• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam söz veriyorum laçamak yapmıcam asla ama abur cubur yönünden çok tatlı istediğimizde incir süt gibi şeyler menüye ek olabilir tamam mı sende bana söz ver bakalım:):KK50:

Canim amacımız zaten sağlıklı beslenme. Hatta ben bazı günler İncirli tatlıdır bile yaparım. Kaç amk yok söz veriyorum.
zaten ramazanda abur cubur tali pilav makarna ekmek bırakıyorum. Bugünden bıraktım bile. Geçen sene 5.5 kilo verdim ramazanda. Bu sene hedef 7 kilo

Kızlarrr yarışmaya gireceğiz ama oruçlu olanlar ne zaman tartılsın mesela ben:63:
Menümü yazıyorum kollontai kollontai morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Sabah
Cokkkkk pisss kahvalti yaptim iki aydir boyle yemedim:dondurma:
Salatalık
Domates
Kıyma
Haşlama yumurta:kk77:
1 dilim tavuk salam
2 dilim hindi füme
Maydanoz
1 dilim kepek ekmeği:kk77:
Bu kadar yemekden sonra öğle yemedim:63:
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Portakal
1 kasede yabanmersini yedim
2 litre su
30 dk yürüyüş daha hiç oturmadım çok yoruldum:hasta:

Bu mu kaçamak kız. Benim kiler in yanında hafif kalır. Afiyet olsun

Tamam derim canım eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü var kızımın da sınıf arkadaşı eşide benim yakın arkadaşım vesselam oğlan yengesiyim burda çok önemli böyle şeyler ama benim amcamıza biraz gıcığım var kilomdan oturu dengesiz gibi konuşmuştu bir kere gıcık olmuştum anlıcan zayıflamam lazım:KK43:
Hı ben hatırladım şu eşine bakmadan sana laf söyleyen adam mı.??

Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?

d_mndc d_mndc canım sağlık durumun nasıl oldu? iyileşebildin mi biraz merak ettim durumunu? umarım toparlamışsındır. haber verirsen çok sevinirim
Tatlım göbeğim düşmüş.. 3 gün sancı yaptı şiddetli sonra iyiydim şükür.. KV gorumcemler geldi 1 ay bendeler ,bu hafta sırf temizlikle geçti ama kilo vermedim fazla 77,2 :KK43: devam edebiliyomuyum ?

2016-06-05 17.11.27.webp

inatettimolacak inatettimolacak canimmm bitti cezam 1200 tane tamamlandı ama bende bittim yaaa...
IP atlama yi sevdim belki ramazan boyunca her gün 1000 tane yaparım

Canim amacımız zaten sağlıklı beslenme. Hatta ben bazı günler İncirli tatlıdır bile yaparım. Kaç amk yok söz veriyorum.
zaten ramazanda abur cubur tali pilav makarna ekmek bırakıyorum. Bugünden bıraktım bile. Geçen sene 5.5 kilo verdim ramazanda. Bu sene hedef 7 kilo
Hadi yaaa süpermiş bende bu yıl tutmak istiyorum tutabilirsem inşallah.Kimi kilo alıyo kimi kilo veriyo

Sabah 9.30 kavaltim
2 yk lor içine iki dal yeşil soğan ve pul biberli yedim.
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul

ara
Türk Kahvesi
2 kuru incir

ara
1 bardak sodalı yesilcay
1 elma

akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
2 servis kaşığı yoğurtlu çiriş otu

şu 2lt
Spor 40 dk zumba
1200 ip atlama
30 sumo squat
100 ayakta mekik

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Sabah 9.30 kavaltim
2 yk lor içine iki dal yeşil soğan ve pul biberli yedim.
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul

ara
Türk Kahvesi
2 kuru incir

ara
1 bardak sodalı yesilcay
1 elma

akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
2 servis kaşığı yoğurtlu çiriş otu

şu 2lt
Spor 40 dk zumba
1200 ip atlama
30 sumo squat
100 ayakta mekik

kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
bugun seni alkışlıyorum:KK9:

Selam kızlar
Kötü bir haftasonuydu inşallah artık düzelicek
Bu haftasonu olan tek güzel şey Sporu ihmal etmedim.
Neyse menüm
Sabah
Nescafe
Kıymalı börek

Öğlen
3 tane köfte
2 top külah dondurma

Spor
40 dk hızlı yürüyüş koşu bandında (börek telafi)
Jillian 2
Bi 20 dk abs yapasım var kızı uyutunca dondurma için
Bundan böle siz ceza vermeden ben telafi yapıcam

Back
X