi kaptanım.
Ay ben senin ne spor yaptığını merak ediyorum ama akşam da yapacam spor daha
şimdi kendime vakit ayırıp kitap okuyacağım. Sporu da yaptıktan sonra menüm u paylasirim

bugun ki menum

toplam 1081 kalori

sabah
2 has yum
2 dlm cavdar ekmgi (40 gr)
30 gr peynir

oglen
1 kase corba
1 tabak makarna (300 gr)

aksam
1 kase corba

su 2 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 3
50 squat

Kaptanım senin menüleri görmek beni ayrı sevklendiriyor

Kaptanım senin menüleri görmek beni ayrı sevklendiriyor
hergün yazacağım artık bende, ama ben bugün 65 çıktım ya bu hafta ödem atarım muhtemelen, yani haftasonuna 63 falan çıkarım diye tahmin ediyorum moraliniz bozulmasın o ödem ondan o kadar hızlı verrim,, tabi bu benim umudum :)))

27 mayıs spor yapanlar listesi

1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk

2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk

Back
X