• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de size tatli tarifi vereyim, ara ogun niyetine tuketin. Cok da guzel kesiyor valla:

Cevizleri iri iri parçalanır. İncirlerin sapı kesilip, kapaklı bir kaba dizilir. Üstüne
kaynar süt dökülüp, incirler yumuşayıncaya kadar beklenir. Yumuşayan incirler,
parmak yardımı ile sap kısmından oyularak içine cevizler yerleştirilir. Oda
ısısında bir gece (süt katılaşıncaya dek) bekletilir.
Afiyet olsun.
Ben bu tarifi Vanda şerbetli tatlı olarak yemiştim.Harika ötesi bişeydi. Birde dondurmayla servis edince çok çok güzel oluyor.

Kizzz sizin bagirsaklar nasil calismiyor yahuuuu ben artik is yerinde tuvalete gitmekden utanir oldum :KK17:gunde en az 5 kez gidiyorum rezillik diz boyu bacim yaaa:oops:allahdan koreli arkadasda yesil cay iciyor oda oylede biraz ondan cesaret aliyorum :KK60:hatta gecen patron bile cakmis kafa kafaya tokusmayin tuvalet yolunda dedi:olamaz:

Bende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim

Bende hiç kabızlık problemi yoktu ama bu sezeryanlardan sonra oluyor. Sabah lavaboya gittim Karnım nasıl indi rahatladım. Ama kısır turşu yedim yine şiserim
Bendede oldu sezeryandan sonra kabizlik karin sisligi ozellikle karnim acayip siserdi oyle boyle degil 8 aylik hamile gibi testler yaptirdim glutene alerjim varmis bende hemen hemen hergun pilav yerdim testten sonra hakikaten pilav yedim karnim aynen boyle oldu:anneadayı:bulgurda sisiriyor tursuyu saymiyorum bile tuz deposu bunlar bagirsaklari malasef calistirmiyor kuzuuu sana tavsiyem yagsiz salata izgara balik tavuk ye et en fazla 200 gr olsun ayran beyaz peynir bunlar hep sislik yapar sakin icme odem atici seyler ic gor bak patir patir calisiyor bagirsaklarin bide yuruyus 3 lt su ekledinmi bal kaymak olur:KK68:diyete basladigimdan beri hic durmadan kesintisiz calisiyor cunku yeme aliskanliklarimi degistirdim daha cok sebze tuketiyorum bugun cok kez gittim bugun dahada beterdi bitgin dustum hatta :KK23:

Aferim benim tontisime..kaptan gelir aksama seni ona havale ediyorum..ayrica gordum instadan da o kisir resmini baya yenmis anlasilan..insan tadımlık alir birakir en fazla sen gömmüşsun bacim napacazzz seni boylee..neyse hacamatin bi etkisi olur insallah

ben zopayı yimeden iki günlük menülerimi yazayım mapıstaydım ya:KK45::KK45:
sabahları şaşmaz kalkmaz klasik kahvaltı ama ekmek dukan ekmeği
cumartrsi öğlen : tavuk haşlama
akşam :o tavukları çorba yaptım içtim
pazar öğlen dukan ekmeği arası tost
akşam :tavuk çorba kabak yemeği ekmeksiz

suyu az içtim bu sefer
spor malesef ama oğlum durmuyor peşinde koşup tabiri caize donuma kadar ıslanmışlığım mevcut.o_O

Aferim benim tontisime..kaptan gelir aksama seni ona havale ediyorum..ayrica gordum instadan da o kisir resmini baya yenmis anlasilan..insan tadımlık alir birakir en fazla sen gömmüşsun bacim napacazzz seni boylee..neyse hacamatin bi etkisi olur insallah
boğazını tutmazsan hacamatında etkisi olma şekerim....

kızlar adım sayar kullananlar adım sayarlarınız lesli yapıncada sağa sola çapraz olarakda sayıyormu adımlarınızı ben evde kullanıcam çünküm? anam bazıları çok pahalıydı :eek:

Hoşbulduk canım

Canım başın sağolsun.
Bu arada ben senin nickini hatırlıyorum senden sonra mezun olmuşum bende.
Evet o zaman @toplight ve @CallanPinckney vardı.ikisininde muhteşem desteği ve takim arkadaşlarımın gazıyla 10 kilo vermiştim. Uzun bi diyetten sonra hedefe ulaşınca ister istemez biraz salıyor insan. Bende 61 oldum şimdi tekrar geldim hedefim 58e gene ulaşabilmek için.
Macera yeniden başlıyor anlıjan :)

çok sağol canım benim
10 kilo güzel vermişsin maşallahh 3 kilo nedir ki uçuppp gider.
Gerçi bu kilolarda zor oluyor ama sağlık olsun burda bu takımla olmakta sana keyif veriyordur

Basiniz sagolsun canim üzücü bi durum gercekten de.bogularak vefat edenlere sehit olur derlermis mekani cennet olsun allah kalanlara sabir guzel ömür versin..
Sevdikleri ona dualrini ettikçe huzur bulacaktır. Senin de hayatina kaldigin yerden devam etmen cok guzel.allah daha büyük acılar yasatmaz insallah

çok sağol canım
sene olacak hergün akşam namazından sonra kuranımız okunur. Her kandil bayram ona ait özel günlerde asla unutmayız zaten haftanın 2 3 günü yanındayız. Bazen diyorum ki çok şanslı arkasından bu kadar dua eden onu seven insan bıraktı. Yanına giderken en az 2 araba gidiyoruz

zeynebim tatlım ne güzel seni tekrar buralarda görmek başın sağolasıun cnım benim bende diyordum zeyzeyim nerelere gitti diye buralarda olmana çok sevindim bi tanem

şahnurcumm canım benim ne özlemişim senii :KK68:
yine 4. takımdayım canım liste dısı kilo vermeye devam ediyorum.
O dönemlerde bir koptum bi daha da adapte olamadım zaten. Yoksa biliyorsun nasıl bağlıydım buralara.
Sen mezun oldun diye biliyorum nasılsın şimdi ?

Kızlar benim bugün bişeye canım sıkıldı. Pek ugrayamayabilirm.

Menümü yazayım.

Şabah
1 bardak sirkeli şu

saat 14.30
kısır
lahana turşusu
ve 2 bardak diyet kola

çayın yanında 2 tutku.

Şu 2 lt geçti
bugün spor yok...
ayrıca dünkü cezerye ler ve bugünkü tutularak için toplam da 600 ip atlama cezası verdim. Ancak yarın yaparım.
Görüşürüz kızlar
inatettimolacak inatettimolacak @kollontai morordek morordek nilsub nilsub

Kızlar benim bugün bişeye canım sıkıldı. Pek ugrayamayabilirm.

Menümü yazayım.

Şabah
1 bardak sirkeli şu

saat 14.30
kısır
lahana turşusu
ve 2 bardak diyet kola

çayın yanında 2 tutku.

Şu 2 lt geçti
bugün spor yok...
ayrıca dünkü cezerye ler ve bugünkü tutularak için toplam da 600 ip atlama cezası verdim. Ancak yarın yaparım.
Görüşürüz kızlar
inatettimolacak inatettimolacak @kollontai morordek morordek nilsub nilsub
inşallah önemli bir şey değildir canına sıkan şey..

Selam hanımlar, dönem sonu geldigi icin ben bu ara cok yogunum. Menülerinizi ayrıntılı takip edemesem de menü yazanlara artısını, yazmayanlara eksisini veriyorum. Bir de spor listenizi de takipteyim, dakikaları kaydediyorum. Muhabbet etmeye pek vaktim olmuyor ne yazık ki :KK43:

Ebruşum 59 cıkmıssın gördüm, nasıl oldu ki o ya? Ödem topladı herhalde vucudun yoksa 2 kiloya yakın kilo alman imkansız yani :KK43:
Evet rakibem 6 miles leslie yapmıştım.Şişkinlik yaptı heralde

Back
X